MINE FAVORITT PODCASTER

Selv om jeg ikke podder lengre selv, så er det fortsatt noe av det gøyeste jeg vet. Dette med å plugge inn headsettet og traske avgårde med fine folk i ørene er så digg, eller å vaske huset mens man lytter. Podcast gjør liksom alt ti ganger gøyere, altså det er til og med morsomt å brette klær liksom når man har disse folkene som underholdning. Så, her kommer mine favorittpodcaster som jeg alltid gleder meg til kommer med ny episode! ♥

T O P P  F I R E ✨

Synnøve og Vanessa: første podcasten jeg begynte å høre på, og også damene som skal ha takka for at jeg prøvde meg innen podcast selv. Disse to er heeelt rå damer! Noe av det kuleste jeg vet er når damer som helt ærlig ser dønn fab ut viser seg å være tidenes rakkefanter med de beste historier på lager, hehe. Og det er uten tvil Synnøve og Vanessa! De leverer alltid kvalitet, episode etter episode. Jeg skjønner nesten ikke at det er mulig å ha så mye å snakke om etter såpass mange episoder?!

Annette og Emil: min favorittpodcast om dagen! Da Annette og Emil lanserte podcast tenkte jeg egentlig ikke noe særlig over det, men ville selvfølgelig gi den en lytt fordi jeg har fulgt førstnevnte på blogg i alle år. Og herregud så positivt overrasket jeg ble! Disse er så innmari morsomme og byr så på seg selv at jeg ler så tårene triller. Altså, hvordan kan man ikke digge folk som kaster stein på hverandre på bryllupsreise…? 😂

Alice og Bianca: magisk pod fra Sverige. Her er det virkelig null filter, og jeg elsker at de bare gønner på med å dele alt som ikke burde deles – uten å tenke på hva folk rundt de må mene. For det er overhodet ikke lett, noe jeg vet selv etter under ett år i podcastbransjen. Bianca kjenner kanskje flere av oss fra Wahlgrens värld, som forøvrig er min favoritt realityserie.

Jan Thomas og Einar blir venner: denne har jeg kun hørt tre episoder av, men jeg er allerede megafan. Det var bestevenninna mi Hilde som spurte om jeg hadde hørt den, og hun kunne meddele av Jan Thomas var helt hysterisk morsom. And she was riiiight! For et varm og hjertegodt menneske han virker som. Hurra for dette vennskapet som resulterte i denne podden! Absolutt verdt å bli lytter av, for en herlig duo.

• • • • •

22 kommentarer

 1. Hei vakre! ❤️ Jeg hører også disse 4! Sååå bra altså! Og deres var selvfølgelig med på listen da! Buhu! Hehe! 😉 i tillegg hører jeg på Ida fladen sin, når livet hender med kenza og Dani! Digger deg gode Kristina! ❤️ Gleder meg sååå til å se huset du bor i med din kjære! Iiiiiiiiik! 😉 Store klemmer til deg skjønne frøken! ❤️

  1. kristinaandersen

   Ida Fladen sin er fin, den glemte jeg å ta med <3 Og du, takk for gode ord – you made my day 😀 Klem!

 2. Hører på 3/4 av disse selv! Elsker Synnøve og Vanessa sin podcast, men blir gal av at halve podden er reklame 😅 skjønner at man må ha det for å leve av det altså, men når det varer i maange minutter i strekk både før, midt i, enda en midt i og på slutten så ødelegger det synes jeg 😄 dere gjorde en mye bedre jobb der!

  1. kristinaandersen

   Deet er jeg enig i, aalt for mye reklame.. Men ellers er den gøy 😀

   1. Det er bare å spole forbi da.

 3. Kaster stein på hverandre på bryllupsreise – hahahahahahaha! Allerede favorittparet mitt:D:D Takk for tips!

  1. kristinaandersen

   Sant vel, jeg digger de!

 4. Du måååå høre friminutt med Mikkel og Herman, ler, ler og leeer! Det er med god grunn de ligger på topp:-D

  1. kristinaandersen

   Åh, den må jeg sjekke ut 😀

 5. Elsker konspirasjonspodden ❤️ Den må du høre på om du ikke allerede har hørt på den!

  1. kristinaandersen

   Hørt litt på den! Superspennende 😀

 6. Du burde sjekke ut Rebecca Stella og vanessa Lindblad (Biancas manager) sin pod. Nu börjar livet. Det er det beste jeg har hørt, og jeg hører på alle de du nevner i innlegget!

  1. kristinaandersen

   Skal sjekkes ut 😀

 7. Har fulgt bloggen din sånn dann og vann og egentlig aldri vært SUPERinteressert, meeen må si at etter jeg begynte høre på podden deres så har jeg bare fått et mye bedre bilde av hvem du er, og jeg elsker det!

  1. kristinaandersen

   Så koselig!! Takk Tine <3

 8. Digger også flere av disse. Deres var riktignok favoritten fra bussturen på vei fra Sørlandet når jeg først oppdaget dere. Den hjalp alltid på motivasjon på lesesal, men skjønner godt valget! Flaks at du har en så fin blogg så man kan følge deg videre ❤️

  1. kristinaandersen

   Goding!! <3

 9. Er så hekta på true crime podden jeg!

  Men syns du ikke det er ganske ugreit å endre instaen til deg og Belinda til plantepodden uten å gi noe beskjed til følgerene? Men 8k kommer vell godt med når en ny pod skal få annonsører… Bare syns det var litt dårlig, så unfollowet dessverre.

  1. kristinaandersen

   Belinda har overtatt den, jeg sa hun kunne hvis hun ville. Hva de velger å gjøre med den fremover har jeg ingenting med :))

 10. Er ikke så fan av podcaster altså, har prøvd å høre på forskjellige og har syntes de har vært bra. Men blir rett og slett bare ikke bitt av «podacast – billen» :p

 11. Savner podcasten deres sååå! Tirsdagene er ikke det samme uten. Anbefaler Janka og Martes podcast om du har litt ekstra tid, den er en av mine favoritter 🌺

  1. kristinaandersen

   Så koselig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *