DETTE GJØR MEG SÅ GLAD

Jeg tenkte å starte den nye uka med å dele ting som gjør meg glad i hverdagen. Sånne småting man kanskje ikke tenker så mye over, men som jeg personlig mener utgjør nettopp livet. Både små og store ting. Det er så viktig å tenke over sånt, ta seg en pust i bakken og tenke på alt man faktisk blir glad over. For det er ikke lite! Hverdagsgleder er det beste, og jeg heier så på å sette pris på alle de gode tingene man har i livet sitt. Samme hva det er, gjør det deg glad – så nyt det! ♥

I hope you can see how the everyday
little things are the most beautiful. ♥

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

En produktiv og fin dag på jobb. Lyden av regn når jeg skal sove, det er så magisk. Lukten av nytraktet kaffe på morgenkvisten. Rent hjem med skikkelig orden, det er så digg. Nyvasket sengetøy som lukter tøymykner. Følelsen av å lande en deal jeg har ønsket meg lenge. Ferier, det å komme seg bort er så deilig. Jul, jeg gleder meg allerede til å pynte huset. Gode samtaler med de jeg er glad i. Våkne til solskinn utenfor og bare vite at det blir en fin dag. Appelsinjuice med isbiter. Preben. Fine, oppløftende og koselige kommentarer fra leserne mine. Milo, og hunder generelt. Dyr, jeg elsker virkelig alle dyr. Vannsport. Gamle mennesker, spesielt de som er imøtekommende og har mye på hjertet. Latterkramper.

Bursdager, både min egen og andre sin. Feiringer, jeg eeelsker alt som kan feires. Trygghet i livet. Stearinlys når det er mørkt ute. Høsten, den er så koselig. Følelsen når alle regninger er betalt og man ikke har ting hengende over seg. Bryggekonserter på sommeren. Roadtrips med høy musikk. Tom mailboks. Fyr i peisen. Friske blomster i hjemmet. Knollen, han gjør meg alltid glad – utrolig nok? Haha! Ballonger i alle regnbuens farger. Når jeg finner roen og baker noe godt på kjøkkenet. Følelsen av at noen er glad i meg og setter pris på meg.

Familien min. Islald sangria med masse isbiter og frukt i solsteiken. Et ryddig og fult kjøleskap. Kosekveld med dyne i sofaen, lave skuldre og en skikkelig god film. Mennesker som motiverer meg og løfter meg opp. Følelsen av å gjøre noe fint for andre. Det første snøfallet i desember. Minnet av min kjære Mofar, det går ikke en dag uten at jeg tenker på han. Vannscooter en varm sommerdag. Naturen og deilige turer i skogen. Trening. Gladsanger, musikk har enormt mye å si på humøret mitt. Sykle med vinden i håret. Å se andre har det bra. Lister, jeg elsker å ha kontroll på alt som er. Vennene mine. Langrenn en fin vinterdag. Sjokomelk. Fisketurer på kveldingen. Å jobbe med noe jeg virkelig elsker. Følelsen av frihet.

Q: hva gjør deg glad?

15 kommentarer

 1. Lister, haha jeg trodde først du mente lister på veggen. Sånn nede ved gulv og oppe ved taket. Vegglister 😂😂😂

  1. kristinaandersen

   😂😂

 2. Så fint innlegg ❤️❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 3. Åh nydeleg innlegg <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak <3

 4. For et fint innlegg Kristina! Vil gjerne lese mer om hverdagsgleder; det er lett å glemme dem. Ha en nydelig dag videre!

  1. kristinaandersen

   Goding <33 Nyt tirsdagen Kjersti!

 5. Åå, elsker slike innlegg! Tror vi alle har mye mer å være glad for, enn vi egentlig tenker over <3 Håper du har en nydelig mandag. Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Helt sant Charlotte <33 Viktig å sette pris på de små tingene i livet 😀 God klem!

 6. For en nydelig innlegg ❤️❤️ Dette ble jeg ordentlig glad av å lese😍

  1. kristinaandersen

   <3 så koselig linda!

 7. Du elsker vel bare NOEN dyr, du hadde aldri spist noen du elsket

 8. elsker alle dyr men spiser de likevel

 9. Dette blogginnlegget gjør meg glad. Etter at jeg ble syk har jeg lært å bli ennå mer oppmerksom på de små øyeblikkene i hverdagene som gjør at man føler på takknemlighet og glede, også uavhengig av egne prestasjoner. Det er faktisk mye å være glad for! Takk for at du minner oss på det💛 Ønsker deg en riktig fin sommer🌞

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *