UKENS FILMTIPS

Denne uken blir det et annet type filmtips, nemlig en skikkelig fin familiefilm. Denne så vi tidligere i uka, og den var bare så utrolig koselig! Vi dro den store solsenga inn i stua og pagget oss til med tepper og godteri mens vi snurret film. Såå koselig!! Denne faller i smak hos både store og små, så hvis du vil se en film med familien i helgen – burde så absolutt denne sjekkes ut

Kristoffer Robin og Ole Brumm 🍿✨

I filmen møter vi Kristoffer Robin som liten gutt med fine opplevelser i Hundremeterskogen sammen med sine gode kosedyrvenner. Filmen hopper senere langt frem i tid, hvor Kristoffer har blitt voksen og mistet de gode, gamle verdiene han hadde som liten. Han har fått familie, som han glemmer totalt bort til fordel for jobb og mister stadig mer av seg selv. Plutselig sniker barndommens venner seg tilbake i livet hans, og hjelper han å finne tilbake til den gode og kjærlige siden av seg selv.

Denne filmen er altså så fin, jeg lover! Og jeg elsker baktanken med denne filmen, nemlig å ha største fokus på det som betyr mest i livet: familien. Vi leide filmen hos iTunes, men den finnes helt sikkert flere steder. God fredagsklem fra meg ♥

16 kommentarer

 1. Kjempe fint filmtips 🙂 har sett filmen og den er helt klart verdt å anbefalle til andre. En super fin film for alle aldere 😀 ha en flott helg

  1. kristinaandersen

   Ikke sant, den var så fin! Good helg Marthe <3

 2. Hvoooor er den gule toppen du har på på Snapchat i dag fra? Den var nydelig!

 3. Hvor er den gule toppen du har på deg på snap fra? Så fin <3

 4. Takk for tipset! Skal se den i kveld. Har hittil sett på alle serier og filmer som du har gitt.
  Ps; elsker outfit bildene dine. Får så mye inspo! Ja takk til mer🤗❤️.

  1. kristinaandersen

   Så god du er!! TAKK Anna <33

 5. Anbefaler virkelig å se «goodbye Christopher Robin» om du ikke har sett den 😭😭 finnes på Viaplay!

  1. kristinaandersen

   Åååå takk!! Den må vi få sett <3

 6. Sandra Gulliksen

  Chicago fire sesong 6 kommer 7 juni på viaplay!

  1. kristinaandersen

   I know! Gledings 😀

 7. Åå, jeg så den for første gang på flyet til Tenerife i fjor sommer (faktisk), men har sett den etter det også. Den er nydelig! God helg 😀

  1. kristinaandersen

   Jaa <3 God helg 😀

 8. Skulle til å skrive en kommentar til deg om du visste noe mer om når Chicago fire sesong 6 kommer på Viaplay, men ser noen har skrevet det i dette kommentarfeltet allerede! Må være den beste serien noen har tipset om <3 Fin helg til deg!

 9. Du MÅ se What If på Netflix-thriller serie
  The Perfection på Netflix-Thriller film (litt syk film)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *