SOMMERMODUS PÅ BLOGGEN

Goood tirsdagsmorgen, dere ♥

Vet dere hva? Jeg tenker å skru på sommermodus her på bloggen nå. Flere av dere har påpekt at dere savner mer hverdagslige oppdateringer, så det skal jeg ta til meg og gjøre noe med. Så i ukene fremover kommer jeg til å dele det jeg føler for. Og om det er iphonebilder, skal det også være helt innafor. Jeg tar rett og slett en pause fra å utelukkende legge ut perfekte bilder tatt med et kamera på størrelse med en murstein, og vil heller dele litt av det mer jordnære. Hvor mange oppdateringer det blir her på bloggen vet jeg heller ikke, målet er et innlegg til dagen – men om jeg skulle føle for å ha noen dager uten oppdateringer her, så gjør jeg det også. Sommerferie har de fleste av oss, teamet mitt i Oslo har også tatt seg velfortjent ferie nå – noe som betyr at jeg i hovedsak har fri selv. Venner, kjæreste og familie skal fra fredag ha fire ukers ferie, så jeg ønsker egentlig å leve et så normalt ferieliv med de som jeg kan nå i juli. Med andre ord så kommer jeg til å oppdatere når jeg føler jeg har noe å dele, og i tillegg passe på at jeg tar noen fridager sammen med mine kjære.

Sommerferie trenger vi alle, og jeg regner med jeg ikke er den eneste som gleder seg til en pust i bakken? Logge litt av fra det man driver med hver eneste dag, og ikke våkne opp til en ulende alarm. Og kanskje det viktigste av alt, samle motivasjon til en sjukt god jobbhøst og finne inspirasjonen igjen. Jeg setter jo alltid bloggen i sommermodus, så noen nyhet er det jo ikke akkurat. Men nå vet dere hva planen min er, så slipper jeg unnskylde meg hver eneste dag fordi jeg føler meg dårlig, hehe.. Her kommer noen mobilbilder fra de siste dagene ♥

Gladlaks!

Favorittplassen om dagen! Hagestua.

Milo klar for tur.

Tantes lille gullgutt Oskar, tre uker gammel.

Sjømat og hygge med kjæresten min.

Hagespillmesteren! Har blitt heeelt hekta på crocket.

68 kommentarer

 1. God sommer Kristina! 🙂 Og, takk for at du sier ifra på forhånd at du er i sommermodus. Alle andre melder jo ifra når de har ferie, så vi lesere setter stor pris på det samme. Det er mye bedre når du sier ifra på forhånd at du tar fri, så vet vi det (og ingen dårlig stemning her).
  Κos deg og nyt sommeren med dine kjære 🙂

  1. kristinaandersen

   Det skulle bare mangle 😀 Men helt fri blir det jo ikke, bare ikke like mye oppdateringer som ellers. To til daglig får vente til august <3 Stor klem til deg Eline 😀

   1. Hva med å ta helt fri en uke eller to i løpet av sommeren? Bare si ifra på forhånd… Alle trenger helt fri, også du <3

 2. Det ser ut som du har hatt noen veldig fine dager, og FOR et drømmehus😍 Du fortjener å ta deg litt fri og leve ferielivet slik som alle andre! Synes du har fått ufortjent mye klaging i det siste, og det synes jeg er trist :/ Jeg synes hvertfall at du er inspirerende og dyktig, og titter innom daglig fordi jeg liker innholdet her! Du er super! Klem❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Tonje, setter så pris på det at du aner ikke <3 God klem, og god sommer til deg!

 3. Selvfølgelig skal du også få lov til å ta ferie! Jeg synes også du godt kan senke skuldrene og lista litt mere til vanlig også, mobilbilder duger og hverdagsinnlegg er bare koselig. Kos deg med litt fri fra jobben, nyt sommeren med kjæresten, familien og venner. Og del gjerne flere bilder fra hus og heim, gleder meg til å se mere av det. Tirsdagsklem😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for fine ord, setter SÅ pris på det <3 Tirsdagsklem tilbake 😀

 4. Hei vakre skapning! <3 Höres ut som en meeeget god plan!
  Jeg vil mer enn gjerne se mer hverdagslige ting……i nuet liksom. Perfeksjonisme er det mer enn nok av på SM. Tror mange går litt lei det på sikt og vil også ha det mer jordnäert som du sier!
  Du er en goding! <3
  Kos deg med dine! Stor klem til deg skjönne! <3

  1. kristinaandersen

   Enig, jordnært og kjært er jo det beste jeg vet å se selv 😀 Klem til deg Beate <3

 5. Altså, helt ærlig så liker jeg mobilbildene best 😊 føler det er en helt annen stemning over bildene, mer avslappet 😊 god sommer Kristina, håper den blir episk!

  1. kristinaandersen

   Koselig å lese, LH! Og jeg er faktisk enig, hehe. Er bare perfeksjonisten i meg som klikker av det, så får prøve å ta meg sammen :p Goood sommer fine, snille deg <3

 6. Kos deg med “sommerferie“ du Kristina, sommeren går så fort over at den må nytes! 😁 Så håper vi på ordentlig sommervær fremover 💛

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Therese! Og ja, NÅ må sommeren komme <3

 7. Gooood ferie:) Nyt og kos deg med god samvittighet. Det fortjener du:)

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Maria, god sommer <3

 8. Du har jo hatt sommerferie i 1 mnd allerede.

  1. kristinaandersen

   Okei 🙂

 9. Så klart skal du også ha sommerferie! Nyt og kos deg. Syns det er koseligere å lese bloggen din når jeg ser at du koser deg og tar alt litt chill. Tror det er sunt for disse som liker å kritisere også, om de daglig sitter på bloggen din og forventer masse greier så bør de også ta en pause 😉 God sommer!

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg, ssetter skikkelig pris på det <3 Klem!

 10. Hverdagsinnlegg med mobilbilder blir helt perfekt 🙂 Har tre uker igjen på jobb før jeg tar ferie, men med den «sommeren» vi har i Bergen om dagen er det like greit.. :p God sommer!

  1. kristinaandersen

   Huff, haha! Håper sommeren kommer til oss alle ASAP <3

 11. God sommer og ferie fine du! ☀️😍

  1. kristinaandersen

   God sommer kjære deg <3

 12. Velfortjent, nyyyyt! 🤩 jeg for min del håper sola skinner på Sørlandet til helga, for da skal mamsen få slippe seg litt løs på palmesus 💃🍹🌴 skal dere dit, eller bare nyte helga hjemme på den flotte plassen deres?

  1. kristinaandersen

   Såå gøy Karoline, håper på skikkelig finvær til helgen 😀 Blir ikke palmesus i år, det fristet rett og slett ikke. Men det blir nok knallgøy for dere som skal 😀 Klem!

 13. Ta deg en velfortjent sommerferie fine du <3
  Kos deg masse!
  Klem <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 14. Nyyyt sommarferien og livet, vakre du! Gler meg til å lese dei innlegga du legg ut innimellom, samt at eg ser fram til blogghausten 🙂 Stor klem!

  1. kristinaandersen

   Takk Linn, du er gull! Stor klem tilbake <3

 15. Kos deg masse i sommer;)

  1. kristinaandersen

   Like så 😀

 16. Å nei, er du blitt sånn som går i joggeklær foran kjæresten din heletiden? Synes jeg bare ser deg i Nike klær på bildene som er tatt utfor huset hans 😩

  1. kristinaandersen

   Haha! Jeg kler meg i alt mulig slik som jeg alltid har gjort, og så lenge både joggedressen og meg er fresh – så skal du ikke trenge å bekymre deg :p

  2. Haha, for en kommentar 😂
   Kjæreste eller ei, går ikke alle med joggebukse/klær hjemme?
   Kan ikke forestille meg å måtte tvinges til å gå pyntet eller med «ordentlige» klær rundt i mitt eget hus til hverdags 😅😝

 17. Selvom jeg savner når det er stille fra deg, så synes jeg du skal ta velfortjent ferie som alle andre!<3 Kos deg og nyt livet med kjæresten, Milo, venner og familie! GOD sommer!

  1. kristinaandersen

   Takk Elise <33 God sommer :*

 18. Ta deg en velfortjent ferie, Kristina! 😊 håper du får en fantastisk sommer! Iphonebilder er mer enn bra nok, synes absolutt ikke du trenger å unnskylde deg for å ikke oppdatere bloggen hver dag. Stor klem 💛

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Maya, snill du er 😀 Stor klem tilbake <3

 19. God sommer, Kristina! 🙂

  1. kristinaandersen

   Like så Lisa<3

 20. God sommer Kristina❤ Jeg skal til Kristiansand om 2 uker og gleder meg så sykt! Skal være der fra torsdag til søndag og en av dagene går til dyreparken 😍 Det jeg lurte på var om du har noen tips til ting å oppleve i Kristiansand og noen fine/bra steder å spise? Klem😘

  1. kristinaandersen

   Bla litt lengre ned her, så finner du en stor guide <3

   1. Herremin,den har jeg ikke fått med meg! 🙄😂 Beklager! Men utrolig nyttig guide❤ Og forresten,mobilbilder er mer enn bra nok😘

 21. God sommer fineste Kristina. Ta deg velfortjent fri med dine kjære i sommer. Skulle bare mangle – de fleste andre tar sommerferie som en selvfølge. Så nydelig bilde av Milo, har han tatt flyttingen bra? Sender deg en varm sommerklem og husk at sommeren skal nytes. Klem fra Jenni.

  1. kristinaandersen

   Jaa, Milo koser seg heldigvis 😀 God klem!

 22. Ha en god sommerferie, Kristina <3
  Og btw, likte disse mobilbilde øyeblikkene !!!

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det faller i smak <3

 23. God sommer ☀️ Kan du svare på hvor det runde fine håndkle ditt i en tidligere post er fra?😊

  1. kristinaandersen

   God sommer Caroline 😀 Det er fra Søgne Home <3

 24. GOD SOMMER fine Kristina❤️ Gleder meg til å følge deg videre med oppussing av hus✨ Nyt sommeren med kjæreste, venner og familie💕🌸 Stor klem

  1. kristinaandersen

   God sommer kjære deg <3

 25. Jeg nikker meg igjennom hele innlegget😄 og så koselig med mobilbildene! Kommer litt nærmere på «deg» 😊
  Kos deg masse! Så gleder vi oss til litt oppdateringer i ny og ne 😄

  1. kristinaandersen

   Goding! Takk <3

 26. shit så annerledes du så ut på det første bildet..kjente deg nesten ikke igjen 🙂

 27. Synes det er fint at du skriver når du vil og det passer deg jeg, da blir det mer ekte og fint synes jeg! Håper du nyter dagene og koser deg mye. Drar straks hjem fra Spania til regn, så skulle gjerne vært på besøk hos deg og spilt litt crocket i solen altsåå. Det er jo såå koselig <3 Ha en nyyydelig sommer videre Kristina – det er deg vell unt! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   God tur hjem Charlottemor, håper sola kommer til deg i Bergen <3 Klem!

 28. Hvor er joggedressen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nike 🙂

 29. God sommer! Nyt den med god samvittighet😍☀️ Det er en fryd å lese bloggen din, uansett om det er iPhone-bilder eller vanlig bilder! Gleder meg til å klikke med inn her i sommer✨

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Guro <3

 30. God sommer 😀 Tar selv 4 ukers ferie fra uka, gleder meg!

  1. kristinaandersen

   Såå deilig Sara! Nyt <3

 31. Alle fortjener ferie, så det er inget rart med det, men du har oppdatert bloggen veldig dårlig i lang tid uten å forstå hvorfor leserne blir irriterte. Jeg lurer litt på hvorfor du ikke kan ta konstruktiv kritikk men heller blir sint..?

  1. kristinaandersen

   Jeg tar til meg kritikken mer enn du kanskje tror 🙂 Sint blir jeg ikke, heller lei meg og frustrert. Men nå er det sommerferie og tid for gode vibber <3

 32. Ta deg en velfortjent sommerferie eller sommerfri ☀️ det gjør bare godt – man får energi og inspirasjon når man gjør noe annet en det man gjør til vanlig. Jeg titter uansett innom bloggen din hver dag, og er det ikke noe nytt – så gjør det ingen ting, da innom jeg innom igjen The Next day… Jeg har alltid likt deg og bloggen din – så jeg kommer nok til å følge deg så lenge du blogger. ❤️

  Jeg kjenner med godt igjen i det du skriver om perfeksjonisten og at bildene skal være så bra som mulig. hverdagsbilder, Snapchat bilder og Instagram bilder er egentlig helt perfekt & mer enn bra nok. Jeg sliter litt med å legge ut innlegg/bilder som jeg ikke er fornøyd med – 😩 men jeg vet at det er bare tull og at jeg burde løsne litt opp… for selv liker jeg begge deler.

  Det er en stund siden jeg blogget, jeg er litt på Instagram Stories og Snapchat er bare åpen til de aller nærmeste. Jeg tar ofte bilder, men ikke alltid at jeg legger ut noe – men notatboken er med meg overalt, her skriver jeg ned ting som dukker opp, enten ideer til mat og helse, blogginnlegg, nettsider jeg finner, inspirerende Instagram konto som jeg må sjekke ut, reise tips, bøker, bilder på nett som inspirerer meg og mye, mye mer… Jeg har også en mappe på min data der jeg lagrer bilder til inspirasjon – gull verdt – så får vi se når jeg begynner igjen…

  Uansett, så syns jeg du er inspirerende og flink – du tar fine bilder både med kamera og med mobilen, du har varierende og fine innlegg og du er en slik jente som man ønsker som «the next door girl» – jordnær, snill, smilende og skjønn som få – og jeg håper du fortsetter å blogge i mange år til… – fortsatt fin uke og sommer (uansett være & vind) 😘 Klem fra Mette

  1. kristinaandersen

   Du er så god Mette, seriøst for en fantastisk fin kommentar å få starte dagen med. Tusen tusen takk <3

 33. Hvor mye er huset/tomten deres verdt på en plass som deres? Er på utkikk etter hus selv så greit å vite hva man må «regne med» for noe slikt😄 Er bassenget med liner, glassfiber eller støpt/fliser?😍

  1. kristinaandersen

   Det er en privatsak vil jeg si 🙂 Bassenget er støpt med fliser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *