BOOTCAMP-SAVN OG PRIVATVISNING

I dag våknet jeg med en tanke i hodet. Hvorfor har vi ikke Barry`s Bootcamp i Kristiansand? Altså, det er alt jeg ønsker meg! Føler alle er totalt hekta på Barry`s, og så går jeg bare rundt å er misunnelig uten å vite hva folk snakker om. Ser virkelig for meg at det må være tidenes beste (og gøyeste!) treningsform. Så hvis noen som har muligheten leser dette, please start bootcamp i nærheten av meg. Jeg loooover dere hadde fått en fast og overgira kunde, hehe.
Ellers, goood fredagsmorgen fine folk ♥ Endelig helg! Hvor deilig var det ikke med en fridag i går? Fridager midt i uka må være noe av det diggeste med mai. Dagen startet med ekstra god frokost, før jeg dro avgårde til leiligheten for å ha privatvisning – så spennende! Senere ble det baking av boller og jeg ble nok en gang imponert over mine egne ferdigheter på kjøkkenet. Faktisk så imponert at jeg måtte rope «kom å se heeeer!». Strålende fornøyd med egen innsats! Og ikke nok med det, jeg satt faktisk med jobb til 22.30 i går kveld, så det betyr en ting – i dag kan jeg ta meg fri ett par timer midt på dagen. Hilde har invitert på fredagslunsj og det gleder jeg meg skikkelig til! Perfekt start på helgen!


bikbok jeans – zara sko – hm topp – celine veske

19 kommentarer på “BOOTCAMP-SAVN OG PRIVATVISNING

 1. Malin skriver:

  Kristina! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men du er minst like glad i tøymykner som det jeg er, så jeg lurte på hvilken du liker best for typ undertøy?<3 Ha en fin helg!

 2. ABC skriver:

  Så fin du er! Elsker disse innleggene <3 Kunne personlig aldri trent på Barry's ettersom jeg foretrekker å være en 'solo runner' (he, he), men de jeg kjenner som trener der slutter aaaldri!

 3. Ane skriver:

  Du tar veldig like bilder til alle slags innlegg. Savner litt variasjon . Og til innlegg som dette hvor du bare skriver litt om dagen og hva som har skjedd så hadde det passet bedre med noen bilder fra dagen enn 3 relativt like outfitbilder 🙂

 4. Anja skriver:

  Lykke til med salg. Jeg bakte også boller i går, men ingen som kunne smake. Singel life altså. Men da er fryseren fornøyd ihvertfall .
  Du går joine Maren Erdvik sin bootcamp:)
  Ha en god helg. Jeg har jobbet nattevakter denne helligdagen og inneklemte dagen, men nå er det helg!!! Klem

 5. Anette skriver:

  Hei 🙂 Jeg kjøpte et par plagg når du hadde snapsale noen uker tilbake, er disse sendt enda? Har også sendt deg mail men ikke fått svar 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå beklager Annette <3 Sendte sent denne gangen grunnet flytting :/ Plaggene bør være rett rundt hjørnet <3

Comments are closed.