I JUNI VIL JEG

Og deeer var det plutselig juni! Her i går ropte jeg ut «hallooo, det er jo juni nå?!». Denne måneden kom med andre ord i rekordfart, jeg fikk det liksom ikke helt med meg – mai ble jo over på et blunk! Men, dette gjør meg skikkelig glad! For endelig er det tid for forhåpentligvis masse sol og en varm sommer. Dette vil jeg gjøre denne måneden ✨🌸

H E I  J U N I 🌸

Selge leiligheten. Bank i bordet, hehe! Det er visning førstkommende torsdag og jeg er såå spent! Den må derimot ikke selges, så får jeg ikke det jeg vil ha – kommer jeg til å leie den ut. Men jeg har en skikkelig god følelse og tror den ryker allerede før helgen. Viktig å tenke positivt, si! Jeg har troa.

Kjøpe nytt sommersengetøy. Aller helst i deilig krepp, elsk!

Dra en tur i stallen. Jeg savner gleden og roen jeg fikk i stallen. Kjenner derimot at jeg har fått skrekken etter at jeg ble kastet av hest og brakk armen i fjor, meeen nå er det snart på tide å komme seg tilbake i salen igjen.

Når leiligheten er solgt, skal det bli digg å kunne flytte tingene opp i huset. Jeg har selvfølgelig alle klærne mine her, men jeg tenker på typ kjøkkentingene mine, pynt og slike ting jeg gjerne vil få opp her asap. Det vil jeg ikke begynne med før visningene er over, slik at det fortsatt ser hjemmekoselig ut i leiligheten også. Flytting er et herk, så det skal bli godt å få ferdig.

Ha utendørs filmkveld! Noe av det koseligste som finnes.

Planlegge og bestille utstyr til hjemmegym. For jaa, en stor drøm har gått i oppfyllelse! Vi er i gang med å bygge treningsrom her hjemme, dette skal bli ferdig ila juni og det skal bli så luksus. Da blir det null unnskyldninger for å ikke komme seg på trening fremover, hehe.

Grille masse digg sommermat.

Ta bedre vare på håret mitt og kure det minst en gang i uka. Etter mye avfarging og striping de siste månedene har slitasjen begynt å komme, og i forrige uke klippet jeg av en god del på lengdene. Så nå skal det kures og pleies til den store gullmedaljen!

Reise på spahelg med kjæresten. Gleeedings! En helg med fri, massasje, god mat og vin. Det må vi få til i løpet av denne måneden, er så deilig å komme seg bort litt.

Q: Hva står på juni-listen din?

30 kommentarer

 1. Elsker bloggingen din om dagen <3 Du er, og forblir en av favorittbloggerne!

  1. kristinaandersen

   Ååå, nå ble jeg glad!! Tusen takk Iselin <3

 2. Hei 🙂

  PS. Elsker bloggen din <3

  1. kristinaandersen

   Hei Karianne! Spørsmålet ditt blir sensurert bort, da jeg ønsker å verne den delen av privatlivet 100%. Beklager 🙂

 3. Skjønner du kanskje har det stressende for tiden med tanke på flytting og salg av leilighet – men jeg synes jeg ser de samme bildene på bloggen hele tiden 😄 Savner litt «sponatnbildene» som du tok med telefonen 🖤

  1. kristinaandersen

   Altså, hø? Blar du nedover på bloggen, ser du ikke mindre enn to mobilbilder innlegg og utelukkende nye bilder :p

   1. Det jeg mente var at jeg savner bilder som har med innlegget å gjøre – er mye av de outfitbildene som blir slengt inn på bloggen 😄

   2. kristinaandersen

    Spontane bilder hver dag kan jeg dessverre ikke fikse, beklager 🙂

 4. I juni skal jeg til Strømstad og bo på Laholmen hotell i to netter med jobben og samme helg skal jeg til Kiel med stefar.. Satser også på å få tatt tatoveringen jeg har bestemt meg for innen juni, men er en ting som må sjekkes opp av legen først og det er hvilken arm jeg kan ta den på. Skal etterhvert begynne med dialyse og vil ikke ødelegge tatoveringen pga det. Utover det så vet jeg ikke hva som skjer, kanskje være med på aktiviteter som HLFU (hørsel landsforbund ungdom) øst arrangerer =)

  1. kristinaandersen

   Så spennende!

 5. For en fin Juni du har i vente <3 Førstkommende Søndag flyr jeg ned til Kristiansand for å kjøpe bil. Jeg har hele ettermiddagen og kvelden fri, før jeg kjører hjem Mandags morran. Har du noen tips til noe som er verdt å se i løpet av de få timene jeg har til disposisjon? 🙂

  1. kristinaandersen

   Her har du en Kristiansans-guide, Linda 😀 Kanskje du finner noe gøy her! <3
   https://www.kristinaandersen.no/2018/05/28/den-store-kristiansand-guiden-2/

 6. Så mye gøy du skal. 😀😀
  I juni skal jeg …… FØDE 😂😂
  Gruer meg litt men gleder meg selvfølgelig til å møte min lille baby og føle meg som meg selv igjen uten den store kula på magen!

  1. kristinaandersen

   Åååå nei så spennende Maria!! Sender deg masse gode tanker og lykke til <33

 7. Er sikker på at leiligheten din blir solgt! Er selv på leilighetsjakt for tiden,skikkelig spennende og gøy!

  1. kristinaandersen

   Jaa, sykt spennende! Lykke til med jakten Jeanette 😀

 8. Hei. Lurer på om du har fått positive tilbakemeldinger på the solution fra lesere på bloggen din? 🙂 er nysgjerrig på produktet, men foreløpig er du, så vidt jeg kan se, den eneste som har skrytt det opp i skyene.

  Klem

  1. kristinaandersen

   Det har jeg uten tvil fått! Kan samle de med i neste innlegg 😀

 9. Åh så utrolig mye gøy du skal. Skikkelig spennende med flytting!
  Jeg leverte faktisk master i går, så nå skal leve livets glade dager i 2,5 mnd!! 😍
  Håper på fjellturer til fots og på hesteryggen, reker og vin og bare masse avslapning! 😊

  1. kristinaandersen

   Herregud så deilig!! Gratiis med levert master, Eva <3 Kos deg med velfortjent fri 😀

 10. Å, herlig! Bygde gymrom hjemme selv i vinter, håper du kan komme med noen innlegg med tips til øvelser? 😀

  1. kristinaandersen

   JA, det kan jeg 😀

 11. Jeg har termin i starten av juli, så juni blir uten tvil en ventemåned! Gjøre klart til baby kommer blir definitivt hovedoppgaven. Ellers så må jeg prøve å komme meg ut på kafèavtaler med venninner, da det blir mindre av sånt senere.. Også skal jeg i et utdrikningslag en uke før termin :p Så håper jeg på godt vær snart slik at jeg kan nyte permisjontida som starter neste uke 🙂

  1. kristinaandersen

   Så spennende Silje!! Ha en kjempefin måned og sommer – satser på masse sol så du kan kose deg skikkelig med bebis <3

 12. Når kommer: «Whats On my iPhone» innlegget? <3 Du sa forrige uke..

  1. kristinaandersen

   Usikker <3

 13. På kino listen min står Pride ❤🧡💛💚💙💜 og mange koselig kvelder på terrassen med litt godt i glasset . God flyttings og lykke til med salg.
  Mere om pride på bloggen min :).

  1. kristinaandersen

   Takk Hege! Kos deg med Pride <3

 14. Hvor er antrekket fra? Alltid så fin:)

 15. Så mye koselig du skal i Juni. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *