BURSDAG, SOMMERFEST OG DØDENS SØNDAG

Det begynner å bli noen måneder siden sist jeg var skikkelig ute på livet, og i går ble jeg minnet på hvorfor det skjer så sjeldent. Altså, man føler seg jo helt idiot når det er 29 grader og skyfri himmel ute, men man er å klein i formen at man må dra gardinene sammen for å skyve sola ute og holde seg på sofaen. Gårsdagen var altså døøøden etter en alt for gøy sommerfest på lørdag, og vi var begge enige om en ting her hjemme – det blir lenge til neste gang. Meeen, til tross for en fryktelig søndag – så har helgen vært ganske så magisk. Vi startet den med familieselskap her hjemme på fredag, lillesøsteren til Preben ble 18 år og måtte selvfølgelig feires.

CELEBRATIONS

Seee kaken, da! Den er selvfølgelig bestilt av Kristinas Kakeverden, verdens flinkeste jente som alltid leverer. Så gøy! Nå sitter jeg her med håret i en dott og er lite klar for å gripe den nye uka, sånn for å være ærlig… Haha! Men i dag har jeg en god del jobb på planen, så det er bare til å ta seg sammen og sette i gang. Hejdå!

12 kommentarer

 1. Hei vakre goding! <3 Huff, har det på samme måte altså… Blir seriöst såååå forbanna dårlig dagen derpå, hvis jeg drikker mer enn 3 glass rödvin! Altså det er jo kriiiise! Så jeg holder meg max til 2 glass liksom… Så noe häla i taket blir det MAX 1 gang i året! Äfffff!
  Stor klem til deg georgeus! <3

  1. kristinaandersen

   Haha! Maks to glass er en god deal spør du meg 😀 Nyt mandagen Beate <3

 2. Hehe, håper formen er bedre!
  Flott kake, og fristende fruktfat – den ideen stjeler jeg!
  Fin mandag til deg, Kristina😀

  1. kristinaandersen

   Like så Marit, nyt mandagen 😀

 3. Helene Thorsen

  Hei Kristina! Ser så fristende og innbydende ut 😀 Lurer på hvor kakefatet (med stett) er fra?

  1. kristinaandersen

   Åhlens <3

 4. Hei Kristina!
  Fått med meg gjennom årene at du er opptatt av gooood mat og god shushi?
  Jeg er i Kristiansand i noen dager nå, og kom på at jeg kunne spørre deg…jeg trenger tips for den beste restauranten for god pasta,burger..biff…oog hva heter byens beste shushi?! Må ha det i morgen🤤
  Håper du kan svare meg fort 🤗
  Sommerklem☀️

  1. Hun har jo nettopp lagt ut en stor guide, bare å bla seg noen dager nedover så finner du masse tips! 🙂

 5. Fant btw guiden nå med alt jeg lurte på…hehe..denne gjelder fortsatt?☀️

  1. kristinaandersen

   Yes, sjekk guiden 😀

 6. De hvite bollene dine til snacks er så fine, hvor er de fra? Elsker at du er lykkelig om dagen <3

  1. kristinaandersen

   Søgne Home! Takk snille <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *