Q/A: BOTOX, KJÆRESTELIVET OG FERIEPLANER

Hva liker du best med å være i forhold?

At alt bare er så innmari trygt og godt. At det alltid er noen å komme hjem til og at jeg alltid har noen jeg gleder meg til å se igjen og kan snakke med alt om. Det er skikkelig godt å ha noen som er en så god støttespiller for meg, vi er flinke til å backe hverandre opp innen jobb og gi en dytt for å nå målene vi har. Ellers liker jeg ting jeg aldri trodde jeg kom til å like, hehe. Som å lage frokost og middag sammen, ha gode samtaler og å bare være sammen. Og ikke minst å sove sammen, som seriøst er det koseligste som finnes. Har plutselig blitt en skikkelig kjærestejente, hehe. ♥

Ditt absolutt favoritt hårmerke?

Kevin Murphy. Beste merket innen hårpleie.

Hva gjør deg lykkelig?

Åpenbare ting som Preben, familien min og venner. Jobben min gjør meg lykkelig og det har den gjort i over elve år nå. Økonomisk frihet i hverdagen og muligheten til å styre dagene slik jeg vil setter jeg også pris på. Jeg er lykkelig av livet slik det er og blir glad av bare tanken.

Har du botox?

Nei, jeg har aldri fikset på ansiktet i det hele tatt. Men er dere klar over hvor mange som tror jeg har og hvor mye spørsmål jeg får? Haha! Panna mi er i følge andre unormalt stram, noe jeg ikke legger merke til selv – men stadig får høre. Det er altså ingen botox her i gården.

Vurderer du å bli blond igjen?

Jeg kommer nok aldri til å bli helt blond igjen, meeen mulig jeg går enda lysere enn det jeg er nå. Elsker virkelig det lysebrune håret nå og skal aldri gå tilbake til svart igjen. Tenker en litt lysere tone enn det jeg har nå, skal stripe håret til uka – så får vi se hvordan det blir.

Kan vi se bilde av Preben snart?

Ja, det kan dere.

Steder du kunne tenkt deg å reise til?

Akkurat nå står Den Franske Riviera høyt på ønskelista, der har jeg vært flere ganger og jeg elsker virkelig å være der. Cannes, Monaco, Villefrance og disse stedene er bare så innmari fine. Ellers vil jeg gjerne tilbake til Italia og Capri – verdens mest sjarmerende øy. New York i desember står høyt på ønskelista, jeg har alltid hatt lyst å få oppleve skikkelig julesteming der. Ellers er Maldivene og Bora Bora to drømmereisemål for meg.

Hvor er sofabordene dine fra?

Gubi.

Favorittis på en varm sommerdag?

Åh, den er vanskelig! Jeg tror softis med jordbærstrøssel, kuleis i forskjellige varianter og kroneis med jordbær må være topp tre for meg. Og vaniljeis med norske jordbær, selvfølgelig. Elsker is på sommeren!

Kommer du til å begynne mer med youtube?

Yep! Det er et av målene jeg har fremover.

Hva er dine ferieplaner for i sommer?

Vi skal reise, men vet bare ikke hvor enda. Er derimot usikker på om jeg vil bruke ei uke av sommeren på en ferie, har heller lyst å spare det til høst eller vinter fordi vi holder på med noe sjukt digg her hjemme som jeg snart skal vise dere, hehe. Så det frister aller mest å være her, hvis været er fint. Men en liten tur skal vi ha, så blir det heller en liten ferie senere i år. Men hvis det blir regnsommer? Daaa stikker vi spontant til varmere strøk.

Hvor ofte spiser du godteri?

Akkurat nå er det flaut nok hver eneste kveld og jeg har nok litt godteri seriøst syv dager i uka. Er det muuulig? Haha! Må få litt bedre rutiner her, men enn så lenge tenker jeg det går bra så lenge resten av kostholdet er bra. Vanligvis prøver jeg å holde snoperier til helgene, «lørdagsgodteri» regelen man hadde som liten syns jeg er en fin greie.

41 kommentarer

 1. Kristina

  Ja begynn med YouTube, og gjerne med Belinda av og til når dere har tid og glede av det! Savner pod..

  1. kristinaandersen

   <33

 2. Er så kjekt med ferie, og ikke minst planlegge ferie! Kan anbefale Maldivene på det varmeste ❤ Hadde 3 uker på øya Veligandu på bryllupsreisen, og det er eneste plassen jeg har vært som faktisk er finere enn på bildene, alltid vært så avslappet i hele mitt liv , en must plass å dra hvertfall en gang i livet😍 https://www.ving.no/maldivene/maldivene/veligandu-island-resort

  1. kristinaandersen

   Fytti så fint det så ut der Jenny!! Kan tenke meg det var en drøm med bryllupsreise der, ja <3

 3. Jeanette

  Så akkurat Ole Brumm filmen du anbefalte. Altså,for en utrolig skjønn film! Må vise den til niesen min også,tror hun kommer til å elske den

  1. kristinaandersen

   Sant vel!! Skjønneste filmen <3

 4. Martaaa

  Åååå! Du MÅ prøve jordbærisen joker og spar selger i sommer. En DRØM for smaksløkene! Så sykt god!
  Håper dere får en fin helg 😘

  1. kristinaandersen

   Ååå takk for tips! Den må prøves 😀

 5. Madeleine

  Jeg har lagt merke til at du skriver ”elve“ hele tiden. I og med at jobben din har bestått av å skrive i ”elve“ år, bør du snart lære deg at det skrives elleve.

  1. kristinaandersen

   Notert 🙂

 6. Det er så godt å se at du stråler om dagen 🖤 Nyt resten av helgen sammen med de rundt deg. Stoor klem!

  1. kristinaandersen

   Takk snilling!! <3

 7. Jaaa! Begynn med vlogs 🥰🥰 du har så behagelig stemme også, så passer perfekt nå som vi ikke får høre den på podcast!

  1. kristinaandersen

   Will do <3

 8. Har du begynt å redigere bildene dine litt annerledes enn før? De er så fine!! Hvilket program bruker du?:)<3

  1. kristinaandersen

   Lightroom 🙂 <3

 9. Katrine

  Hva heter hårfargen du har nå? Måtte du ha flere runder med frisøren for å gå fra sort til lysere brun? Synes hårfargen din er kjempefin.

  1. kristinaandersen

   Usikker :/ Ring eller mail Studio Alf i Kristiansand, så får du svar 🙂 Men jeg har hatt tre runder for å få denne fargeb. Takk Katrine! 🙂

 10. Koselig innlegg ❤️

  1. kristinaandersen

   <3

 11. Ville bare si at jeg synes ikke du skal føle deg presset til å vise fram Preben. Du er en flott jente som kun fortjener det beste. Finnes masse folk som kjeder seg for mye, og som ikke ønsker andre godt. Massevis av eksempler på nettroll som sprer usannheter om bloggernes kjærester. Ser for meg at det skaper unødvendig uro i forholdet. Synes du har en fin balanse mellom å være en kjærestejente med nye endringer i livet og å holde Preben nogenlunde anonym 😊❤️

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg, for en fin kommentar <3 For mye utlevering av forholdet mitt ønsker jeg ikke, så jeg får finne en fin balanse 🙂 Håper helgen din har vært fin! God klem <3

 12. Hei Kristina. Spørsmål til neste runde:
  Hvorfor tar du ikke til deg konstruktiv kritikk på en skikkelig måte? Når noen kommer med konstruktiv kritikk er det for å gjøre deg og bloggen bedre, men du svarer leserne som en bortskjemt drittunge (unnskyld språket).. Du sier selv at du har hatt en dårlig periode, og når leserne bekrefter dette med kritikk svarer du frekt tilbake. Er ikke dette jobben din? Bør du ikke vært glad for både ris og ros. Jeg forstår det virkelig ikke.

 13. Christina

  Du stråler og det er så fint å se 🙂 Håper du får en fantastisk sommer 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille deg <3

 14. Hyggelig innlegg <3 Er så glad på dine vegner med alt det koselige som skjer i livet ditt for tiden 😀

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille <3

 15. Hvis du enda ikke har begynt på en ny serie, så anbefaler jeg virkelig Killing Eve! Veldig bra serie, og spennende. Finnes på HBO iallefall 🙂

  1. kristinaandersen

   Sett den! Superbra serie 😀

 16. Vi har veeldig forskjellig definisjon på lysebrunt! Men du er uansett skikkelig fin på håret nå <3

  1. kristinaandersen

   Takk 😀

 17. Syns det er superkoselig at du har fått deg kjæreste og gleder meg til å begynne å følge denne nye perioden i livet! Dette blir gøy 😀
  Ser det er kommet litt kommentarer på at du liksom har endret deg totalt osv.
  Men det er helt normalt når man treffer noen og man bare føler det er rett og man satser. Da er det ikke unaturlig at ting skjer litt fort, for man vet det er rett 🙂 flytte inn sammen, gjøre ting sammen osv. Du er fortsatt den sammen men har gjort rom for nye prioriteringer.
  Må vel enda vente noen år til det kommer bebis, men det gledes!

  1. kristinaandersen

   Klart livet endrer seg når man går fra å være singel til å være i et forhold, det sier jo seg selv 🙂 Takk for det Ella! Ha en super mandag 😀

 18. Er feriested du ikke har på listen din men som jeg virkelig kan anbefale (særlig med utgangspunkt i hva du liker) er Sardinia!! Italiensk øy, man må dra til nord-øst (costasmeralda), der er det helt klart finest 🙂 Ellers vil jeg gjerne si at jeg er super glad på dine vegne med kjæreste, og kjenner meg veldig igjen med å plutselig elske å gjøre ting man aldri trodde man skulle like! Synes bloggen din er like topp som alltid, og håper du klarer å ignorere kritiske følgerne som skal klage på alt mulig (altså herregud). Stå på videre!

  1. kristinaandersen

   Ditt har jeg såå lyst å dra, husker vi snakket om det i familien for et par år tilbake 😀 Takk for koselige ord Maria, bare å fokusere på det positive tenker jeg <3 God klem!

 19. Ville bare si at bloggen din er et lyspunkt i bloggerverden. Du fremmer gode holdninger og er virkelig et godt forbilde for alle rundt deg. Du har inspirert meg til å være snillere med meg selv og til å sette større pris på de små tingene. Livet har blitt lettere etter jeg begynte med dette. Du har kvalitet på jobben du gjør, og du tar deg alltid tid til leserne ved å svare på kommentarer.

  Tenker at kommentarer om at folk synes du blogger for lite bør være et kompliment for deg, da det viser at de ønsker mer av det gode😃 (også er det synd at enkelte kommer med usaklige kommentarer) Selv om det har vært noe mindre innlegg i det siste, så har det ikke vært dårlig kvalitet på noen av innleggene. Jeg gleder meg til å fortsette å følge deg i tiden fremover, synes det er fint å se at du har det så bra! Klem❤️

  1. kristinaandersen

   For en fin kommentar å våkne opp til!! You made my dag, tusen takk Julie <3

 20. Pernille

  Så hyggelig at du har funnet kjærligheten! Ønsker å tipse deg om en liten by på rivieraen som heter Port Grimaud. Den ligger mellom St. Maxime og St. Tropez. Ca. 1,5-2t kjøretur fra Cannes. Det er seriøst Kardemommeby in real life. Mange små murhus i forskjellige farger som er byd på en kanal. Kjedelig sted å være over lenger tid, men absolutt verdt å kjøre innom for lunsj eller middag. Kjør kystveien fra Cannes, så får dere sett vakker natur og søte småbyer i samme slengen. God sommer 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh så herlig!! Takk for tips Pernille <3

 21. Du ser så lykkelig ut for tiden, det gjør meg glad!
  Lurer likevel på da jeg har fått inntrykk av at du er veldig selvstendig, og alltid har syntes sånn kliss har vært litt ekkelt (håper du skjønner poenget) – er du en type jente som glemmer vennene dine så fort du er forelsket? Hopper i ting litt fort og mister deg selv litt? Jeg er super glad på dine vegne, men virker som du har lagt om livet ditt helt for denne Preben 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei R! Takk for tilbakemelding 🙂 Det overrasker meg at trofaste lesere som vet hvor vanskelig jeg syns det har vært med kjærlighet, «plages» av at jeg endelig har funnet snill og ekte kjærlighet. Jeg har overhodet ikke glemt vennene mine eller mistet meg selv, heller ikke lagt om livet mitt – men livet endres naturligvis når man plutselig er to. Men det er en utelukkende en god endring, og jeg er så heldig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *