FLYTTEKAOS OG HYTTETUR

Hold meg fast! Dette blir ingen rolig tirsdag for å si det mildt. Leiligheten skal bli overtatt om bare to uker, så hvis jeg er litt fjern på bloggen i tiden fremover – håper jeg dere kan gi meg en liten tanke slack. Ikke bare driver vi å tømmer min leilighet, men huset skal også tømmes og sorteres for ting, for nå har vi dobbelt opp av…. alt. Herregud, jeg har aldri sett to mennesker ha så mye ting i hele mitt liv! Så dagene går til å flytte, sortere, kaste, gi bort og rydde seg til et felles system. Vi har allerede kjørt bort tre hengere med ting fra huset, og vi har ikke en gang begynt ordentlig på leiligheten. Gi meg styyyyrke! Flytting er slitsomt, la oss krysse fingrene for at jeg aldri trenger å flytte igjen. 😂

I dag skal jeg på kontraktsmøte med megler og kjøper av leiligheten, før sengen min og stuebordene skal overleveres til nye eiere. Så deilig å få solgt unna litt! Og ja, det minner meg på at hvis noen av dere har sett noe i leiligheten min dere ønsker å kjøpe – send meg en mail på kristinaandersenas@gmail.com. Det meste skal bort, så det er bare til å gi et pip hvis du har sett noe du er interessert i Nå: svare på mails, ta en tur på trening og så få startet flyttekaos dag en, haha! Her kommer noen bilder fra helgen min.♥

På lørdag dro vi på hytta for å bare slappe av.

Favorittstedet.

Brownies og filmkos.

21 kommentarer

 1. Så bra du fikk solgt!

  Herlig treningsjakke er det Nike?

  1. kristinaandersen

   Jaa, det er Nike 🙂

 2. Hei, tenkte bare å si at det å ha to eller fler av samme enhet når det kommer til kjøkkenredskaper er helt genialt! Ellers masse lykke til med flyttingen! Og nyt det litt også, det er en helt enorm prosess, men det er jo et nytt kapittel som er så spennende, så ta masse bilder av alt som er slitsomt og kjedelig, det er så gøy å se tilbake på! Lykke til 😘

  1. kristinaandersen

   Enig i den 😀 Tusen takk Malene <33

 3. Oppskrift på brownies? <3

  1. kristinaandersen

   Ble bare Toro denne gangen, haha! <3

 4. Ta deg velfortjente dager, Kristina! Unner deg det <3 Masse lykke til med alt- tenk så bra det blir når du er ferdig 😮 😀

  1. kristinaandersen

   Goding, tusen takk! Og jaa, det skal bli deilig<3

 5. Gratulerer med salg! Du ser super fresh ut 😘

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 6. Sikkert helt magisk med hyttetur før alt dere har å gjøre settes i gang!

  1. kristinaandersen

   Jaa, det var deilig!

 7. nettothoughts

  Ååh jeg kan så sykt relatere. Var midt i flyttekaoset (og bor fortsatt 50% i esker). At det går ann å ha SÅ MYE TING! Både jeg og typen har gitt bort flere tonn med klær til UFF, og solgt alt som kan selges over finn. Til tross for at vi flytta fra 21 kvm (yeah!) til 65+ er det fortsatt ikke plass til alt. Lurer på hvordan vi noensinne hadde det hahaha

  1. kristinaandersen

   Det er helt vilt, huff!! Nå blir det shoppestopp på oss begge, for å si det sånn :p

 8. Hvor er det sorte bestikket fra?😍

  1. kristinaandersen

   Kitch 🙂

 9. Hvem sin hytte er det?

  1. kristinaandersen

   Foreldrene til Preben 🙂

 10. «så hvis jeg er litt fjern på bloggen i tiden fremover – håper jeg dere kan gi meg en liten tanke slack.»
  Det har du vel sagt ukentlig de siste månedene… Ta deg en velfortjent pause, kjære deg! Det er bedre at du enten er «helt borte» eller «helt med». Bloggen din har rett og slett vært dårlig den siste tiden, noe som såklart er forståelig med ny kjæreste og flyttestyr. Da er det bedre at du nå tar deg en pause hvor du kan fokusere 100% på flytting og det kaoset som følger med der, og heller kommer tilbake til bloggen for fult når det er over. Lykke til!

 11. Lykke til! Gleder meg til å se det ferdige resultatet🤩

 12. Masse lykke til med flyttekaoset. <3 Høres ut som dere har en god jobb foran dere. :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *