JEG SELGER LEILIGHETEN MIN

Jeg kan nesten ikke tro det, men nå ligger leiligheten min ute til salgs. Leiligheten jeg skulle bo i til jeg ble gammel og grå, aller helst helt alene. Ting forandrer seg når man minst venter det, haha! Jeg har hatt tre fantastisk fine år i Rådhusgata 29, og selv om det er trist å selge leiligheten jeg er så glad i – så ser jeg frem til et nytt kapittel i livet som samboer. For ja, jeg skal kjøpe meg inn i huset til kjæresten og bo her. Så stas! Vi har vel egentlig bodd sammen i fire måneder allerede, så noe sjokk er det ikke for verken oss eller de rundt oss, hehe. Men mer om dette senere, og tilbake til leiligheten!

Finn-annonsen til leiligheten finner du HER!

Jeg håper virkelig det flytter inn noen i leiligheten som får like mye glede av den som det jeg har hatt. Verdens fineste sted, som ligger midt i Kristiansand sentrum med gangavstand til alt man trenger. Den er bare så fin! Og det føles helt uvirkelig at det om kort tid sannsynligvis skal bo noen andre enn meg i den. Det blir en rar og spesiell følelse! Men også en fin følelse, fordi det er for dumt at denne fine plassen skal stå tom når jeg aldri er hjemme lengre. Nå blir det en spennende tid i møte, med salg, flytting og alt som hører med! Gleder meg til å dele mer om planene våre her i huset fremover.♥

125 kommentarer

 1. Linn Christina

  Gratulerer så mye med mann og samboerskap❤️ Det er fantastisk å møte den rette❤️ Det gjorde jeg selv som 17 åring, det er 12 år siden 3.juni og vi elsker hverandre fortsatt uendelig høyt og fikk i mars verdens nydeligste datter i sammen❤️ Gleder meg til å følge deg/dere videre på veien😀 ønsker dere alt godt, fine Kristina❤️

 2. Gratulerer så mye med samboerskap, og lykke til med salget av leilighet ❤️ Jeg må bare legge meg langflat her, jeg var en av de som uttrykket min skuffelse over bloggingen din her for noen uker siden, og skrev vel i «opprør» at jeg skulle slutte å følge deg. Har innsett at det kun var skuffelsen over savnet av bloggen din som snakket der, så det må jeg beklage. Har innsett at hverdagen ikke er den samme uten bloggen din 😅 Håper du kan tilgi meg for den 🙈 Gleder meg til å følge deg videre Kristina, du er en stor inspirasjon, og en gledesspreder i hverdagen gjennom bloggen din! Stor klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Så utrolig koselig kommentar <3 Tusen takk Trine!

 3. Møtte mannen i mitt liv, flyttet samme 2 mnd etter, forlovet oss måneden etter det og giftet oss innen et år:) still going strong! Våg å satse!

 4. Sååå utrolig gøy Kristina, gratulerer så mye! <3
  Morsomt hvordan noen skal ha en mening om alt her, man kan jo fokusere mer på seg selv enn hva alle andre gjør. Jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 2 år og bestemt oss for å ikke flytte sammen før om kanskje enda noen år. Vi trives med dette, nettopp fordi VI har bestemt hva vi mener er best for oss. Og det er jo ingen andre enn du og Preben som vet hva som er best for dere og som egentlig har noe med det valget å gjøre <3 Gleder meg til å følge med videre, synes dette er såå utrolig koselig 😀 Stor klem fra fast leser <3

 5. Åå, jeg blir glad av alle de fine kommentarene her. Leiligheten min ble lagt ut for salg på mandag fordi jeg skal flytte inn med kjæresten min. Vi har også bare vært sammen i fem måneder og alle mener jo noe om det.. at det er altfor tidlig, utrygt at jeg selger allerede osv. Men det føles jo så riktig! For hva er poenget med å betale utgifter på hver sin leilighet når man kun bor i den ene? Mange penger spart når man er to, og ikke minst er det mye koseligere! Gleder meg til å følge deg og dere videre <3

 6. Gratulerer – så koselig Kristina søte ❤️ ❤️ ❤️
  Jeg og min samboer flyttet inn ca. 4 måneder etter at
  vi ble sammen og i år har vi vært sammen i 15 år.
  Så lenge man vet hva man vil, og har de samme ønskene
  så er det bare å hoppe ut i det 🙂 – man vet selv når det
  er rett ❤️ Jeg er så glad på dine vegner, og kjæresten din er
  heldig som har fått deg som kjæreste ❤️
  Jeg gleder meg i alle fall til å fortsette å følge deg videre,
  med Milo, Preben, nytt hjem… og kanskje noen små etter
  hvert… 😀 Uansett, masse lykke til med salget av leiligheten
  og så ønsker deg en herlig sommer med alt som følger med
  – nyt – drøm – svev – spis – lev – smil – føl – kos

 7. Så utrolig koselig! 😁 Savner podcasten og alle de rare historiene deres, men skjønner veldig godt at prioriteringene blir litt annerledes. Jeg får begynne med episode 1 og høre alle på nytt 😂
  Artig at så mange føler de må ytre sin mening om hvor tidlig det er at dere flytter sammen. Det er vel ingen andre som kan vurdere enn dere to! Kanskje noen enstøinger som prøver å provosere tenker jeg 😅
  Har tenkt på at den dagen du skal selge er det jo bare å sende over egne bilder til meglern, den ser jo strøken ut! Masse lykke til med salget!! Blir gøy å se bilder av nytt hus og gubben 😁😁

 8. Charlotte Tunes

  Åå, fine fine leiligheten!! Men sååå gøy med nye eventyr <3 Og de som er kritiske burde gå i seg selv altså. De vet ingenting om dere, og dere er da oppegående mennesker som selv vet hva som er riktig for dere. Jeg traff min samboer da vi var 18, flyttet inn med han etter typ 6 uker, og ingen mente det skulle vare noe lenge. Men her sitter vi da, snart 9 år senere :-p <3 Kooos dere og nyyyt kjærligheten!!! Klem fra meg og Ekko <3

 9. Gratulerer så masse med kjærligheten, samboerskap og et nytt sted å bo! =D Så glad for dine vegne, og det er moro at du er så forelsket <3

  Leiligheten din er jo superlekker, så tror ikke det blir vanskelig å få den solgt. Nestemann i rekken får et finfint sted å bo! 😀 Lykke til med salg og flytting! 😀

 10. Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren. Men forstår du virkelig ikke at det er «dårlig stemning» i kommentarfeltet ditt? Du lover og lover at du skal bli bedre, du gjør det bra i noen dager, og så er det dårlig igjen. Hvorfor ikke bare ta seg en pause? Det virker som om du trenger det. Det er ingen skam i det.

 11. Hei. Hvor er lampen som henger over spisebordet fra? ☺️

 12. Hei! Hvor er sofaen fra? 😊

 13. Så fin leilighet! Hvor har du fått tak i beina til det sorte skapet/kommoden i gangen?😊

  Lykke til med salget av leiligheten 😊

 14. Så syyykt fin leilighet 😍 elsker stylingen! Og det lille sorte skapet i gangen, hvir er det fra? 😃

 15. Hva heter blåfargen på soverommet?😄

 16. The sketches you hung over your couch are much more interesting than the Kate Moss photo. Nice improvement. Nice bedroom colour: slate or navy?

 17. Hei Kristina,
  Gratulerer med både samboer og salg av leilighet. Jeg har nettopp kjøpt min første leilighet og leter etter inspo rundt omkring. Synes du hadde det så fint, vet du hva slags gulv det var og fargen på den grå veggen? Håper på svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *