HAGESTUE IN THE MAKING

Når man har skrudd IKEA-møbler selv for første gang på 28 år, ja – da ber man kjæresten ta opp speilrefleksen og knipse i vei. Det er utrolig hva jeg har gjort i dette forholdet her, sånn uten å bli utålmodig og trampe rundt som en liten unge fordi ting tar litt tid. Preben får liksom alt til å bli gøy, i tillegg er han flink til å forklare hvordan ting skal gjøres – slik at jeg faktisk får lyst å bidra. Tidligere har alt av montering blitt satt bort til tre personer: Øyvind, Knollen og Hilde. Men nå? Nå har det ingen hadde trodd skjedd….. Jeg har montert, med den beste tålmodigheten jeg har opplevd meg selv ha.

Meg: *tar en to minutters pause*
Preben: nå finner jeg frem en søppelsekk til deg.

Ingen fred å få her i gården om dagen, haha! Throwback til når jeg var med å legge 300 kvm ferdigplen og ødela noen splitter nye Adidas-sko. Eller når jeg sagde i planker utenfor her, fikk en spiker gjennom foten og han mente jeg burde bruke vernesko. Flaks jeg er så glad i han sier jeg bare….😫😂

Nå er det altså hagestuen vi holder på å ferdigstille her, og selv om det er litt kaos akkurat nå – tenkte jeg likevel å vise dere en liten sneakpeak. I går kom endelig møblene vi skal ha der inne, og jeg er så fornøyd med valget! Det ble så fresht! Nå gjenstår egentlig bare teppe på gulvet, tv på veggen, montering av peis, lyslykter og slike ting – så er vi ferdige der også. En uke til tenker jeg, så kan jeg endelig vise dere hvordan det blir ute. ♥

29 kommentarer

 1. Flott er det

  Ja det er helt klart fordel med byggemann i hus har en slik jeg og
  alt skal gjøres selv ha ha men har lært mye da tom. hva en to toms fire er

 2. For en koselig plass! Fantastisk å ha en sånn uteplass nå som sommeren er rett rundt hjørnet😍 En smule misunnlig på deg som har en sånn handyman 😂 Min finnes ikke handy en plass! Måtte ty til en hyggelig snekker fra mittanbud her for noen uker siden for å få gjort x- antall små prosjekter som jeg ikke får til selv. Da var jo det også feil, han hadde jo planer om å ordne alle de prosjektene selv, til helga.. .ja særlig!😂😂 Ha en toppers dag Kristina!

  1. kristinaandersen

   Ler meg ihjel 😂 Han har sikkert en haug av andre gode kvaliteter, men da er det kjekt å ha mittanbud :p God klem!

 3. Jeg må bare si det som det er – jeg er såå sjalu!! 😂
  Hihi, det ser veldig fint ut! Tenk så deilig med lange kvelder bare dere to eller med venner der da 🤩

  1. kristinaandersen

   Haha, goding!! Jaa, det skal bli SÅ sykt koselig <3

 4. Altså jeg dør på meg over hele dette huset so far – skjønner godt at du investerer i det 😀 dere har allerede fått det såå fint ser det ut som!

  1. kristinaandersen

   Takk Anette, er så fint her <3

 5. likte ikke den mørkebrune fargen på veggene. ville heller valgt en lys og sommerlig farge

  1. Så bra det ikke er du som skal bo der da🙃

 6. Hei vakre! <3 O.M.G det er store kår der ass! Haha! 😉 Gledes til å seeeee! Digger deg! Stor klem til skjönne deg! <3

  1. kristinaandersen

   Goding! Gledes til å vise :*

 7. Ville vært finere med en mørkegrå farge eller svart. Nå ser det ut som veggene er sotet etter brann

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

 8. Såå fresht!! Hvor er de hvite hagemøblene fra? Sykt fine!

  1. kristinaandersen

   IKEA 🙂

 9. Ååh, så fint det ser ut – gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir når dere er ferdige! 🙂

  1. kristinaandersen

   Gleder meg så til å vise også!! 😀

 10. Hei. Hvor er utebordet med sittebenk i grått fra?

  1. kristinaandersen

   Preben har bygget det selv 🙂

 11. Det var veldig fint! Vi planlegger også å bygge hagestue. Hvor stor er deres?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Christin! Er usikker, men selve stua der er 4 x 5 meter.

 12. Altså, du har jo funnet drømmemannen! Morfaren min er skikkelig handyman, bygget hus, garasje, legger tak osv helt selv, så jeg har liksom et ønske om å finne en tømrer, det virker så sykt praktisk 😄 ikke veldig romantisk tankegang der altså, hehe 🙈 det her blir utrolig fint da 😊

  1. kristinaandersen

   Flinke morfaren din 😀 <3

 13. åå gledar meg til å sjå resten! Nydelig <3

 14. Så fint dere får det! 😄 Gleder meg til å se hvordan det blir i resten av huset!
  Har du noen planer om å kvitte deg med sofa og bord fra leiligheten, eller tar du kanskje dette med deg videre?

  1. kristinaandersen

   Enda usikkert <3

 15. Herregud så fint!!!
  Gleder meg til å se hele huset 😍

  1. kristinaandersen

   <33 snilling!

 16. Åh, så fine hagemøbler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *