UKENS FILMTIPS

Denne filmen har jeg gledet meg så til å tipse dere om, faktisk helt siden jeg så den. Det er mandag og fri, så hva er vel bedre enn å slenge seg ned i sofaen med en skikkelig god film ikveld? 🍿✨

T H E  U P S I D E

The Upside handler om Bryan, en styrtrik mann som etter en stygg ulykke endte opp lam fra halsen og ned. Bryan har i tillegg mistet sin livs store kjærlighet og ser ikke lyst på livet, han føler seg lenket til rullestolen og er lei det meste. I tillegg trenger han hjelp døgnet rundt, og lyser derfor ut stilling for å få hjelp. Småkriminelle Dell søker uten å egentlig vite hva stillingen innebærer, han er arbeidsledig og må tilbake i fengsel hvis han ikke finner seg jobb. Utrolig nok ansetter Bryan han som pleier, og Dell aner ikke hva han har kastet seg i. Kan spontanitet og en solid dose humor være den beste medisin?

I filmen får vi se et helt fantastisk vennskap danne seg, med både oppturer, nedturer, latter og tårer. Denne er såå fin og det er umulig å ikke bli rørt. Anbefales! Jeg leide den hos iTunes, men den finnes helt sikkert flere steder. Nyt kvelden, fine folk ♥

18 kommentarer

 1. Jeg tenker å se originalen først (De urørlige) som er den franske filmen som kom for noen år siden 😊 må se denne også etterhvert da, liker veldig godt begge skuespillerne her 😊

 2. Den er jo bare en dårlig amerikansk versjon av den franske originalen «de urørlige»

 3. Du må se De urørlige – originalen av denne filmen! Den er på fransk, men det gjør faktisk ingenting (og det kommer fra en som var meeeget negativt innstilt da jeg så denne på kino for mange år siden). Jeg har sett begge – og den franske er utvilsomt den beste, selvom denne også er fantastisk!

 4. Herlig med disse tipsene! Du har helt sikkert sett den originale franske filmen, men hvis du ikke har det så anbefaler jeg den på det aller sterkeste! Kanskje 100 ganger bedre enn denne versjonen 🙂

 5. Denne filmen er en remake av den franske filmen De urørlige, som for øvrig er MYE bedre

 6. Hvis du likte den burde du se «de urørlige» på netflix, basert på samme historie og har ganske lik handling, men jeg synte den er mye bedre gjennomført 😀

 7. Er det en kopi av «De urørlige» ??

 8. Den filmen er basert på den franske filmen «de urølige». Favorittfilmen min. Den franske er dog best. 🙂

 9. Tips hvis du ikke allerede har sett den: denne filmen er opprinnelig fransk, og er helt fantastisk! De urørlige heter den. Jeg har ikke sett denne amerikanske versjonen fordi jeg er 100% sikker på at jeg blir skuffet fordi den franske er SÅ BRA!! du bør virkelig se den hehe! :)) og se Green Book! Den er litt lik i sjangeren og utrolig bra!

 10. Vil nok heller anbefale den orginale versjonen: Intouchables 🙂

 11. Den filmen har jeg sett og elsker den, dette er en film jeg kunne sett om og om igjen☺️

 12. Jeg har bare sett originalen av denne (ligger på netflix), men den er fransk. Har hørt at det er mindre av gullkorn og morsomheter i den nye 🤔 men må få sett den likevel ☺️

 13. Jeg ville heller anbefalt å se den franske originalen «the intouchables» også kalt «De urørlige», den er basert på en sann historie. Utrolig fin film, ville alltid valg originalen fremfor en «remake»

 14. Har ikke fått sett denne enda, men det er opprinnelig en fransk film. Heter «De urørlige» og ligger på Netflix, digget den 😊

 15. Den filmen er basert på den franske filmen «de urørlige» som er den vakreste filmen jeg har sett! Anbefaler deg å se den og, fantastisk fin!

 16. Den hørtes veldig bra ut! Er den på Netflix? 😀

 17. Anbefaler deg å se «de urørlige»/»Les Intouchables», som denne filmen er en remake av 🙂 Den er kjempebra 🙂

 18. Ånei, så synd du så denne først, som alle andre her sier så mååå du se den orginale franske versjonen, de urørlige <3 Det er min absolutt favorittfilm i hele denne verden <3 Sett den typ 45 ganger haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *