BOOTCAMP-SAVN OG PRIVATVISNING

I dag våknet jeg med en tanke i hodet. Hvorfor har vi ikke Barry`s Bootcamp i Kristiansand? Altså, det er alt jeg ønsker meg! Føler alle er totalt hekta på Barry`s, og så går jeg bare rundt å er misunnelig uten å vite hva folk snakker om. Ser virkelig for meg at det må være tidenes beste (og gøyeste!) treningsform. Så hvis noen som har muligheten leser dette, please start bootcamp i nærheten av meg. Jeg loooover dere hadde fått en fast og overgira kunde, hehe.

Ellers, goood fredagsmorgen fine folk ♥ Endelig helg! Hvor deilig var det ikke med en fridag i går? Fridager midt i uka må være noe av det diggeste med mai. Dagen startet med ekstra god frokost, før jeg dro avgårde til leiligheten for å ha privatvisning – så spennende! Senere ble det baking av boller og jeg ble nok en gang imponert over mine egne ferdigheter på kjøkkenet. Faktisk så imponert at jeg måtte rope «kom å se heeeer!». Strålende fornøyd med egen innsats! Og ikke nok med det, jeg satt faktisk med jobb til 22.30 i går kveld, så det betyr en ting – i dag kan jeg ta meg fri ett par timer midt på dagen. Hilde har invitert på fredagslunsj og det gleder jeg meg skikkelig til! Perfekt start på helgen! 😀

bikbok jeans – zara sko – hm topp – celine veske

23 kommentarer

 1. Kristina! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men du er minst like glad i tøymykner som det jeg er, så jeg lurte på hvilken du liker best for typ undertøy?<3 Ha en fin helg!

  1. kristinaandersen

   Den med kokos! Den er såå god 😀

 2. Så fin du er! Elsker disse innleggene <3 Kunne personlig aldri trent på Barry's ettersom jeg foretrekker å være en 'solo runner' (he, he), men de jeg kjenner som trener der slutter aaaldri!

  1. kristinaandersen

   Godt å trene alene også 😀 Men Barrys ønsker jeg meg såå <3

 3. Du tar veldig like bilder til alle slags innlegg. Savner litt variasjon . Og til innlegg som dette hvor du bare skriver litt om dagen og hva som har skjedd så hadde det passet bedre med noen bilder fra dagen enn 3 relativt like outfitbilder 🙂

  1. kristinaandersen

   🙂

 4. Lykke til med salg. Jeg bakte også boller i går, men ingen som kunne smake. Singel life altså. Men da er fryseren fornøyd ihvertfall .

  Du går joine Maren Erdvik sin bootcamp:)

  Ha en god helg. Jeg har jobbet nattevakter denne helligdagen og inneklemte dagen, men nå er det helg!!! Klem

  1. kristinaandersen

   Så digg med boller på fryseren Anja 😀 God helg kjære deg <3

 5. Marianne

  Hva heter celine modellen? Flotte deg!

  1. kristinaandersen

   Belt Bag <3

 6. SÅÅååå fin på håret!! Karamellfarge! Skikkelig fint 🤩

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Bell – du er så GOD <3

 7. Hei 🙂 Jeg kjøpte et par plagg når du hadde snapsale noen uker tilbake, er disse sendt enda? Har også sendt deg mail men ikke fått svar 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå beklager Annette <3 Sendte sent denne gangen grunnet flytting :/ Plaggene bør være rett rundt hjørnet <3

 8. Sats har Boot Camp 😎👍🏼

  1. kristinaandersen

   I know. Men vil ha Barrys, haha 😀

 9. Caroline

  Hva med å bli med på bootcampen til Maren Erdvik?😀

  1. kristinaandersen

   Det må jeg få til 😀

 10. Hørt at Budz Bootcamp skal være ganske rå. Holder til på Lund!

 11. Birgitte

  Skal du selge bildene på soverommet? ☺

  1. kristinaandersen

   Litt usiker enda, sier ifra når jeg vet <3

 12. Birgitte

  Hei fine deg! 🙂
  Hvor er buksen du har på deg ifra? 😍😉
  Klem!

  1. kristinaandersen

   BikBok 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *