HELGEN GJENNOM MOBILEN

Fremover tenkte jeg å knipse litt random bilder med iphonen og dele med dere, så her kommer det noen fra helgen ♥ For noen fine dager! Lørdagen også, sett bort ifra at jeg fikk en spiker gjennom beinet når vi jobbet utenfor huset og Preben klarte å legge til at jeg burde jobbe på vernesko. Hørt om en blogger som har vernesko liggende i garderoben? Nei, ikke jeg heller.

Fredag og klar for dobbeldate med Hilde og Per Øystein.

Vi spiste femretters og koste oss en haug! Tok masse bilder denne kvelden som jeg gleder meg til å dele med dere. Sjokolademousse til dessert, sjukt digg.

Når mannen bestemmer kjærestelørdag, haha! Vi holdt seriøst på i syv timer. La ut ferdigplen, dro på søpla, spylte utenfor, fikset enda mer hagemøbler, dro på biltema og gudene vet hva. Flaks jeg er forelska sier jeg bare, da er merkelig nok alt gøy… 😂

Båttur i Søgne på søndag, se så fint!

Gladlaks på sjøen!

Etterpå dro vi hjem til mine foreldre for grilling, is og jordbær. Mommo og Knollen var der også, perfekt avslutning på en fin og produktiv helg.♥ 

25 kommentarer

 1. Såå koseleg å lese om helga di 😍

  1. kristinaandersen

   Gøy å dele 😀 <3

 2. Jeanette

  Åhhh,for en herlig helg!

  1. kristinaandersen

   Jaa <3

 3. Hei! Synes du har et utrolig fint hvitt smil. Lurer på om tennene er så hvite naturlig eller om du har bleket tennene og har en erfaring og dele på hva som funker og ikke? Ikke mye jeg påkoster meg på utseendet, men et hvitt smil liker jeg❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg har bleket med en haug av merker, haha! Men nå har jeg ikke bleket siden jeg brukte iwhite, som forøvrig anbefales 🙂 Klem!

 4. Shit så fin du er i gult! 🤩

  1. kristinaandersen

   TAKK <3

 5. Kristin

  Jeg sier JAA til flere slike innlegg!! Det blir mer personlig og det digger jeg. I tillegg stråler du så enormt for tiden og jeg unner deg alt godt!

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak Kristin 😀 Da skal det blir mer av dette <3

 6. Utrulig fin gul gensar! Kor er den i fra? 😄

  1. kristinaandersen

   Kommer med link :*

  2. kristinaandersen

   Kommer med link :*

 7. Julianne

  Omg, så godt å ha fine, gode og glade Kristina tilbake. Føler det er på sin plass og si etter mye «hææ, hva skjer? Kom tilbake» i komentarfeltet. Du er satt pris på og du stråler! Ha en fin uke, stor klem. <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad for sånne tilbakemeldinger!! Tusen takk Julianne <3 Gigaklem!

 8. Camilla

  Du kan jo ikke bare skrive du fikk en spiker gjennom benet og ikke noe mer 😂 Hvordan går det?

  1. kristinaandersen

   Haha! Blitt så lite dramatisk i det siste 😂 Det gikk fint, har heldigvis tatt stivkrampestrøyte 🙂

 9. Så fin du er i dag!! Kan jeg spørre hvor genser og bukse er i fra? Lekkert. Hyggelig å se deg så lykkelig om dagen! 😊

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Genser fra nakd og bukse fra Bikbok <3

 10. Du stråler! Hvordan er størrelsene på nakd? 🙂

  1. kristinaandersen

   Størrelsene er helt normale, jeg har m i alt 🙂

 11. Hei skjönne! <3 Åååå, så härlig innlegg!!! Så glad på dine vegne, at du har funnet en fin makker! <3 Haha, kjenner meg itjgen i det at alt er göy når man er nyforelsket! Er med på alt liksom og digger det! Haha! Stooor klkem til deg vakre! <3

  1. kristinaandersen

   Goding, takk for fine ord Beate <3

 12. Hvilket solbriller bruker på båtbildet? 😀

  1. kristinaandersen

   Celine 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *