SUMMER GLOW

Inneholder annonselenker.


Noe jeg elsker på sommeren – glød! Glødende hud er bare så fint, både på ansikt og kropp. I dag tenkte jeg å dele noen favoritter med dere, og en ny parfyme som har flyttet inn i samlingen min. Elsk på alt sammen!

SOMMER FAVORITTER

Calvin Klein Women: friiisk sitrusparfyme som er perfekt nå på sommeren. Den lukter peoner, som er min favorittblomst på denne årstiden.

Body Yoghurt: livets bodylotion som trekker inn i huden på få sekunder, helt genial å smøre seg med hvis man ikke har tid til å vente på vanlig lotion. Dette er den nye sommerversjonen, og jeg elsker den. Allerede på krukke nummer to av denne, hehe. Storfan!

Elizabeth Arden: usynlig liten sak man legger på huden etter serum og dagkrem, for å få en glattere og mer beskyttet hud. Dette fikk jeg nettopp og gleder meg til å teste mer! Elizabeth Arden har sjukt mye bra innen hudpleie.

Ole Henriksen serum: genialt lite serum som gir sjukt med fukt og glød. Huden blir så fresh når denne legges på, noe jeg elsker! Jeg legger serumet under dagkremen min, og det trekker raskt inn. I tillegg lukter det deeeilig av sitron, noe som er sjukt digg!

Elemis toner: denne har jeg med over aaalt om dagen, hehe. Min nye favoritt! Sprayer lett over ansiktet rett etter at jeg har sminket meg, og tar en liten dæsj flere ganger om dagen hvis jeg føler huden tørker ut.

13 kommentarer

 1. Elsker serumet fra Ole Henriksen! Brukt det i mange år
  Så deilig og frisk lukt og den gjør så godt for huden!

  1. kristinaandersen

   Sjukt bra greier 😀

   1. Men den lukter appelsin, ikke sitron 🙂

 2. Lyst til å prøve toner fra Elemis, men trodde det var et produkt man brukte etter rens. Altså på en bomullspad før man tar på dagkrem. Hehe

  1. kristinaandersen

   Kan brukes til det også 🙂

 3. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre når limited edition tiden er over for den kaktusblomstbodyyogurten!? (Fryktelig langt ord 😂) Må hamstre nå, det er livets lotion!!

  1. kristinaandersen

   SANT VEL!!

 4. Sjukt!

 5. husk at det må komme tydelig fram hvem du annonserer/samarbeider med, slik at vi ikke må klikke oss inn på adlinkene for å finne ut av det:) Det hadde også gjort kvaliteten på innlegget bedre om du hadde skrevet mer utfyllende om produktegenskapene, istedenfor kun »elsk, sjukt, digg, fresh, glød»

  Min personlige favoritt er truth serum som faktisk er perfekt nå på sommeren, siden den inneholder antioksidanter og C-vitamin, så vil den hjelpe for de som plages med pigmentflekker. ♥️

 6. Har dere basseng med huset? Vil du vise flere bilder fra hus og hage i det nye huset deres?
  Nydelig ser der i alle fall ut, og elsker stilen din og bloggen <3 Hvor handler du interiør og er det dyrt?

 7. Skal snart begynne hus bygging eller pusse opp ett forhåpentligvis, så trenger litt inspo til innredning, planløsning og div… Kunne du laget eget innlegg med tips og bilder? Syns huset du og Preben har flyttet inn i virker så koselig, om du ville delt litt om hvordan det ser ut utvendig/innvendig 😊

 8. Hvor er håndkle fra?😍

 9. Elsker serumet! Hva bruker du på huden nå om sommeren hvis du skal ha lett sminke/glød, men som holder ut over dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *