MÅNEDENS FRESHE GOODIEBOX

reklame i samarbeid med goodiebox


Jeg er så glad for at Goodiebox bestemte seg for å satse i Norge, etter tidenes suksess i Danmark. For det er klart vi også trenger dette geniale konseptet! Jeg er storfan av å unne seg tid til seg selv, enten å ta seg et varmt bad, ta en god hårkur, snurre en serie, lage noe godt på kjøkkenet eller bare få pleiet kroppen skikkelig. Sånne stunder er så deilig, og absolutt noe alle burde unne seg i en hverdag som fort er hektisk. Er du også som meg, at du elsker egenpleie og deilige produkter? Da burde du gjøre som meg, bli medlem av nettopp Goodiebox.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Her får du rett og slett en deilig eske med håndplukkede skjønnhetsprodukter, levert rett i postkassen din for kun 199 kroner i måneden. Her får du både nyhter innen hårpleie, hudpleie og sminke, mens andre overraskelser også kan snike seg med.

Selv om du kun betaler 199 kroner for boksen, er du garantert å få produkter til minst 650 kroner hver eneste gang. Det er Goodiebox sitt superdyktige team som sammen velger ut mellom 5 – 7 produkter som hver måned utgjør en ny boks – hver gang med et nytt tema som er tilpasset sesongen vi er i. Denne månedens tema er «on the go», noe som passer perfekt da flere av oss skal på ferie i tiden fremover. Denne måneden var det både solpudder, solkrem, sminkeveske, tannbørste og andre geniale saker som kan bli med på tur – i perfekte reisestørrelser.

ON THE GO ✨

Stikk innom HER for å lese mer om konseptet eller for å bestille din aller første Goodiebox. Og et lite tips til alle som har denne boxen! Jeg syns det er så hyggelig å gi en liten ting med i f.eks en blomsterbukett når jeg skal gi vertinne- eller bursdagsgave, og disse produktene er supre til det – dersom man ikke trenger alt selv. Så koselig å gi en liten oppmerksomhet til noen man er glad i! 😀

12 kommentarer

 1. Syns det er rart at du reklamerer for disse boksene men samtidig sier at det er viktig å ikke bruke penger på tull og heller spare (ref nedlagt podcast)…. Reklamen for disse boksene gjør jo at du motsier deg selv…Ikke kjøp mer enn nødvenig sier du, om man sparer litt her og der så blir det penger av det. Men her oppfordrer du jo til å kjøpe en boks med masse drit man ikke trenger… jaja… Du er i hvert fall ikke konsekvent i meningene dine 😉

 2. Du er så utrolig fin med den hårfargen! Karamell 💛

  1. kristinaandersen

   Alltid så snill!! Takk Bell <3

 3. Hvor er blusen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 4. Hei Kristina! Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og liker den veldig godt! 🙂 Men jeg må bare si i at jeg synes det er synd at det har blitt så populært å reklamere for goodiebox! I mine øyne er det jo faktisk produkter man egentlig ikke trenger, og jeg synes derfor det er litt unødvendig at det oppfordres til å bestille det!

  1. kristinaandersen

   Koselig du liker bloggen min Hanne <3 Og takk for at du deler meningen din, det må være lov å være uenig iblant 🙂 Klem!

 5. Nå når du får nytt hjem, kan du skrive innlegg om organisering??😍

  1. kristinaandersen

   YES! Det skal jeg få til allerede til uken <3

 6. Hva tenker du om dette i et miljøperspektiv?

 7. Sett murder mysteri på Netflix? Den er verdt en titt 😊

 8. Herlig med nye produkter til egenpleie da. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *