FLYTTING ER SLITSOMME GREIER

For noen dager det har vært. Jeg hadde seriøst glemt hvor slitsomt flytting er. Og hvor mye greier som samler seg opp i et hjem i årene man bor der. Ikke minst har jeg innsett for alvor hvor julefanatiker jeg faktisk er. En hel bod, stappet til randen med utelukkende julepynt. Et helt skap, med ikke mindre enn 23 krus med julemotiv. En hel skuff, med nisse, rudolf- og snøservietter så langt øyet kan se. Regner med jeg blir takknemlig for all julepynten når desember faktisk kommer og jeg blir minnet på at vi nå har dobbelt opp med alt som handler om jul og hele to juletrær. To av alt. Ganske kjekt, men et lite mareritt når det kommer til flytting og sortering.

S T A T U S

På tirsdag var jeg ti timer i leiligheten, tømte absolutt alt og pakket ned i esker. Før Preben kom med skaphenger etter jobb og vi fikk alle småtingene dere ser på bildene under opp i huset. På onsdag brukte jeg hele dagen til å rydde meg inn her, og jeg har gått fra å tenke at dette huset er for stort til å takke høyere makter for all plassen vi faktisk har. I går kveld kjørte vi ned i leiligheten med Øyvind en gang til, og da fikk vi med nesten alt. Nå er det kun sofaen og gjestesenga som gjenstår, så er jeg ferdig flyttet fra Rådhusgata 29. Så mye minner, den leiligheten har vært mitt favorittsted de siste tre årene. Lurer på hvordan det vil føles å gi nøklene til ny eier om veldig kort tid? Sikkert litt trist, rart og godt på samme gang. Jeg er veldig klar for å starte livet på ordentlig her i huset, og ser allerede på dette som hjemme. De har jeg gjort en god stund allerede. ♥

Nå gjenstår noen dager til med litt kaos, før jeg håper alt blir landet. Alle som har flyttet kjenner seg igjen vil jeg tro? 😂 Ville bare innom å si hei til dere, nå skal jeg hoppe ned i flytteeskene og begynne på dag to med utpakking. Wish me luck!

24 kommentarer

 1. Lykke til Kristina! 🙂
  Så koselig at du skal flytte sammen med kjæresten.
  Har fulgt deg siden de «ville» ungdomsårene og nå har du blitt voksen og skal flytte i hus:)
  Føler nesten du er sims´n min 😛 😀

  1. kristinaandersen

   Simsen, haha <33 Tusen takk Ragnhild, koselig du har fulgt med her så lenge 😀

 2. Gleder meg til å se huset du skal flytte til (hvis vi får se da)!;)

  Hvorfor linker du ikke til innlegg på bloggen fra snap eller insta?:) Da hadde jeg trykket meg innom mye oftere!:)

  Stor klem

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg glemmer det helt og tenker at de som vil sjekke, sjekker 😀 Stor klem tilbake!

 3. Hjelp, kjenner meg så igjen Kristina! Flytting er bare så slitsomt! Vi flyttet tidligere i år, og med 2 små på lasset som også krever sitt midt opp i flyttinga,så er det et under at ekteskapet fortsatt er i godt behold 😂 Skal seriøst ALDRI flytte igjen! 😂 Lykke til med flytting, og bare tenk på sluttmålet og hvor deilig det blir når du kommer helt på plass 👍

  1. kristinaandersen

   Kan tenke meg det er hundre ganger mer slitsomt med to små i tillegg, haha!! Og jaa, må tenke på hvor bra det blir til slutt 😀 God helg Jenny <3

 4. Sender masse styrke til å gjennomføre flyttingen og bli ferdig med det! 💪 det er lov å være DRITT leeeei, bare husk at det blir dritbra til slutt!! Love

  1. kristinaandersen

   Takk gode Bell <3

 5. Hvor er strandveska fra? Nudelig!!!😍 du har så masse fint. Lykke til i nytt hus!!!

  1. kristinaandersen

   Åh, flere år gammel , så jeg husker dessverre ikke :/

  2. Haha, hvordan så du den? – jeg måtte se igjennom bildene flere ganger før jeg så vesken. Jeg har faktisk samme veske (er ikke sikker, men den ser veldig lik ut den jeg har) – min stråveske er fra L’Occitane. Klem fra Mette

 6. Har dere kjøpt huset sammen? eller er det Preben som allerede eide det? 🙂

  1. kristinaandersen

   Preben sitt hus fra før, jeg kjøper meg inn i halve 🙂

 7. Kjenner virkelig igjen dette, flyttet i mars fra leilighet til hus sammen med samboeren. Fytti for en jobb det er med flytting, for ikke å snakke om i -20 og snøstorm som det var den helgen vi flyttet😅
  Gleder meg til å se huset!

  1. kristinaandersen

   Fy søren, haha!1 Gleder meg til å vise dere <3

 8. Overtok nøkler til en leilighet på 75 kvadratmeter selv i går, og gikk fra 150 kvadrat hus, utrolig hvor mye rart man har samlet i løpet av årene, men ja, flytting er slitsomt. Mesteparten står fortsatt i huset… Lykke til med resten av utpakking og sånt 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk og i like måte Helene 😀

 9. Du er jo heldig, vi flytter også i disse dagene og har en mini på 4 mnd 😛 Her pakker jeg for harde livet når han sover. Da snakker vi slitsomt, haha

  1. kristinaandersen

   Haha!! DET skjønner jeg <3

  1. kristinaandersen

   Takk <3

 10. Ja det er mye jobb og slitsomt å flytte, særlig når det står igjen det siste og tror det er bare litt igjen, men som viser seg å aldri ta slutt 😂 😂 – men det postitive er at man virkelig får ryddet, kastet, gitt bort eller solgt mye – så kjekt å ha en ryddig start i nytt hus/hjem 😍 Alltid kjekt å titte inn her til deg søte – masse lykke til videre med alt som skal gjøres, og husk og nyte tiden med alt det innebærer 🙂

 11. Hilde Madelen

  Håper me får sjå litt bileter av huset etter kvart 😍 Dette er deg vel unt, Kristina! Kos deg mykje i tida framover som sambuar og eit nytt bustad ❤️

  1. kristinaandersen

   Kommer masse nå og til neste uke <3 Og tusen takk snille deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *