LEILIGHETEN ER SOLGT

I dag våknet jeg opp med det beste mennesket jeg vet om, og følte på en sånn ro i kroppen at jeg kunne ikke annet enn å tenke at jeg er verdens heldigste. Alle brikker har falt så på plass, og igår ble ting om mulig enda bedre. For nøyaktig klokken 15.00 ble leiligheten min solgt, etter en nervepirrende budrunde. Jeg hadde faktisk en skikkelig dårlig følelse i meg og ble redd leiligheten ikke skulle ryke, men heldigvis stemte det ikke. Det føles bare som en så enorm lettelse at det gikk så fint, og ikke minst så innmari deilig at det gikk såpass fort. Salg dagen etter visning, man kan vel egentlig ikke ønske seg noe mer? Overtagelse til de nye eierne er allerede i slutten av juni, noe som heller ikke kunne passet bedre. Så det første jeg gjorde i går var å kjøre til leiligheten, pakke ned masse ting og flytte det opp i huset. Den følelsen!

Nei, i dag er jeg bare så glad og lettet, dere! Man vet jo aldri med salg, man må liksom treffe den personen som skal ville ha akkurat det hjemmet. I går ble vi også endelig ferdig med uteområdet her, så denne helgen skal skuldrene senkes og vi reiser på hytta for å koble av litt. Telefonen i flymodus og bare avslappelse ♥ Deilig! Hva står på planen deres denne helgen? Chicago Fire er jo ute med ny sesong, så gjett hva jeg skal gjøre så fort dette innlegget er ute…. 😂

46 kommentarer

 1. Så deilig, gratulerer Kristina!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Astrid 😀 <3

 2. Hei skjönne! <3 Åhhhh, så flott!!! Gratulerer med salget!!! Wiiii! 🙂 Blir så göy å fölge med videre! Ha en nyyydelig helg, turtelduer! 😉 Selv gleder jeg meg til en rolig Lördags kveld med masse sjokkis og en serie! 😉
  Stor, god klem til deg fine! <3

  1. kristinaandersen

   Goding, tuusen takk 😀 Og nyyydelig helg til deg å Beate, sjokki og serie er drømmelørdagen spør du meg <3 God klem tilbake!

 3. Så flott du fikk solgt! Skjønte den kom til å bli populær.

  1. kristinaandersen

   <3

 4. Gratulerer så mye med salg -så deilig! 🙂

  Åå hvor ser du Chicago Fire!?

  1. kristinaandersen

   Taaaakk 😀 Viaplay, wuhu <3

 5. Så gøy at den ble solgt så fort! Deilig å slippe og ha det hengende over seg!
  Jeg hadde siste eksamen i går, så helgen skal brukes til å ta igjen litt forsømt jobb og så skal jeg kose meg skikkelig! Skal få sett de tre nyeste episodene av The Handmaids Tale, gleder meg!
  Ønsker deg en superfin helg, Kristina 😀

  1. kristinaandersen

   Jaa, det var en lettelse! Og deilig å endelig være ferdig med siste kan jeg skjønne, Lisa! Nyt helgen, det fortjener du <3 God klem!

 6. Jeg skal også flytte, men jeg flytter til en mye mindre leilighet med mindre oppbevaringsplass, så her skal pinsehelgen brukes til å rydde, kaste, pakke og vaske, hehe.

  Håper du får en fantastisk helg og nyter pinsen =)

  1. kristinaandersen

   Heia deg LH! Sånne ting er SÅ SYKT digg å få tatt 😀

 7. Gratulerer så masse, fineste Kristina😍 Ønsker deg masse lykke til videre, og gleder meg såå masse til å følge deg videre❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille gode deg <33

 8. Hei! Gratulerer så mye med kjæreste og et nytt hjem!😃 Synes du og Belinda var en fantastisk duo🎈 Hvordan er forholdet deres nå?😊 Savner pod’en🙈😂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mette <3 Jeg og Belinda er like gode venner som alltid 🙂 Meen vi sees ikke hver mandag lengre, haha! Klem

 9. Så koselig å lese om! Grattis <3 Du fortjener å være lykkelig!

  1. kristinaandersen

   Så fint sagt <3 Hjertelig takk Cecilie!

 10. Gratulerer med salget forresten! 🎉😁 glemte meg helt i den forrige kommentaren 🙈

  1. kristinaandersen

   Haha, du altså <33 Takk LH <3

 11. Hei! Jeg lurte på om du skal selge den lyse Zara kjolen med lange armer og blomster på? Tror du hadde den ifjor. Har tenkt på den siden! Så fin.

  1. kristinaandersen

   Neei desverre <3

 12. Gratulerer så mye med salg! 🎉🎈 Hvor er buksen og toppen fra? Ønsker deg en god pinse 🌸

 13. Hei,
  Si gjerne ifra dersom du skal selge gulvteppet ditt i stuen 🙂

 14. Gratulerer med leilighetsalg! Bra det gikk så fort, da kan du fokusere på huset, gleder meg til enda mere interiørinnlegg og bilder.
  Det er så godt å se og lese at du har det så fint for tiden, Kristina – du utstråler en sånn varme og tilfredshet så det er lett å se at du er lykkelig 😊 Du ser helt amazing ut på bildet øverst her😍
  Gleder meg til å følge deg videre, med samboer, hus og alt!
  Lørdagsklem😊

  1. kristinaandersen

   Så god du er, takk Marit! Gleder meg til å ta dere med på et nytt kapittel <3

 15. Gratulerer 🎉 Hvor er det sorte brettet du har Nespressomaskinen på storyen din fra? Vært på utsikt etter et sånt lenge!

  1. kristinaandersen

   Cooee 🙂

 16. Gratulerer så mye med salget 🎉Gleder meg sånn til å følge det nye kapittelet i livet ditt freamover!! Så glad på dine vegne. Stor klem

  1. kristinaandersen

   TAKK kjære deg <3

 17. Gratulerer såå mye! Gleder meg til fortsettelsen😍✨

 18. Så utrolig deilig, gratulerer med salget! 😀 Nå kan du ta velfortjent helg og storkose deg! 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 19. Gratulerer så mye, så deilig å få den solgt så slipper man å bekymre seg over det- superfin leilighet! 👌🏼
  Gleder meg veldig til å følge deg inn i den nye reisen med samboer og håper vi får sett huset deres- du inspirerer så mye når det kommer til hus/hjem, hverdag og rett og slett det meste! 🥰🙏🏼 Ha en flott helg videre fine deg!

  1. kristinaandersen

   Gode deg, takk for fine ord <3

 20. Gratulerer så mye med både salg og generell happiness❤️

  Jeg har kommentert før om noen klær jeg kjøpte av deg, som jeg fortsatt ikke har fått. Vet du når de ble sendt? Synes det er rart at det tar så lang tid.

  1. kristinaandersen

   Alle er sendt Anette, det burde ha kommet <3

 21. Gratulerer med salg av leiligheten. Var ikke i tvil om at den fine leiligheten ville bli fort solgt. Gleder meg til å se mer av ditt nye hjem som sikkert også er like flott. Fortsatt god pinse fine Kristna, bare å nyte sommeren nå. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Jenni <3

 22. Så deilig da! Gratulerer med å ha fått solgt leiligheten. 😀

 23. Gratulerer med salg <3 Må være en god følelse 🙂 Du stråler om dagen, virkelig! Må få lov til å spørre: hvor er den toppen fra? Kjempe fin!!

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg! HM, men i fjor <3

 24. Hvor er buksen fra?😍

  1. kristinaandersen

   Bikbok 🙂

 25. Synes det er veldig interressant hvordan du kaller deg selv kristen, men flytter inn og er samboer før ekteskapet. Skulle gjerne hahahaha visst hva du egentlig mener med at du er kristen.

  1. Vi er i 2019.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *