NÅ ER JEG LEI

∴ C I T Y  S T R O L L ∴

Meg den ene dagen man faktisk har fått muligheten til å kunne gå i kjole på det glade sørland. Hva skjeer med sommeren frem til nå? Er det like dårlig hos deg som hos oss? Det er regn og overskyet om hverandre, og faktisk så crappy vær at jeg orker ikke sette ut hageputene en gang. Så fort de har kommet ut må de liksom inn igjen to timer etterpå, og sånt blir jeg bare irritert av…. Tålmodigheten sjæl. Men til tross for labert sommervær, så gå no dagene til mye av det samme. Flytting, sortering, kasting og hele den regla der. Jeg er helt ærlig så lei at jeg holder på å spy! Denne uka tar vi siste lass fra leiligheten, og nedvask har jeg heldigvis bestilt av et firma – så slipper jeg å holde på med det i tillegg… Gleder meg til å komme i mål, da kan sommeren begynner på ordentlig! ♥

19 kommentarer på “NÅ ER JEG LEI

 1. Anita skriver:

  Kristina, må bare tipse deg om Via ferrata i Setesdalen! Du som liker eventyr burde absolutt dra opp der og klatre Straumsfjellet. Dagstur fra Kristiansand, eller overnatte på campingplass før/etter turen. Anbefales!!

 2. Sara H skriver:

  Tipper folk er lei av å lese om at du klager på bloggen også, det er i alle fall jeg.

 3. Perspektiv på livet da skriver:

  Komikerfrue har fått kreft og du er så lei at du holder på å spy pga dårlig vær og flytting…. Jeg er sikker på at hun og mange andre gladelig hadde byttet med deg….

 4. Marit skriver:

  Skjønner godt du er lei rydding, sortering og flyttekaos. Det er både tidkrevende og slitsomt å flytte. Og jeg synes det er helt innafor å skrive om det på bloggen det også 😉 Det må være lov å fortsette å leve sitt liv og fortelle om både gleder og fustrasjoner, selv om andre ikke har det like greit. Jeg personlig synes slik pirking er verre enn at at folk uttrykker følelser.

  • kristinaandersen skriver:

   Enig i den, Marit 🙂 Det må være lov å bli lei når man har holdt på i EN MÅNED, haha <3

Comments are closed.