JEG TRIPPER RUNDT

∴ how it really looks like ∴

Milo på bilde nummer tre…. 😂 I die! Sånn ser det egentlig ut når vi har fotoshoots i senga, hehe. I dag er jeg så spent at jeg kan ikke annet enn å trippe rundt, iiiih! Det er jo visning på leiligheten min i dag, så jeg regner med de to neste døgnene blir realtivt nervepirrende. Gud så spennende det blir!! Og ikke nok med det – BESTEVENNINNA MI HAR FÅTT BABY OG DET ER SÅ STORT Så mens visning pågår i leiligheten min, skal jeg rett opp på sykehuset for å hilse på lillemann for aller første gang. Så utrolig stas!! Ville egentlig bare innom å si hei til dere, så sees vi igjen så fort jeg får tid. Gigaklem..!

20 kommentarer

 1. Hei hei! Så gøy å høre slike nyheter😍 masse lykke til på visning!
  Lurte bare på om alle pakkene fra klessalget ble sendt?🙈 Jeg bor i Kristiansand og har enda ikke fått min, og skal straks på reise

  1. kristinaandersen

   Yes, alle sendt Lene! Den er rett rundt hjørnet tenker jeg <3

 2. Ves første øyekast (på bloglovin, mindre bilde), så trodde jeg du holdt deg på magen. Så da trodde jeg du var gravid. Haha! Men det hadde vært utrolig koselig da 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha! DET blir lenge til 🙂

  1. kristinaandersen

   JEG Å!!😂😂😂<3

 3. Så spennende med visning, og så utrolig stas med baby!

  Må bare anbefale deg to serier du kanskje ikke har sett enda! «When they see us» på Netflix. En fantastisk bra dokumentarserie på 4 episoder. Så trist, fin og forferdelig på samme tid. «The bold type» som ligger på NRK er også en ny favoritt – skikkelig feelgood serie som ligner litt på Sex and the city!

  Ha en fin dag, og så krysser jeg fingrene for at visningen går bra i dag <3

  1. kristinaandersen

   Åh, takk for tips Linn!! The Bold Type har jeg sett, den er såå god 😀 Ha en skikkelig fin helg <3

   1. The Bold type kom nylig ut med sesong 3 om du ikke har sett den enda? 😀

   2. De har kommet med sesong 2 også 😄

 4. Anbefaler all american på hbo! Litt OTH feeling 😁

 5. Altsoooo, no blei helga mi komblett!! Trudde det vare bare 1 episode av sesong 6 som kom på Viaplay i dag, men no ligge heile sesong 6 der tilgjengelig😁😍
  Takk for at du fekk meg introduserte meg for tidenes serie😁
  Ha ei fin helg🌞☺️

 6. Chicago Fire sesong 6 har kommet ut på Viaplay nå!! Ble sååå glad når jeg så det nå, og vet at du også liker den serien godt!

  1. kristinaandersen

   Gleder meg til å seee!! 😀

 7. Serietips: the night of på hbo 🙂

 8. Gratulerer med solgt leilighet 🎊🎊

  1. kristinaandersen

   TAKK snille 😀

 9. Ny sesong av Chicago Fire på Viaplay! 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Endeliiiig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *