DOBBELDATE PÅ SJØHUSET

I samarbeid med Sjøhuset.


MIN FAVORITT RESTAURANT

Her om dagen var vi på dobbeldate med et vennepar, og turen gikk selvfølgelig til Sjøhuset hvor vi hadde booket bord. Er det et sted alle må legge turen til hvis dere er i Kristiansand, så er det nettopp Sjøhuset. Her spiser du bokstavelig talt på vannet, og du kan selv velge om du vil sitte ute eller inne. Når solen steiker er det magisk å nyte skalldyr og sjøutsikt så lang øyet kan se, mens på kveldene er det vanvittig koselig å sitte inne – fortsatt med en nydelig utsikt. Denne kvelden bestilte vi femretters, med tilhørende vinpakke. Helt magisk koselig!

Torsk med jordskokksaus og gulrot.

Kamskjell med erter, gulrot og smørsaus.

Entrecôte med bernaise saus og romanesco.

Norske oster med søtt tilbehør.

Sjokoladefondant med marengs og bringebæris.

Det var virkelig helt maaagisk godt! En slik kveld med femretters og vin er noe helt spesielt, man blir sittende så lenge rundt bordet og får god tid til de gode samtalene. Sjøhuset er virkelig et helt magisk sted, og jeg er helt sikker på at de er den eneste restauranten i Kristiansand som har vært i alle år med samme konsept. Helt siden 1982, det er jammen meg godt gjort! Men jeg forstår det godt, fordi det er ingen sted jeg heller vil dra på en deilig sommerdag enn på nettopp Sjøhuset. Det er så fint der, med den beste maten og de skjønneste folkene som jobber der. For en gladgjeng med ansatte! Og selvfølgelig utsikten. Bare se så fint!

DRØMMEKVELD ✨

Ingen tvil om at det blir mange kvelder her i sommer! Vi var der faktisk i helgen også, hehe. Da koste vi oss med skalldyr og bare nøyt lørdagen skikkelig. Så om du en kveld vil på venninnemiddag, feire bursdag, dra på date eller bare ta et glass vin på brygga – vet du hvor du burde legge turen. Sjøhuset i mitt ♥

9 kommentarer på “DOBBELDATE PÅ SJØHUSET

 1. Ida skriver:

  Kjempekoselig at dere har kost dere, og skal fortsette med det. Bare husk at det ikke er en selvfølge for alle å ha råd til dette 🙂

   • Ida skriver:

    Ser nå at det kunne virke noe ironisk, mente ikke det. Heller ikke at du har sagt at dette er noe alle har råd til (opptil flere ganger gjennom sommeren).
    Så forøvrig ikke før nå at innlegget er et samarbeid heller. Så jeg gjør som T&T: legger meg langflat! Sorry. Savner podcasten deres:(

 2. kristinaandersen skriver:

  Det kommer, venter bare på finvær så jeg kan ta noen fine bilder ute til dere 🙂

Comments are closed.