TANKER PÅ EN TORSDAG

✗ Jeg blir har fått blogging helt oppi halsen de siste ukene, og gruer meg oppriktig til jeg skal logge inn her. Hvorfor jeg blogger så dårlig? Fordi enkelte folk suger ut det jeg har av motivasjon. Folk spyr ut de utroligste ting, og etter at jeg fikk beskjed om hvor mye folk ranter på blant annet jodel om dagen – ble jeg fysisk dårlig. Er det virkelig så vanskelig å se et annet menneske være lykkelig og ha det fint? Jeg bare skjønner det ikke. Positivitet og godhet er så utrolig viktig for meg, så det motsatte er ikke velkommen på denne bloggen – slikt går rett i søppelkassa.

✗ Skalldyr er det beste jeg vet om dagen, og igår var vi ute på date igjen på Sjøhuset. Haha, jeg dør! Rosevin, krabbe, kreps og reker – kan det bli bedre?

✗ Om to dager overleverer jeg leiligheten til nye eieren, og jeg gleder meg så. Det skal bli så fint å lukke den døra og virkelig starte på et helt nytt kappitel i livet. Nedvask er endelig fedig, så nå er det bare å glede seg til fredag.

✗ Jeg har så sjukt lyst på Elliot sofaen til Slettvoll her i huset. Er det noen av dere som har den, og er dere fornøyd? Drømmer om den i en kremhvit, deilig farge. Men med tanke på prisen så burde man vel aldri kjøpe en sånn sofa i nettopp hvit, hehe. Vi får se hva vi lander på, men akkurat nå står den høyest på ønskelista mi.

✗ Håper så inderlig sommerværet blir bedre enn hva det har vært til nå i juni. Er det bare her på sørlandet det er helt ute å kjører? Sol, regn, vind og tornevær om hverandre. Måtte juli bli helt magisk!

✗ Jeg ser så frem til august når vi begynner med å pusse opp her hjemme – det kommer til å bli så fiiiiiint!! Vi skal male opp hele underetasjen, og ha nye møbler i begge stuene nede + spisestua. Kjøkkenet var helt perfekt her fra før, uten tvil drømmekjøkkenet mitt – så det får være akkurat som det er. Soverommet skal vi også ta. Til høsten blir det med andre ord mye interiør her på bloggen, og jeg håper dere gleder dere like mye som meg.

✗ I dag skal jeg passe babyen til Hilde i noen timer, som jeg forøvrig er så heldig at jeg fikk bli fadder til. Forrige uke holdt jeg han, og så ser jeg at det står noe på smokken hans.Will you be my godmother’. Trooor det var første gang i hele mitt liv jeg begynte å grine fordi jeg ble så rørt. Verdens fineste lille Oskar!

69 kommentarer

 1. Åå, fine Kristina! Blir så glad av å se hvor lykkelig du er ♥️

  1. kristinaandersen

   Goding <3

 2. Blir så utrolig glad på dine vegne! Enkelte mennesker er så ekle, og kan holde tankene sine for seg selv. Syns det er veldig gøy å lese at du har det så fint for tiden ❤️🙌🏼

  1. kristinaandersen

   <33 Tusen takk Rebecca!

 3. Synd å høre at noen kommenterer så mye stygt 🙁 Jeg er så glad på dine vegne, kjærligheten er jo det beste av alt!! Og man ser det så godt på deg at du har det bra for tiden, du stråler! Jeg kan si meg enig om at bloggen din ikke er helt det samme, og det er selvfølgelig kjedelig for oss som leser hver dag. Men det er ingen grunn for å skrive stygge kommentarer og være negativ, må klare å være konstruktiv i det minste! Jeg håper du får tilbake motivasjonen og gleden av å blogge igjen, kanskje det blir litt bedre når den nyforelskelsen er «over», jeg vet selv hvor fraværende man blir da 🙈 Man vil jo helst bare være med den ene!

  Ønsker deg en fin torsdag! 😘

  1. kristinaandersen

   Håper jeg å, det går seg til ettervært 😀 Klem <3

 4. Trist at enkelte må rakke ned å snakke stygt om andre, mest sannsynlig fordi de har det dårlig med seg selv, men likevel.. :/ Jeg ønsker deg hvertfall alt godt, og syns du fortjener alt lykke som kommer din vei Kristina! 😊 Ha en super dag!

  1. kristinaandersen

   Takk Jenny <33

 5. For å være blogger, å tjene en heftig årslønn syns jeg kanskje du tåler litt lite «negative tilbakemeldinger». Jeg har aldri kommentert noe frekt men har lest en del her inne.

  1. kristinaandersen

   Alright 🙂

  2. Så hvis man tjener godt og gjør det bra, så må man tåle negativitet? Dette er ikke snakk om konstruktiv kritikk men regelrett drittslenging og misunnelse og det burde ingen tåle!

  3. Birgitte

   Herregud for en teit kommentar, er vel ikke synonymt at ved å tjene mye skal man tåle dritt fra andre? Hun sier jo bare at motivasjonen daler når hun får stygge kommentarer og det skjønner jeg godt, uavhengig av lønnen hennes haha!

 6. I dag har jeg bestemt for å si noe fint til de som kommer min vei, så du ble første mann ut😊jeg syns det er så gøy å se at du har finne kjærligheten og at dere storkoser dere. Det lille du viser av hverdagen din gjør at jeg blir glad og håper at det er mange andre som også blir glade av det. Jeg er noen år eldre enn deg og vet at alle dager er ikke en dans på roser, men jeg setter så pris på at du også forteller det her. Du viser at alle dager er ulike. Jeg håper dere får en flott dag og en super sommer. Ta deg en lang ferie, det er velfortjent og lade seg opp med nye minner som man kan leve på når høstmørket kommer😊 Klem

  1. kristinaandersen

   Så deilig tanke Lise!! Takk for fine ord <3

 7. Hei, Kristina! Det er synd å høre at jobben din er så kjip om dagen. Har flere ganger tenkt at blogging er en rar jobb. Leserne er en viktig del av inntektsgrunnlaget ditt, uten lesere blir jo ikke bloggen særlig attraktiv for annonsørene og samarbeidspartnerne dine. Litt som gjestene på et hotell, kundene i en klesbutikk eller de som spiser på en restaurant. Det hjelper ikke om de ansatte har jobbet knallhardt for tidenes opplevelse om kundene ikke dukker opp. Da hjelper det lite å være frustrert og irritert på dem som ikke kommer. Hvis kundene ikke liker produktet ditt, så er det du som foretakseier som må gjøre noe med det, uavhengig av hva du selv synes.

  Samtidig virker en blogg veldig mye mer personlig! En kokk og restauranteier kan også legge sjela si i bedriften sin, men bloggere byr på seg selv, sine tanker, sitt utseende og sine handlinger hver dag, året igjennom. Da vil jeg tippe at det er vanskeligere å distansere seg fra kritikken du får også? Når bloggen er personlig blir fort opplevelsen av kritikk det også. Ser for meg at det må være noe av det vanskeligste med å være blogger.

  Folk slenger med leppa på Jodel, om naboer, bloggere, politikere og alt mellom himmel og jord. Det håper jeg du klarer å putte i boksen for ting du ikke trenger å forholde deg til.

  Samtidig tror og håper jeg du vet at leserne dine som har fulgt deg over lang tid (meg selv inkludert!) virkelig unner deg alt godt, Kristina. Når vi surver litt over manglende innlegg, så er det fordi vi savner nettopp positiviteten og gleden din.

  For oss som har en vanlig åtte til fire-jobb, så er det fremmed og utenkelig at det å være nyforelska og å skulle flytte er grunner til å levere mindre i jobben vår. With great freedom comes great responsibility, sa et klokt hode en gang. Du har bygget deg et levebrød med å jobbe mange timer, spredt utover perioder også der vi andre har fri. Da skjønner jeg at det er fristende for deg å trappe litt ned i en fase av livet ditt der du har lyst til å bruke tid og energi på andre ting. Samtidig kan det få konsekvenser for inntektsgrunnlaget ditt – forventningene leserne dine har blir ikke innfridd, noe som gjør at stemningen kan endre seg eller lesere faller fra. Du har stor frihet til å forme dagene dine, men du har også en «forpliktelse» til å levere. Det er den uskrevne kontrakten du har med leserne dine, produktet de får for å gi deg en plattform å annonsere fra.

  For min del tenker jeg at det hadde vært lettere å forholde seg til om du hadde vært tydelig i at du for eksempel vil ta deg en uke ferie her og der, uten bloggoppdateringer. Vil tippe at du, som de fleste arbeidstagere, vil måtte planlegge god tid i forveien for å få det til. Kanskje du med å organisere hverdagen din litt mer som en vanlig jobb vil få litt mindre frihet, men mer forutsigbarhet i produktet du leverer og dermed kanskje også mer fornøyde lesere?

  Jeg aner jo ikke hvordan det er å være blogger, men sett fra utsiden er det nettopp den manglende forutsigbarheten, den følelsen av å ikke få det produktet vi har vennet oss til å få over tid, som fører til litt oppgitthet. Når fraværet ditt blir forklart med ting «vi andre» fletter inn i livet vårt rundt og i tillegg til jobben, så kan det bli litt vrient å forstå og sympatisere med, tenker jeg. Og det dreier seg overhodet ikke om at vi ikke unner deg kjærlighet, hus, svømmebasseng og dobbel-dater!

  Dette var mine tanker på en torsdag ☺️ Håper du får en strålende fin sommer med god balanse i livet ditt, med kjærlighet, jobb og sommeropplevelser i skjønn forening!

  1. kristinaandersen

   Fin og konstruktiv kommentar, Linn 🙂 Takk for at du deler tanker. Klem! og god sommer <33

   1. Fy for en velskreven og fin kommentar, Linn(Min navnsøster:p). Der sa du alt jeg tenker!

  2. Kathrine

   Der traff du spikern på hodet føler jeg. Fin tilbakemelding 🙂

  3. Dette👆🏼👏🏼

 8. Forstår ikke den Jodel-greia. Hva er det egentlig? Kanskje best å holde seg unna hele Jodel om det bare er hets og dårlig stemning :/ Kanskje ta helt sommerfri fra bloggen og alt et par uker? Kos deg med baby!

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg, men ikke enda 😀 Takk Linn! klem <3

 9. Uff! Så leit at folk er ufine, det er aldri kjekt.. Håper motivasjonen din kommer på topp igjen, vi er mange som elsker å lese bloggen din. Kanskje du skal ta deg en uke fri, og bare nyte kjærligheten og familie? ❤️ Sender deg en god klem!

  1. kristinaandersen

   Takk Charlottemor 😀 Blir en uke eller to fri senere i sommer <3

 10. Jeg tror rett og slett du bare må være sterk og prøve gi blanke f… i hva folk skriver rundt om. En ser jo det at det er noen bloggere som får gjennomgå, og tror det gjerne er de samme folkene som går igjen i kritikk og drittprat rundt om. Og det må faktisk være misunnelse, dere skal ikke tro dere er noe. Ser jo det inne på KG /rampelys, der får et lite utvalg bloggere daglig dose med dritt. Det er ikke noe å ta dere på, så da må det lages noe. Det er utrolig merkelig at voksne mennesker sitter rundt og bruker dagene sinde på å slenge ufinheter, nedlatende kommentarer anonymt på nett. Og jeg tror garantert det er voksne. Må ha store problemer med seg selv. Men når de ser noen ser bra ut, tjener bra og har en arbeidsplass de har skap selv og attpåtil er lykkelig 🙂 Da blir det for mye for trollet de har inne i seg, det må ut. Ser jo bare at når en person kan lage seg en blogg for å grave i alt noen få blogger gjør så er det mangel på det meste i livet som gjør at de bare må «ødelegge » for andre. Du får bare tenke at det er en en liten del som holder på sånn, de fleste heier på deg og ønsker deg alt det beste her. både med jobb og kjærligheten !

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, kjære deg <33

 11. Kjære Kristina, fine, fine deg! Ikke bry deg om hva andre måtte spy utav seg av negativitet og dritt om deg. Det er dem, ikke deg! Noen takler bare ikke at andre har det fint og finner lykken. Det bunner i misunnelse, sjalusi og de kjenner på egen utilstrekkelighet. Egentlig ønsker de å ha det like fint som deg, men fremfor å jobbe for det rakker de heller ned på deg for å tråkke deg ned, og tror dermed de fremstår bedre selv. La de bare holde på – enn at de orker å bruke livet sitt på å være misunnelige på andre, det er de som har alt å tape på å være slik. Glem dem! Du er fremdeles akkurat like fin, uansett hvor mye de forsøker å overbevise seg selv, deg og andre til det motsatte 😊❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for fin kommentar Marit, setter så pris på det <3

 12. Folk som sliter med sin egen usikkerhet spyr ut av seg de utroligste ting. Tenk at det sier mer om dem, enn det gjør om deg<3 du er skjønn, og du skal kose deg masse 😀 Jeg forstår så godt hvor belastende det kan være, men jeg tror flesteparten her kun ønsker deg det beste:)

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Ida! Sant som du sier, heldigvis er de aller, aller fleste bare snille <3

 13. Nyt livet Kristina, prøv å steng misunnelige folk som lever av å rakke ned på andres lykke ute, de skulle selvfølgelig ønske de hadde samme gnist og humør som deg🤗 kos deg med kjæresten og tenk at du er så lykkelig fordi du fortjener det❤ ha en strålende dag videre og ikke minst en fin sommer😘 klem

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Silje <3

 14. Det at folk spyr ut usakligheter og er usmakelige er ikke greit, men, jeg kan til en viss grad forstå litt av tanken bak det. Du har lenge vært en av mine favorittbloggere, mye på grunn av hvor jordnær og genuin du er. Men etter at du fikk deg samboer er det akkurat som om du har mistet en liten del av deg (inne på bloggen) som jeg vet mange har satt pris på. Det er selvfølgelig helt fantastisk at du har møtt den rette og kaster deg ut i det med alt du har, men det er en ganske så brå overgang fra å være så selvstendig og nesten være motstander av å finne kjærlighet som du har uttrykt gjennom både blogg og podden rett før du traff Preben. Jeg vil ikke kalle deg dobbeltmoralsk, for ting skjer når man minst venter det, men jeg savner litt refleksjoner rundt en så stor omveltning for å kunne relatere meg mer til deg. Og du har også snakket mye om hvor viktig det er å leve for de små tingene i livet, leve et enkelt, lykkelig liv, tenke over hva man bruker penger og tid på osv. Så jeg får litt bismak i munnen av alt fokuset på det materialistiske om dagen. Det ser ærlig talt ut som dere bor i drømmehuset allerede, allikevel skal det kjøpes inn sofaer og treningsutstyr og gud vet hva til ganske så svimlende summer. For all del, dere har sikkert råd til det og ønsker å skape noe sammen, det er bare fokuset og hvor fort ting virker til å gå for seg som skurrer litt for meg som leser. Jeg håper den jordnære, genuine Kristina forstår hvor jeg vil med dette. Beklager hvis du føler at det blir dårlig stemning i kommentarfeltet, men som fast leser vil jeg bare poengtere noe jeg tror mange tenker rundt innholdet på bloggen om dagen.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler meningen din Guro 🙂 Jeg er like jordnær som jeg alltid har vært, selv om jeg ærlig skal innrømme jeg ikke forstår hva du mener med at jeg er mer opptatt av det materialistiske nå. Sannheten er stikk motsatt, etter jeg møtte Preben har jeg roet meg kraftig ned på slike ting og aldri shoppet så lite i hele mitt liv. Jeg lever mer enn noen gang for de små tingene i livet, og skrev jo nettopp et innlegg om alle slike småting som gjør meg glad. Men, du skal få lov å mene 🙂 Klem!

 15. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske Kristina, men tar meg aldri tid til å kommentere da jeg rett og slett alltid bare blir glad og fornøyd og inspirert av å lese bloggen din. Men det skal jeg gjøre nå!

  Fordi om mulig så har bloggen din nådd nye høyder etter du møtte Preben, og nå synes jeg bare det er helt fantastisk å klikke meg inn her! 😀 At noen er så misunnelige at de må rakke ned på din lykke synes jeg er helt forferdelig trist å høre. Du fortjener all lykke i verden, og du virker oppriktig talt som et utrolig fint menneske. Jeg deler så mye av dine verdier, og ønsker deg alt godt i ditt neste kapittel. Du er et stort forbilde for meg, og jeg håper du fortsetter å dele litt av reisen din videre 🙂

  Klem fra Astrid.

  1. kristinaandersen

   Ååå herregud for en koselig kommentar!! Tuuusen takk Astrid, så GOD du er <3

 16. Jeg elsker å lese om «ditt nye liv». 😀 Lett å si, men ikke bry deg. Folk er seriøst idioter… Gleder meg til mer interiør fremover 🙂 fortsett og nyt livet, det er en så herlig fase du er inni nå, unner deg det 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk kjære deg <3 Nå ble jeg glad 😀

 17. Håper du finner blogge motivasjon igjen. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er litt vanskelig å lese bloggen din om dagen. Det er fordi jeg står midt i et kjærlighets brudd, og det er så vondt. Og da er det ekstra vondt å lese her, når alt Er så fint og koselig med dere to. Unner deg alt godt, men tror jeg tar en bloggebesøk pause fra denne siden. Sorry. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Sender deg god klem Anjamor <33

 18. Hei gode deg! Håper, håper du ikke tenker for mye på spydigheter som evt. skrives om. Er så enig med deg! Det er sååå synd at folk ikke takler at andre har det bra altså! Blir så sint! Selv lever jeg et utrolig stusselig liv m.t.p mange års sykdom som igjen har ført til utrolig dårlig råd! Men! Jeg sitter ikke her å hater på andre fordi! Jeg unner andre alt godt selv om jeg har det vanskelig! Er så glad for at jeg er et godt menneske og ikke føler på sjalusi og sinne på andre! Fysj! Det er så stygt det! Digger deg Kristina, og gleder meg hver dag til å inn på bloggen din! ❤️ stooor god klem til vakre deg! ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord Beate <3 Har så troen på at hvis man unner andre godt, så går det godt for enn selv også 😀 God klem til deg <3

 19. Vi er nok mange som unner deg glede og å være lykkelig, Kristina! Du som bare er god og snill med andre og som har så gode verdier fortjener jo selvsagt å ha det godt selv og! 🙂 Det håper jeg alle innser. Og har man ikke noe fint å si om andres liv så er det jo ikke noe behov for å si det heller tenker nå jeg… Jeg liker deg og bloggen din i hvert fall, og leser kun din og Ida sin haha! Så for min del er du en toppers blogger 🙂 Ønsker deg en god kveld <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Marie <3

 20. Du må blogge meeer!! Elsker overgangen du er i nå 😀
  Mer bilder og interiør, lek deg og vær kreativ 🙂
  Alltid de som er negativ som roper høyest. Men de fleste av oss heier på deg vettu 💪🏻

  1. kristinaandersen

   Goding!! Takk Ella <3

 21. Bloggen din er prima! De som ikke mener det, kan jo faktisk la være å lese den 🤔! God sommerklem!

  1. kristinaandersen

   TAKK <3

 22. Vi faste lesere under deg lykke og kjærlighet, virkelig! Nyforelskelse er noe av det fineste i verden ❤️ Men jeg kunne gjerne tenkt meg litt mer refleksjonsinnlegg om tiden fra singel til samboer, de innleggene syns jeg er veldig spennende og lærerike 😄 Tror også mye av grunnen til «klagingen» over fraværet ditt er at vi var vandt til 2 innlegg hver dag + podden, til såvidt ett innlegg om dagen på veldig kort tid..

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg få til å skrive litt om, Tina 🙂 Takk for tips <3

 23. Så vondt å høre Kristina. Jeg bor selv i Vennesla og hører at det er mye sladder rundt de som er mer kjent enn andre. Forstår ikke hvorfor det skal ha noe å si. Hva får man ut av å rakke ned på andre? Nei, fysj, håper det bedrer seg!
  Har aldri møtt deg, men du virker som ei fantastisk jente. Masse humor og glede. Ønsker deg en finfin sommer, så krysser vi fingrene for at været vi har i dag fortsetter☺️☀️

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord Marita <3

 24. Hei Kristina! Ville bare si at jeg titter oftere innom her enn noen gang, så at du fikk deg samboer og en «endret» livssituasjon har bare vært positivt for min del, ref. kommentar ovenfor.
  Håper du klarer å stenge ute Jodel og andre negative kommunikasjonsformer. Det eneste de ønsker å oppnå er å lage kvalme. Heier på deg – du er rå!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk HA, setter skikkelig pris på det <3

 25. Hei Kristina. Synd å høre at du føler deg slik med bloggen akkurat nå. Håper det går fort over <3 Jeg setter utrolig pris på innleggene dine, det er et av høydepunktene i løpet av dagen. Godt å se at du har det så fint for tiden, gleder meg med deg og ser frem til mer interiørblogging!!😊 Hilsen Siv 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, kjære Siv <3

 26. 1. Jeg DIGGER deg og har fulgt deg i flere år. Blir alltid glad av å lese bloggen din, for jeg hører alltid en glad-sørlands stemme inni hodet mitt (haha)
  2. Jeg lurer på om du har bleket håret eller om det er farget lysere? Jeg vil også gå litt lysere på mitt mørke hår, men tåler bleking så dårlig.
  Ha en strålende dag <3 Elsker å se deg lykkelig på vei inn i et nytt kapitell i livet ditt.

  1. kristinaandersen

   Takk Julie, så koselig!! Jeg har lysnet håret en god del hakk 😀 Klem!

 27. Så trist å lese at enkelte ikke tåler at du har det så godt 🙁 Ikke la de suge fra deg energien….bry deg heller om oss som synes det er topp. Ha en kjempeflott sommer <3

  1. kristinaandersen

   Enig med deg Elia <3 God sommer <3

 28. Synes det er så godt å se hvor lykkelig du er, det fortjener du! Fortsett å være den gledessprederen du er og blogg slik du har gjort (gjerne flere innlegg, hehe), jeg elsker å klikke meg inn på bloggen din😍

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk!

 29. Stå på, du er så flink! Gleder meg til masse interiør fremover 🤩😍

  1. kristinaandersen

   <3

 30. Hei! Skal på ferie til Kristiansand i sommer, har du skrevet noen «guide» for Kristiansand du kunne delt linken til? Hvis du ikke har skrevet så er det et ønske herfra at du gjør det. 😊

  1. Therese V

   Innlegget rett under dette er en Kristiansand-guide 😛😁

 31. Elsker bloggen din, og fortsett akkurat som du gjør!! Du er en inspirasjon og en person som virker ekte og ikke overfladisk 💕

 32. Vi kan alle få jobben vår opp i halsen noen ganger, det er helt vanlig for de fleste. Da må man bare grave dypt etter motivasjon, holde ut, og så kommer det bedre dager 🙂

  Som flere har nevnt her så går nok mye av kritikken på det at bloggen og hyppigheten har endret seg og ikke det at folk ikke unner deg å være lykkelig.

 33. Syntes det er så fint å se når andre mennesker har det fint, men det er definitivt noen mennesker som skulle hatt kurs i nettopp dette – hva skjedde meg å ikke unne hverandre godt? I bunn og grunn handler det vel kun om missunelse, sjalusi o.l., men syntes alikevel det er smålig. Hold deg unna nettforum hvor patetiske kommentarer florerer, nyt litvet med ny kjæreste og i nytt hus, det fortjener du virkelig! 🙂

 34. Kristina.. du får ikke kritikk fordi folk ikke unner deg lykke. Du får kun kritikk fordi bloggen har vært av svært dårlig kvalitet over mange måneder. Første steg for å snu det burde kanskje være å ta til seg litt av kritikken isteden for å svare folk så frekt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *