EN HELT ANNEN RO

Inneholder annonselenker.


Her er det skikkelig feriemodus om dagen og jeg eeelsker det ♥ Dere vet den følelsen når man kan gjøre hva man vil og ikke har stort å tenke på? Det er så magisk det! I går dro vi på kjøretur på kvelden og endte opp med å spise pizza på brygga til solen gikk ned og det var så sjukt koselig.

Jeg har jo de siste åtte årene vært en person som aldri finner helt roen og har slitt med dårlig samvittighet over sånne valg – fordi jeg føler jeg heller burde vært hjemme å jobbet. Sommerferie eller ei, jeg har ofte trippet etter å komme meg til laptopen når kveldene har blitt for sene. Uten at jeg helt vet hvorfor, selv når jeg egentlig ikke har trengt å jobbe så har jeg bare følt at det er noe jeg heller burde ha gjort. En liten tvangstanke som har tatt fra meg mange fine stunder med de jeg er glad i, noe som egentlig er leit å tenke på. Men etter jeg fikk kjæreste har dette endelig endret seg, og det er bare en så god følelse. Jeg har så godt av å leve litt i nuet, og si mer ja enn nei. Det er jo ikke alene foran en laptop man skaffer seg minner man kan smile av når den kalde vinteren kommer, ikke sant? Så det må være noe av det beste med denne tiden for meg, at jeg endelig føler jeg slapper ordentlig av og ikke jager på samme måte som før. Ro i kroppen, rett og slett ♥

SOMMERRUTINEN

Ellers er Oslo Skin Lab selvfølgelig med i sommerrutinen også. Etter slurving etter flyttekaoset mitt så fikk jeg tidenes breakout i ansiktet mitt, så her er det bare å kjøre på med kollagen fremover, hehe. Trykker du her får du 65% rabatt på første levering (neesten gratis og det liker vi!) og 30% rabatt på videre leveringer.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Nå skal baggen pakkes og vi skal avgårde på en liten hyttetur. Iiiiih, som jeg gleder meg! Planen er å slappe av, lage god mat og dra på fisketur. Håper på masse fisk som vi kan grille, det er så digg det! Kamera blir med, så har jeg noen bilder å dele med dere også. Stor mandagsklem fra meg!

62 kommentarer

 1. Du er bare så nydelig, ha en super hyttetur😍 hvordan farge har dere på veggen ? Så fiin.

 2. Hei Kristina!

  Elsket fargen på kjøkkenveggen! Vet du tilfeldigvis hva den heter?😄

  God sommer vakre deg😄🌸

 3. Hva slags farge har dere på veggen her? =)

  1. kristinaandersen

   Usikker :/

 4. Unnskyld meg, men hvor i huuuleste har du funnet en mann som har det så fint hjemme?! Får helt sjokk! 😮 Ut fra bildene ser det ikke ut som det trengs oppussing en gang. Lucky!

  1. kristinaandersen

   Haha!! Sant vel, han har vært veldig flink <33

 5. Hei vakre goding! <3 Åhhh, så godt å höre! Beste fölelsen ever!!!
  Kos dere masssse på hyttetur! Gleder meg til å se bilder!
  Stor klem fine deg! <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 6. Er så fan av kollagen-pulveret!😊👏
  Men lurer på hvor den fine buksen din er fra?? 😍

  1. kristinaandersen

   BikBk 😀

 7. Hei Kristina!

  Vet du? Jeg blir så glad av og bade lese og se at du har det bra. Du nevnte tidligere at mange har kritisert fordi det har vært lengre mellom innlegg, men jeg synes du fortjener absolutt å bare ta full del i den fine livssituasjonen du er i nå. Så lenge har du vært sosiale Kristina, som prioriterer venner og familie, til og med foran deg selv. Jeg vet jo at du fremdeles setter pris på og har all tid for venner og familie, men nå er det fin tur til å tørre å satse på det egne og personlige. Du fortjener all kjærlighet du opplever nå.

  1. kristinaandersen

   Herre for en fin kommentar!! Tuuusen takk Isabella <3

 8. Så flott kjøkken, gleder meg til å se resten! Likte så godt fargen på veggen, vet du navnet på den? 🙂
  Klem!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Siv! Usikker på fargen dessverre <3

 9. Så fin du er! ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 10. Hvilken farge er det på veggen? 🤩

 11. Hei 🙂
  Jeg har to ganger skrevet spørsmål i kommentarfeltet til «brunfargen er på plass», men opplever at kommentaren min forsvinner/blir fjernet før den blir godkjent. Jeg spør om du har selvbruning «på deg» under innspilling av vloggen vedr. betakaroten gold. Jeg spør fordi dette for min del er ganske avgjørende for om reklamen din for dette produkter blir troverdig eller ikke. Så jeg spør igjen, og håper det kun er en feil at kommentarene mine forsvinner, og at du ikke aktivt har slettet den 🙂

  1. Dette har jeg også lurt på Kristina.
   Du virket så brun der. Ikke noe negativt ment. Var veldig fin farge 😊.

 12. Åå, den roen trenger vi alle litt i løpet av året! Slappe av, nyte menneskene rundt oss og lade batteriene <3 Jeg har ferie ut denne uken – det er ikke det fineste været i Bergen om dagen, men koser meg skikkelig med lange turer med Ekko og musikk på ørene. Kooos deg masse og nyt dagene uten noen form for dårlig samvittighet <3 Klem!

  1. kristinaandersen

   Så sant Charlotte <3 Nyt dagene du å 😀 Klem!

 13. Kan jeg spørre hvor de fine krydddr hyllene er ifra?😍

  1. kristinaandersen

   Hyllene er fra Woood :))

 14. Du stråler! Riktig god hyttetur 🙂
  Kan jeg spørre hvor de sorte hyllen er fra (merke)?

  1. kristinaandersen

   Hyllene er fra Woood! <33

 15. Den fargen på veggen var veldig fin! Hva heter den? 🙂

 16. Hei Kristina!
  Nydelig kjøkken!
  Og: hvor er den hvite t skjorten fra? På utkikk i en evighet nå, men den så fin ut:-)

  1. kristinaandersen

   Zara! De har såå fine basics 😀

 17. Hei, kan jeg spørre hvilken farge som er på veggen? Den var veldig fin 🙂

 18. Kjøkkenet 😍😍😍 Og deg så klart 😍 Viktig å koble litt ut ja😌

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk <3 <3 <3

 19. Hei Kristina! Du vet ikke tilfeldigvis hva fargen på veggen heter? Pusser opp nå og den fargen var så veldig fin 🙂 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Camilla <3 Usikker, Preben husker heller ikke :/

 20. Dette blir siste gang jeg leser denne bloggen, nå er det nok av innlegg som handler om hvorfor du ikke blogger like mye lenger. Jeg kan jo forstå hvorfor du føler for å forsvare all kritikken du har fått, men det er synd at du lar disse folka ødelegge hele energien her. Jeg har kun lagt igjen positive ord her tidligere og aldri et vondt, men det må være lov å si ifra når nok er nok.

  Når det er sagt så har du holdt trykket oppe i mange år og det kommer ei tid for alt. Nå har du, som du selv skriver, annet å tenke på. Og det må være lov!

  Vil takke for alle fine innlegg og alt du har delt av inspirasjon tidligere.

 21. Kjempefint kjøkken. Kan jeg spørre hva fargen på veggen heter.Ser ut som grå brun på bilder der du står og mer grå blandt fjær og skjærebrett🤗God sommer🤗

  1. kristinaandersen

   Usikker på fargen Linda, beklager :/

 22. Hei, hva heter fargen på veggen deres på kjøkkenet? den var veldig fin! 🙂

 23. Du ser altså så sykt fresh ut😍
  Hvor er buksa fra?

  1. kristinaandersen

   Goding, takk!! Bikbok 🙂

 24. Hyllene over kjøkkenbenken?👌🏼👌🏼👌🏼 Hvor er de fra? Ha en nydelig sommer!

  1. kristinaandersen

   Hyllene er fra Woood!:)

 25. Kjempe fint farge på veggen 👍🏻😊 hva heter den ?

  1. kristinaandersen

   Usikker, beklager :/

 26. Jeg blir i skikkelig godt humør av å lese at du har det så bra! Det fortjener du virkelig <3 Ønsker deg og dine en riktig god sommer, nyt den og lag de beste minnene med de du er glad i <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille gode Linn <3 God sommer til deg <3

 27. Hvor er de fine hyllene fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Hyllene er fra Woood 🙂

 28. Nydelig kjøkken du har!😊 jeg likte så godt jeansen din, kan jeg spørre om hvor den er ifra?😀

  1. kristinaandersen

   Takk Ingrid <3 BikBok 🙂

 29. Ida Marianne

  Hvilken farge har dere på veggen her? Nyyydelig!🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Usikker :/

 30. Feriemodus har det nå strengt tatt vært på bloggen din de siste månedene 😅 Kjedelig å kun lese reklameinnlegg eller innlegg hvor du unnskylder deg over dårlig blogging samtidig som du mener at du får ufortjent kritikk for å ikke gjøre jobben din her inne på bloggen.

  Takk for mange år med gode blogginnlegg. Det virker som om dette er begynnelsen på slutten av bloggen, så jeg vil ønske deg lykke til videre med nye prosjekter, innflytting, oppussing og kjærligheten! ❤️

  1. Helt enig med deg😅

  2. +1 på den.

  3. Her er jeg faktisk helt enig med deg!

 31. Fargen ligner på jotun kalk eller kalkgrå som er en litt mørkere versjon! Kanskje det er en av de?

 32. Når du skriver «breakout i ansiktet», mener du da kviser? Hjelper kollagenpulveret for uren hud?? 🙂

  1. Vanskelig for å tro, jf Oslo skin lab sine sider hjelper kollagen for linjer, rynker og cellulitter. Ikke uren hud. Uansett er effekten så som så, ganske usikker jf denne artikkelen https://www.tv2.no/a/9806320/

   1. Takk for svar, Lene! Håper Kristina svarer også 🙂

 33. Hei! Vet du hvilken modell/merke kjøkkenet er? Veldig fint.

 34. Angående fargen på veggen, så ligner den veldig på den fargen jeg har i stuen, og den heter Marrakesh. Ser mange lurer 🙂

 35. Jens Løwfeldt

  Hvor er kjøkkenet i fra og hva heter det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *