FISKELYKKE PÅ HYTTA

SOMMERENS FØRSTE FISKETUR ✨

Altsååå for en drømmekveld!! Det som egentlig skulle bli en liten tur på hytta endte opp med to netter der, og sånne ting er jo det beste med sommeren. Ta det litt som det faller seg og gjøre det man føler for ♥ På tirsdag kveld dro vi ut i båt for å prøve fiskelykken, og endte opp med ikke mindre enn ti fisk som vi grillet til middag dagen etterpå. Fisking er altså så gøy, til tross for at jeg så litt mørkt på egne ferdigheter når jeg mistet fire stk fra kroken den første halvtimen…. Haha! De satt derimot til slutt og det var så gøy! For en fin sommerkveld, det er ganske så magisk å fiske i solnedgang ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Her er jeg våken fryktelig tidlig for å ta igjen litt jobb, hehe. Så godt å få unnagjort litt på morgenkvisten før dagen starter, for da har jeg en koselig date med Celina. Planen er å pakke med strandbag med masse godt i, sole oss og bade fra et deilig svaberg + spise sushi i solsteiken. Det blir ikke en bedre plan for dagen spør du meg! Og i kveld? Da skal jeg på Kaptein Sabeltann med kjæresten, iiih! Like gøy fortsatt som da jeg var barn, enkelte ting blir man aldri for gammel til… 😂

12 kommentarer

 1. God Sommer Kristina 🙂
  Jeg var på Sabeltann igår kveld! Vannvittig bra!
  Jeg på 28 år, mi søster på 32 – aldri lei 🙂 haha

  1. kristinaandersen

   Så gøy!! Vi gleder oss 😀

 2. Hei goding! ❤️ Åhhh, nyyydelig! Elsker sol, sommer, fisking i godt selskap! (Og seff: snoop!) 😉 Love ya årets girl! Stor klem! ❤️

  1. Haha, årets girl… Er forsåvidt riktig det også! 😉 MEN det skulle være: pretty girl! 😉

  2. kristinaandersen

   HAHA, gud å skjønn kommentar 😀 Takk Beate <3 Nyyyt torsdagen <33

 3. Åh,det er så gøy å fiske. Gjorde det mye som barn med min morfar

  1. kristinaandersen

   Jeg også, skikkelig gode minner <33

 4. Ååh så koselig med hverdagsinnlegg igjen 😍 Sushi passer til alle anledninger, si! ☀️

  1. kristinaandersen

   Ikke sant <3

 5. Dyrehjertet mitt sukker litt når du drar opp fisken hengende i sluken, huff… Ta den med hov/hendene fra vannkanten, så den får lide minst mulig:)

  1. Og at de minste der er under minstemålet!

 6. Hvor er jakken fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *