SERIEUKE OG BLÅMANDAG

I LOVE YOU

Goood mandag fra oss til dere ♥

I dag er jeg helt ærlig trøtt som en strømpe, og det føles som søndag. Skikkelig gråvær ute, så da våkner jo serieelskeren i meg til liv, haha! Og apropo serier. Er det ikke ny sesong av både Chicago Fire og Handsmaids Tale denne uka? Gi meg styrke så jeg gleder meg! Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men at det kun slippes en episode av hver i uka passer meg ypperlig – da jeg har fulgt med på begge disse alene. Så fremover skal jeg uten tvil unne meg en liten seriekveld i uka, for å si det sånn 😂 Gledings! I dag står det utelukkende jobb på planen min, jeg henger så etter på mailboksen at jeg blir svett av å se på den – mest slitsomme følelsen jeg vet om. Så da er det bare en ting å gjøre: plugge inn headsettet og prøve å fokusere på det som må bli gjort først, ikke alt annet. Ha en njuuudelig start på uka, godtfolk!

15 kommentarer

 1. De slipper 3 episoder av The Handmaid’s Tale på torsdag, og deretter 1 hver gang. Gleder meg så mye at jeg blir helt shaky. 🙂 Pluss sesong to av Big Little Lies 10. juni, hvis du har sett den?

  1. kristinaandersen

   TRE?! Herre, jeg gleder meeeeg 😀 Og ja, Big Little Lies er en av favorittene!

 2. EIrin Kristiansen er så vakker og har så fint hår!!

  1. kristinaandersen

   Enig <3 Eirin er fantastisk, både på innsiden og utsiden 🙂

 3. Du må se Semester på nrk nett tv,litt skam aktig norsk serie. Og The fall på Netflix, så spennende!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Jeanette! The Fall har jeg sett, den er SÅ bra 😀

 4. Hvooooooor kommer det mer chicago fire? 😀

  1. kristinaandersen

   Viaplaaay 😀

 5. Det tok meg 30 sekund å finne den nye adressen din Kristina (du vet jenter og stalking skills😅). Det er jo ikke sikkert du føler at det er et problem, men bare tenkte å nevne det<3 Digger bloggen å synd podden er borte, får høre de gamle episodene på nytt😁

  1. kristinaandersen

   I know, må få ordnet det 🙂 Takk for fine ord <3

 6. Hei vakre deg! Jeg har et spørsmål angående ralph lauren joggedressene dine. Jeg bestilte en for en stund siden, og den blir så ekstremt fort utvidet, den blir bare større og større for hver gang jeg bruker den. Hvordan holder dine dresser deg så stramme og fine? Buksen passet meg perfekt de første dagene jeg brukte den, men nå detter den så og si av hvis jeg ikke knytter den sykt stramt. Håper du har et tips til meg <3 ha en kjemepefin dag!!

  1. kristinaandersen

   Jeg måtte bytte og kjøpe begge deler i XS. Da holder den seg fin, men helt krise hvor mye akkurat denne modellen utvidet seg :/ Ville prøvd meg på en reklamasjon hvis jeg var deg? klem!

   1. Takk for svar <3 vet du om en annen side som selger andre modeller av ralph lauren som ikke utvider seg? ELSKER settet, men er så sinnsykt irriterende at størrelsene er mega store.

 7. The Bold Type sesong 3 har blitt lagt ut på NRK😊

 8. Handsmaids Tale ser så spennende ut, må få startet å se på den snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *