VLOG: BRUNFARGEN ER PÅ PLASS

Annonse Good For Me.


☀️ ☀️

Nå håper jeg sommervarmen snart kan komme, jeg lengter etter å sole meg med bassenget og bare nyte sommerferien sånn skikkelig. Iiiih! Brunfargen er i hvert fall på plass, sånn selv om jeg ikke er knallbrun – så har jeg likevel en fin glød og er gyllen i huden. Og deeet kan jeg takke Betakaroten Gold for, som jeg prøver å være flink til å ta året rundt for å opprettholde en gyllen og fin hud hele tiden 💛

TAN BOMBZ & BETAKAROTEN GOLD

I forbindelse med nettopp det har jeg laget ei litta vlog til dere, her får dere se litt fra heimen også. Og! Er du en av de som ikke liker å svelge kapsler? Da har jeg ei gladmelding til deg! Good For Me har nå lansert Tan Bombz, akkurat samme greie som Betakaroten Gold – bare dette er tyggegummies som smaker mango. Disse er laget basert på Good For Me sin bestselgende Betakaroten Gold, og her får du det beste fra flere verdener: en formula med naturlig betakaroten for en dyp og varig brunfarge. Kobber for normal hudpigmentering. 100% vegansk, fri for gelatin. Utviklet med kokosolje for best mulig opptak. Alt dette er samlet i en spiselig gummy med smak av mango!

Trykk HER for å bestille Tan Bomz og HER for å bestille Betakaroten Gold, så får du 40% rabatt på din første bestilling på begge deler. Sommerklem fra meg! ☀️

31 kommentarer

 1. Så koselig med videoblogg <3 Du sprer så mye glede! Håper du får en strålende sommer!! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så koselig, takk for fin kommentar snille deg! Og goood sommer <33

 2. Martine Austad

  Hvor er den svarte genseren din fra?🙊🌸

  1. kristinaandersen

   nakd 🙂

 3. Fin vlogg og sjukt nice uteplass! Ser ut som dere har et skikkelig drømmehus. Gleder meg til å se mer etterhvert 😁 Men jeg ler litt av måten du sier «betaaakarotn» på, haha! Det uttales betakaroteeeen. Trykket legges på slutten. Tror jeg! I mine ører høres det like feil ut som om du skulle sagt at du het «krisssssstina» 😂

  1. kristinaandersen

   Glemmer det hver gang…. Og blir like mye mobbet hver gang 😂 Sorrryyyy😂

 4. Interessant hvordan du uttaler «betakaroten» aldri hørt noen uttale det betakrotn.

 5. Du stråler virkelig om dagen, ser ut som du har det skikkelig fint! <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Thea Marie, så koselig <3

 6. Du må vlogge mer 😍
  Utfordrer deg til å lage «vlogmas» i år!
  Tenk på det 😍😍
  Herregud så perfekt med litt Kristina på skjermen hver dag i desember. Julepynter hele det nye fine huset ditt, ta oss med på litt interiør og juleshopping, julepynting, baking, juletur til london(?)og bare generelt den fine stemningen🎄😍😍
  Dét hadde vært nydelig!!

  1. kristinaandersen

   GØY!! Takk for spensting forslag Ella, dette skal jeg virkelig vurdere 😀

   1. Det må du gjøre! Du har så god utstråling og gjør deg virkelig på kamera. Savner Kristinaen gjennom podden, så mer vlog er en fin måte å få «vært» litt med deg 😝
    Du trenger jo ikke by på så mye privat, det skjønner jeg jo kan bli for mye 🙊
    Men alt fra bake julekaker, dekorere kaker, pynte juletre, at du ser etter inspo i butikker, finne juleantrekk, lage til ordentlig kosekveld, lage kranser osv osv. 🎄❤️
    (Jeg er så gal jeg er begynt nedtelling til jul allerede skjønner du 😂) 🤷🏻‍♀️

 7. Hvilken brunfarge?

 8. Jeg syns det er så koselig at du har fått deg kjæreste 😍 men jeg håper ikke det betyr slutten på bloggen. Siden du og Preben ble sammen har ikke bloggen vært den samme, og du sluttet med pod. Savner hverdagsinnlegg, litt mer personlige innlegg, og jeg savner å se at motivasjonen din lyser.. Selvsagt skal du unne deg ferie som alle andre, men dette har dessverre pågått over lang tid. Bloggere har kjempet lenge for at yrket skal bli sett på som en faktisk jobb, men det blir vanskelig for oss lesere å se det når du så tydelig legger jobben tilside når det skjer noe nytt og spennende i livet ditt. Ingen andre yrkesgrupper kan bortprioritere jobben på den måten.. Håper du kommer sterkere tilbake over sommeren ❤️ savner Kristina

  1. kristinaandersen

   Hei! Hyggelig å høre at du liker bloggen min, og jeg setter i utgangspunktet stor pris på omtanke fra mine lesere. Men det overrasker meg at trofaste lesere og lyttere som vet hvor vanskelig jeg syns det har vært med kjærlighet, åpenbart «plages» av at jeg nå endelig har funnet snill og ekte kjærlighet. Denne bloggen er til for at jeg skal dele og inspirere, men motivasjonen går opp og ned for oss alle – også meg. God sommer 🙂

   1. Nå tror jeg du misforstod meg… Jeg har da ingen steder skrevet at jeg plages av at du har funnet kjærligheten. Tvert i mot har jeg skrevet at jeg syns det er koselig. Klart skal du få ha dårlige perioder som alle oss andre, og klart skal du få lov til å være forelsket. Men vi med «vanlige» jobber kan ikke tillate oss luksusen av å bare legge den til side. God sommer til deg og 😊

   2. Det handler ikke om at vi lesere ikke er glad for at du har funnet kjærligheten. Tvert i mot. Det handler om at kjærligheten ikke kan gå i veien for jobb. Og det kan det virke som at det til en viss grad har gjort for deg. Kanskje ikke for samarbeidspartnere, men for oss lesere. Man må klare å levere på alle plan, selv om man er i kjærlighetsrus 🙂 Ønsker deg uansett en god sommer og masse kos med Preben, venner og familie. Det fortjener du. Klem til deg 🙂

   3. Jeg er helt enig. Har lest bloggen i så mange år, og unner deg virkelig kjærligheten!❤️ Men er det å forvente for mye, når man mener at en fortsatt må kunne gjøre jobben sin? 🤔
    Når du skriver at bloggen går i sommermodus blir jeg så lei meg, fordi jeg opplever at den har vært i sommermodus siden April, og har hatt et sterkt håp om at det skulle ta seg opp igjen snart.. Synes bare det er veldig synd!

   4. Enig med de over! Ikke tilfredsstillende blogging på mange mnd, så jeg så frem til sommeren hvor du skulle gjøre det litt godt igjen 😉 oss med «vanlig» jobb kan ikke være
    Fraværende og fjerne selv om vi er forelsket, det syntes jeg ikke du heller skal, Kristina! JA til masse blogging i sommer (fordi jeg egentlig elsker bloggen din) <3 men siste månendene ass, dårlige greier!

 9. Hei!
  Jeg ble litt usikker og fant det heller ikke når jeg skulle søke det opp, så jeg spør her. Hva er forskjellen på betakaroten og betakarotn (eller hva du oppgir, hørte ikke helt presist) Du stråler forresten☺️ Bruker du virkelig ingen form for selvbruning? Isåfall hvis du gjør det, hvilken bruker du?<3

  1. kristinaandersen

   Det er betakaroten jeg snakker om i videoen 🙂 Bruker Vita Liberata hvis jeg har selvbruning.

  2. Nå er jeg bare oppriktig nysgjerrig, men jeg stusser virkelig over kommentarer om at Kristina – som alle andre – må jobbe når hun er forelsket/har andre ting i livet som gjør at hun vil ta fri. Hun har ingen «vanlig» jobb; tvert imot er hun selvstendig næringsdrivende og kan jobbe så mye hun ønsker. Det innebærer å kunne ta seg fri når hun ønsker – for egen regning og risiko sevfølgelig.

   I arbeid der arbeidstakeren har en arbeidsavtale og må møte opp til faste tider går imidlertid ikke dette, og det er nettopp denne forskjellen mellom Kristinas jobb og «vanlige» jobber som gjør at hun kan ta seg den friheten hun har gjort.

   Det virker som om noen argumenterer med at Kristina har en kontrakt med oss lesere, men det er jo kreativ – og litt underholdende- argumentasjon.

   Jeg forstår altså bare ikke kritikken på dette punkt. Antagelig er en bare lei seg over at bloggingen ikke går som normalt, men da er det bedre bare å si dette i stedet for å «gjemme» det bak påstander om at Kristina – som alle andre – «må» møte opp på jobb. Det er rett og slett bare ikke riktig 🙂

   1. Så gode poeng du har – helt enig med deg! 🙂

 10. Sommermodus på bloggen?? Har du ikke hatt den modusen på siden april?

 11. Hei! Jeg savner så innmari norske bloggere som blogger som svenske Sandra Beijer og Elsa Billgren. De skriver om alt mulig og blandet personlige innlegg med tematisk stoff. De skriver så fint om hverdagen som gjør det interessant å lese. Kanskje du finner inspirasjon til innlegg du kan lage der?

 12. E tattoveringa ekte?

  1. kristinaandersen

   Ja.

 13. Hei goding! <3 Sååå enig med Ella over her om vlogmas!!! DU hadde virkelig vört riktig person for det altså!!! Wiiii, gleder meg allerede! Hehe, håper du kan vurdere det! Og til de som kommer med kritikk: let the girl live! Hun er happy wife nå! Livet forandrer seg! Tipper hun har kontrollen på businessen sin fordi, og deler hva hun vil, når hun vil o.s.v! Digger deg fine! <3 God klem! <3

  1. kristinaandersen

   Goding!! TAKK <33333

 14. MY GOD JA TIL VLOGMAS!!!!!! Jeg sverger jeg kjente litt slev i munnviken bare ved tanken på noe slikt – please please do:D

 15. Hvor er den gule genseren fra?☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *