PROSJEKT HJEMMEGYM

En liten drøm jeg har hatt i magen de siste årene har vært treningsrom i eget hjem. Tenk for en luksus! Og tenk så kort dørstokkmila blir! Og akkurat denne drømmen har blitt oppfylt. For vi har bestilt et komplett hjemmegym som vi allerede er i gang med å montere. Klyyyp meg i armen sier jeg bare, for rommet blir helt rått og jeg er så sykt fornøyd!

HJEMMEGYM IN THE MAKING

Jeg har ikke hatt rutiner på treningen min på over et halvt år, så jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang igjen. Og nå er det heller ingen unnskyldninger, for å si det mildt… Haha! Det viktigste for oss når vi skulle bygge vårt eget var å ha alle ting vi liker å bruke på nettopp et treningssenter, slik at vi ikke føler vi mangler noe. Så vi har bestilt olympiske stenger, manualer, ketlebell, multigym, mølle, romaskin, bumper plates, benk, boksesekk, vektvester, slynge og slike ting. Da har vi alt vi føler vi trenger, og kan få fullverdige økter uten å irritere oss over at vi skulle hatt ditt og datt.
 

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Dette er hva som ligger i garasjen nå, og vi er ferdige innen kort tid. Vi har lagt sort gulv på hele gymmet, i tillegg til å ha bestilt speil til å ha på den ene veggen bak racken. Eneste jeg er veldig gira på i tillegg er å få opp en quote eller et stort treningsbilde på den andre veggen, men jeg finner ingen plass det selges. Så, jeg tenkte å spørre om noen av dere vet hvor dette kan kjøpes eller bestilles? Blir superglad for tips!! Og jeg gleder meg så til å vise dere dette rommet! 😀

30 kommentarer på “PROSJEKT HJEMMEGYM

 1. ingrid skriver:

  Kan du ikke kjøpe et bilde på nettet istock f.eks) og få et trykkeri til å trykke det opp i den størrelsen du vil ha?

 2. Beate skriver:

  Hei gode, vakre deg! <3 OOOOOOHHHHHHHHHHHHHHH!!! Det er virkelig en drööööööööööööm! Gleder meg til å se!!! Jeg og vil!!! Haha! DIgger deg max! Stor klem! <3

 3. kristinaandersen skriver:

  Tror du det er Preben som betaler alt her? Jeg eier 50% av huset og vi betaler 50% hver på alt vi gjør her. Og jo, det Preben hadde fra før av var mer enn godt nok. Men så har vi begge et ønske om å gjøre huset til VÅRT, noe som er ganske naturlig når man får seg samboer. Og siden vi er så heldige å ha muligheten til nettopp det – blir det sånn 🙂

 4. kristinaandersen skriver:

  Haha, nei så kjedelig!! Her blir det forhåpentligvis annerledes, når vi har kjøpt alt dette MÅÅÅ det brukes :p

 5. kristinaandersen skriver:

  Så gøy å lese Jenny!! Tenker også det er genialt i en travel hverdag, sparer jo en haug av tid på å slippe dette med å komme seg frem og tilbake på gymmet 😀 Og takk for Etsy tips, skal søke der med en gang <3

 6. Hanne skriver:

  Så gøy! Har nettopp bestilt en del utstyr til hjemmegym selv! Kom gjerne med tips om hvor dere har kjøpt ting og tang – kommer til å trenge litt påfyll 😉

 7. Juni skriver:

  Dette er jo drømmen! Hadde håpet at du ble medlem på Crossfit Hunsfos nå som du har flyttet til bygda, men det ser vel ikke sånn ut 🙁

 8. Nathalie skriver:

  hvor trener du om du trener på treningssenter? skal flytte til kristiansand til høsten og leter etter et treningssenter å trene på <3

 9. Marit skriver:

  Hjemmegym er utrolig kjekt! Vi bruker vårt mye, og mye lettere å klemmme inn ei økt på sparket nå.
  Gleder meg til å se hvordan deres blir.

 10. Hanne Storsve skriver:

  Så gøy med hjemmegym!
  Har selv lyst til å få til et minigym i boden ute, med mølle og diverse småtteri. Kan du linke til produktene du har kjøpt, evt bare tredemølla? 🙂

Comments are closed.