Q/A: HUSET, HVORDAN BLI KVITT SJALUSI OG BLOGGERNE

Kan du vise litt av huset når du flytter inn? Er det stort? Og skal dere pusse opp mye?

Ja, det er klart jeg kan! Dette er jo hjemmet mitt, og det vil bli en naturlig del av bloggen på samme måte som det leiligheten har vært. Huset er helt fantastisk fint, men vi skal likevel pusse opp fordi det er viktig for oss å gjøre det til vårt felles hjem. Ser for meg at det blir et skikkelig koselig prosjekt å gjøre sammen! Deler av underetasjen skal pusses opp, alle møbler skal byttes ut og soverommet vårt skal vi også pusse opp. Huset er 500 kvm, så ja – det er relativt stort. Heldigvis er det ikke alt vi føler behovet for å pusse opp, det ville tatt en liten evighet når det er såpass stort og det er allerede superfint her. Uteområdet har vi nettopp blitt ferdig med sammen, og jeg gleder meg så til å vise dere! Vi får de siste utemøblene til neste uke, så da kommer det snart bildedryss.

Kan du anbefale en god bb-cream?

Clarins sin Skin Detox er min favoritt hvis jeg bruker bb-cream. Den er supergod, smelter fint inn i huden og dekker overraskende godt.

Hvordan stil kommer dere til å gå for i huset?

Åh, det er ikke helt bestemt enda. Tenker at det blir en miks av den stilen jeg har i leiligheten min og den typiske Slettvoll-stilen, hvis det sier dere noe? Denne gangen vil jeg gjerne lune det litt mer her hjemme, og ikke ha det fult så skandinavisk som det jeg har hatt tidligere.

Hvorfor bråselger du leiligheten du elsker?

Fordi jeg bor sammen med kjæresten min. Og det er heller ikke et bråsalg, selv om jeg kan forstå det virker sånn for noen av dere. Salget har vært nøye gjennomtenkt, og noe jeg sannsynligvis hadde gjennomført dette året uavhengig av sivilstatus.

Hva tenker Preben om jobben din?

Han støtter meg i alt jeg gjør med jobb og det betyr så mye for meg. Noe annet ville ikke vært et alternativ for meg. En kjæreste skal jo være den beste støttespilleren man har, og det er jeg så heldig å ha fått.

Har du noen gang fått tilbud om å være med i bloggerne?

Yes, det har jeg. Ville dere likt å se meg der? Haha!

Hvordan blir man kvitt vond sjalusi?

Jeg tror sjalusi kommer av usikkerhet og at man ikke er sikker på den man er sammen med. Finn deg en mann som er 100% trygg og som heller sender deg en melding for mye enn en for lite. En som ikke spiller et spill og en som tar godt vare på deg hver eneste dag. Det er uten tvil mitt beste tips, jeg tror ikke vond sjalusi kommer uten grunn. For meg har sjalusi tidligere kommet av vond usikkerhet, og en følelse av å ikke ha tillit. I forholdet jeg er i nå så kjenner jeg ikke et eneste sekund på sjalusi eller stress, noe som helt ærlig er en skikkelig uvant følelse. Jeg trodde ikke det skulle gå ann, men der tok jeg heldigvis feil.

Hva liker du best å trene?

Crossfit, det er så gøy!

Hvor ofte drar du til frisøren?

Nå er det cirka hver sjette uke. Tidligere når jeg var sort i håret gikk jeg seriøst to ganger i måneden fordi etterveksten ble så fort synlig da jeg egentlig er naturlig blond. Men nå som jeg har lysnet håret såpass mye syns jeg faktisk bare det er fint når bunnen er litt lys, så da slipper jeg unna hyppige frisørbesøk. Deilig!

Klarer du fortsatt å slappe av alene?

Jeg har alltid elsket å være alene, men etter at jeg fikk kjæreste har det endret seg. Og jeg vil tro det er ganske naturlig at det blir slik? Den tiden jeg har uten kjæresten vil jeg selvfølgelig bruke på venninner eller familien, så egentid blir bare ikke prioritert på samme måte som før da jeg rett og slett ikke har tid til å sette av flere kvelder i uka til alenetid.

Hvor gammel er kjæresten din?

31 år.

Hvordan går det med hånda di?

Det går så fint som det kan etter tidenes armbrudd som uten tvil burde vært operert. Jeg fikk valget for noen måneder siden om jeg ville operere inn skruer i håndleddet, men enn så lenge er det ikke noe jeg ønsker. Hånda fungerer egentlig helt fint, bare den er ekstremt mye tykkere og klumpete enn det motsatte håndleddet. Ellers er den stiv og har sterk nedsatt bevegelse. Men alt i alt går det fint og jeg er heldigvis ikke plaget med det.

52 kommentarer

 1. Hvorfor takket du nei til å bli med på Bloggerne? Hadde elsket å sett deg på TV 😀 Leser bare en blogg jeg, og det er din <3

  1. kristinaandersen

   Det passer ikke akkurat nå. Men hvem vet, kanskje en senere sesong <3

 2. Ååh gleder meg sånn til å se huset, samt følge med på oppussingen som jeg håper du vil dele 🙂
  Hadde elsket å sett deg på bloggerne, haha!
  Håper du får en fiiiin helg videre❤️

  1. kristinaandersen

   Gleder meg til å dele en haug 😀

 3. Jaa til «bloggerne»😍

  1. kristinaandersen

   <3

 4. Martine K Akselsen

  Ååh er du gaal jeg hadde ELSKET å se deg på bloggerne!! :’) Topp 3 folk jeg ønsker skal være med!

  1. kristinaandersen

   Haha! Så herlig 😀 Skal i hvert fall heller love mer youtube fremover <3

 5. Hvordan traff dere hverandre?
  Hvor lenge har dere vært kjærester?
  Hva jobber kjæresten din med/som?

 6. Hadde vært såå gøy å se deg i bloggerne!!

  1. kristinaandersen

   <3

 7. Åååå hadde ELSKET å se deg på bloggerne!!!

  1. kristinaandersen

   <3 goding!

 8. Hadde elsket å se deg i bloggerne!

  1. kristinaandersen

   <3

 9. Plis bli med på bloggerne, det hadde vært magisk!😄🙌🏻

  1. kristinaandersen

   Haha! Det kunne vært gøy, skjer så mye rart :p

 10. Dette blir så spennende, – nytt kapittel i livet ditt, gleder meg til å følge med her på bloggen 🖤 Har du fortsatt kontakt med Stian? Med tanke på at dere også var bestevenner.

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Nei, Stian bor jo i Oslo og det blir heller ikke naturlig å henge sammen når begge har kjæreste på hver sin side 🙂

 11. Hvor ligger huset?

  1. kristinaandersen

   Det ønsker jeg ikke dele, men unna byen 🙂

 12. Btw hadde det vært såå gøy og sett deg i bloggerne!!

 13. Ååh, gleder meg til å følge dere under oppussingen 😃 Det blir sikkert kjempefint! Hadde forresten eelsket å de deg i bloggerne 💛

  Hvilket yrke har kjæresten din? Du trenger ikke å svare hvis det blir for privat 😊

  1. kristinaandersen

   Han er byggmester og driver eget byggfirma 🙂

 14. JA TIL BLOGGERNE!!! Hehe

  1. kristinaandersen

   Haha! Det blir nok ikke noe akkurat nå <3

 15. Jaaaa, du må bli med på bloggerne! Hadde vært kjekt å blitt bedre kjent med deg utenfor bloggen 🙂

  1. kristinaandersen

   Får bli flinkere med youtube fremover <3

 16. Håper du kan ha en housetour før dere pusser opp! Elsker før og etter bilder og oppussingsprosjekter! 😀

  1. kristinaandersen

   Yes, det skal jeg få til 😀

 17. Ja til den fineste, skjønneste og herligste jenta på bloggerne! ❤️👏🏼

  1. kristinaandersen

   Goding! Får satse mer på youtube i første omgang 😀

 18. Jaaaa til bloggerne!!

  1. kristinaandersen

   <3

 19. Hadde vært så gøy å få sett deg på bloggerne😃 JA til mer Kristina!

  1. kristinaandersen

   Goding <3

 20. Ja, bli med i Bloggerne!! 🙂

  1. kristinaandersen

   <3

 21. 500 kvm? Er det en skrivefeil eller er det ett slott du bor i? 😳

  1. kristinaandersen

   HAHA! 500 kvm, ja :p

 22. Ligger huset i Kristiansand, eller flytter du fra byen?;-)

  1. kristinaandersen

   Flytter ut av byen 🙂

 23. Hei! Vil bare gi et lite hint om at sesong 6 av Chicago fire kommer på Viaplay 07.06.2019😎

  1. kristinaandersen

   I know! GLEDINGS <3

 24. Hei Kristina! Så spennende med salg av leilighet! Jeg lurer på det svarte skapet du har i gangen, under det runde speilet. Hvor har du kjøpt det? Eller hvilket merke er det? Jeg er på utkikk etter noe tilsvarende ☺️ Ha en fortsatt fin søndag! Klem

  1. kristinaandersen

   Det er fra Vogue 😀 Skal selge det, så bare send meg en mail <3 Klem!

 25. Hei Kristina! Har du tips til ett bra sted med massasje i kristiansand? 🙏🏼 Ved søking på nettet kommer det opp thaimassasje, men ønsker ikke dette etter lytting til podden 😅😅

  1. kristinaandersen

   HAHA!! AQ Spa har sykt god massasje 🙂

 26. Jaaa til bloggerne! Er min guilty pleasure (sammen med Real Housewifes, haha) og hadde elsket å se deg med der! 🙂

 27. Helene Jonsmyr

  Ja, bloggerne! 😍

 28. omg ja!!! deg i bloggerne hadde vært det beste som kunne skjedd !!!!!

 29. JAA, til å se deg på Bloggerne! Det hadde vært så gøy. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *