LA OSS SNAKKE LITT OM HÅR

Reklame i samarbeid med Good For Me.


Jaa, girls! La oss snakke litt om hår og mine beste tips for å få det både langt og sunt. Det er ingen tvil om at håret mitt har vokst i rekordfart de siste to årene, og selv om jeg spiser hårvitaminer som en galning – er jeg likevel en mester i å ta godt vare på håret mitt. Godt med vitaminer, riktig pleie og gode produkter har alt å si på hvordan lengdene holder seg.

MINE BESTE HÅRTIPS

Kur håret godt en gang i uka. Minst! Har du tid og lyst, gjør det gjerne to ganger i uka. Og ha litt tålmodighet her, prøv å la kuren virke i minst ti minutter eller enda bedre – over natten. Selv er jeg stor fan av Joico sin K-pak kur og kurene til Kevin Murphy. To favoritthårmerker!

Bruk skånsomme strikk og børste. Strikk som er frykelig stramme eller har metall i seg er forbudt her hos meg, jeg prøver så godt det går å klare meg med scrunchies. Bruker man harde strikk over en lengre periode kan håret knekke, og det vil vi ikke. Dette settet er flittig brukt hos meg!

Bruk gode produkter. Innen shampoo og balsam! Selv har jeg både farget og stripet håret mitt ganske heftig de siste månedene for å lysne det, så for meg er det sjukt viktig å tilføre massseeee fuktighet til håret.

Kutt ned på varmestyling. Må du føne håret etter hver vask? Ta deg litt ekstra tid og heller la det lufttørke, her slipper du masse slitasje hvis du kutter ned på føningen. Hold også bruk av rette og krølltang til minimalt, dette hjelper noe voldsomt. Og når du først skal bruke varmeredskap, bruk god beskyttelse i form av spray eller krem før du begynner.

Spis hårvitaminer. Tips nr.1, sånn helt seriøst! Good For Me sine Hair Luxious er livets gave til håret og hvis du ønsker å få fart på hårveksten din – så er det dette du må bruke. Ta to av disse vitaminene hver eneste dag, og allerede etter seks til åtte uker vil du merke betraktelig forskjell på hårveksten din. Og ikke nok med det, man røyter myyye mindre! Veldig viktig for meg som har hvite fliser og mørkt hår, ehe.

GOODFORME.NO

Har du lyst å prøve Hair Luxious? Hvem vil ikke sier jeg bare! Det er så ekstremt gøy med alle tilbakemeldinger jeg har fått de siste årene fra dere lesere som elsker disse like mye som meg, det viser bare en ting – disse funker virkelig. Jeg har selvfølgelig en liten rabattkode også til dere! Bruk rabattkoden kristina20, og du får 20% ekstra rabatt (produktet er allerede på 40%!) på din første bestilling. Rabattkoden varer frem til 13.juni.

28 kommentarer

 1. På TV2 hjelper deg testet de Good for Me sin hair luxious og det er ingenting som tilsier at de virker og er bare et vanlig vitamintilskudd som er helt unødvendig for folk med sunt og vanlig kosthold:)

  1. kristinaandersen

   Vel, jeg har testet produktet selv i over tre år og det er ingen tvil om at dette produkter funker GULL 🙂

 2. Mange gode tips her, syns nesten håret ditt ser bedre ut nå som du ikke bruker extensions lenger 😀

  Mitt beste hårtips (selvom ingen spurte, hehe) er å vaske håret så sjeldent som mulig, det er mer skånsomt for håret og det vil vokse mye fortere. Det er selvsagt litt ekkelt i starten, for da vil håret virke veldig fettete, men det går fort over. Jeg vasker håret to ganger i uken og har plutselig fått skikkelig fart på hårveksten 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig, er å fornøyd med håret nå 😀 Og ja, den er jeg enig i! Vasker aldri håret hver dag <3

 3. Tror jeg skal prøve disse hårvitaminene, men hvordan er de for resten av kroppen? Vokser det ikke fortere/tykkere på legger, intim og under armene også da? 😦😦

  1. kristinaandersen

   Nei, heldigvis ikke 😀

  2. Hei!
   Så klart vokser hår raskere og blir tykkere andre steder på kroppen.
   Det er ikke slik at de vitaminene er så lure at de skjønner hvor du ønsker hårvekst hen..

 4. Har bestilt meg disse jeg også! 🙂
  Bruker du shellac på neglene?

  1. kristinaandersen

   Ja, det gjør jeg <3

 5. Jeg prøvde produktet en periode, men reagerte med kvalme. Ville så gjerne at det skulle funke, men måtte slutte. Har du hørt noe om det før?

  1. kristinaandersen

   Neii, men kanskje vanlig hvis du f.eks sliter med å svelge tabeletter? :/

  2. Hei Ida 🙂

   Det kan hjelpe å ta tablettene sammen med måltid hvis du reagerer med kvalme. Det er så mye vitaminer i produktet at kroppen får nesten litt «sjokk» hvis man tar det på tom mage. Det kan også hjelpe og ta 1 tablett morgen og 1 tablett på kvelden 🙂

 6. Tips til en god shampoo og balsam som virkelig fungerer, som ikke er altfor dyr? 🙂

  1. kristinaandersen

   Morrocan Oil føler jeg er budsjettvennlig 🙂 De er gode!

 7. Er så fornøyd med håret mitt som det er, og så deilig å kjenne at jeg ikke trenger å gjøre noe med det utover vanlig hårvask 😊

  1. kristinaandersen

   Så deilig for deg Jorunn 😀

 8. Man bør unngå å sove med hårkår, da håret er mest sårbart når det er vått. Da ligger man og «gnisser» vått hår mot puta/håndkle.

  1. kristinaandersen

   Åh? Håndkletørt hår da?? 🙂

   1. Dette stemmer ikke – så lenge håret er innpakket i hårkur er det så glatt av kuren at det ikke vil gnisse slik et ‘vanlig’ vasket hår som tørker på natten vil ☺️ Hårkur på natten blir anbefalt av oss fleste frisører til folk som ikke har tid til å stå i dusjen lenge flere ganger i uken – det er gull å gjøre det på denne måten! Å legge seg med vått hår uten kur eller balsam i er derimot ikke anbefalt, men det blir som sagt noe annet.

 9. Merkelig at det så godt som bare er influencere det virker på… Rart at det ikke funker likt for alle. Har dere et ekstra gen som er mottakelig for slike tabletter?

  Jeg testet det så lenge som 1 år.. men det var ingen forskjell.
  Kjenner også andre som som har prøvd det og heller ingen forskjell hos de..

  1. kristinaandersen

   Tuller du? Jeg har fått en HAUG av tilbakemeldinger fra lesere som er like happy som meg. 90% av venninnene mine går også på hårvitaminene og skal aldri slutte i følge seg selv. Jeg hadde med hånden på hjertet aldriiii skrevet om et produkt hvis jeg ikke gikk hundre prosent god for det.

   1. Virker ikke på meg heller. Ga opp etter 8 mnd 😕

 10. Åå <3 Så fin den dongerijakken var, hvor er den fra? <3 Matchet sykt bra til håret ditt også 🙂

  1. kristinaandersen

   takk snille<33

 11. Jeg er kjempe fornøyd, det vokste lenger når jeg brukte dette. Og jeg har problemer med og få det til og vokse. Så dette er Gull vært🥰

 12. Kristin Renate Titland

  Hei.. jeg vil gjerne prøve dette. Kan du gi meg en tilbakemelding om hva jeg må gjøre??

  1. kristinaandersen

   Bare å bestille, og ta to tabeletter hver dag – som nevnt i innlegget 🙂

 13. Kan man sove med kuren selv om at det står «ha i håret 5min»?😊😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *