FILMTIPS TIL HELGEN

Denne ukens filmtips er en av de fineste filmene jeg har sett. Jeg lo og gråt om hverandre, rett og slett fordi den er så rørende og fin. Neste gang du skal ha filmkveld, må du love meg å snurre denne.✨🍿

INSTANT FAMILY ✨

Filmen handler om ekteparet Pete og Ellie, som alltid har vært fast bestemt på at de ikke ønsker seg barn. Men en dag endrer de mening, så det hjertegode ekteparet melder seg på kurs for å bli fosterforeldre. Før de vet ordet av det har de ikke bare fått et barn de skal ta til seg, men hele tre søsken. Lizzy, Juan og Lita, som har opplevd flere omplasseringer i fosterhjem og bærer på en vond fortid. Med to små barn og en noe rebelsk tenåring får Pete og Ellie virkelig bryne seg på familielivet, og både latter, tårer, krangler, glede og utfordringer står i kø. Kan Pete og Ellie klare å skape et godt og evig hjem for alle?
Denne filmen er så fiiiin! Og den har så mange gode stunder at jeg blir helt varm i hjertet ♥ Filmen kan dere leie hos blant annet iTunes, men helt sikkert flere steder også. God klem fra meg!


6 kommentarer på “FILMTIPS TIL HELGEN

Comments are closed.