TANKER PÅ EN TORSDAG

.. Det pøsregner her i dag, og herre så koselig det er. Får så roen i kroppen og det er så deilig! I dag hadde vi hjemmelaget fiskesuppe og focassia til middag, perfekt kos i ruskeværet. Ja til noen regnværsdager innimellom, det er så godt å finne skikkelig roen.

.. Gleder meg så til Hilde får baby! Jeg kan seriøst nesten ikke vente og håper hver eneste dag at han kommer. Tante KA kløøøør i fingrene etter å få møte den lille skatten!

.. Interiør, interiør og enda mer interiør! Det er cirka alt som står i hodet mitt om dagen, hehe. I tiden fremover skal jeg dele masse gøy med dere på denne fronten, og det ser jeg skikkelig frem til. Gledings!

.. Jeg har såå lyst å finne en ny serie å følge med på. Wisting er den eneste som blir sett om dagen, men der kommer det jo kun en ny episode i uka. Buhu! Tenkte kanskje begynne på Quicksand sammen med Preben ikveld, det er så mange av dere som har tipset om den og sier den er så innmari bra.

.. Må få begynt å trene igjen, rumpa mi har blitt flat som en pannekake. Usj!

.. Jeg tenker at jeg savner Ida og at hun har det beste skrivehjertet jeg vet om. Altså, det er ingen jeg vet om som skriver bedre enn henne. Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat dette har jeg tenkt på flere ganger i dag. Håper på en bok derfra en gang i fremtiden, for å si det sånn. Flinke, fine Wulffen min som jeg bare er så utrolig glad i! Alle skulle hatt en venn som henne.

.. I sommer skaaal jeg på Kaptein Sabeltann, haha! Der er jeg jo hvert eneste år og blir virkelig aldri lei. Like gøy for voksne som for barn, en av de gøyeste sommertradisjonene jeg har.

.. De siste dagene har det vært litt lei stemning i kommentarfeltet på bloggen, og da gjør det så godt med dere lesere som hopper til forsvar og alltid backer meg opp. Mennesker som dere, jeg blir helt varm i hjertet av sånt.

.. Må få kjøpt meg nye jeans, og lurer på om dere har tips til hvor jeg finner noen freshe? Slitte jeans står høyt på ønskelista om dagen, det er så fint nå mot sommeren.

.. Tenker på hvor heldig jeg er om dagen og hvor fint livet er. Jeg har virkelig aldri hatt det så stabilt, trygt, fint og godt som det jeg har nå, og det er en helt spesiell følelse som er så god. Verdens beste kjæreste, venner, familie og en jobb jeg trives så utrolig godt i. Kunne virkelig ikke ønsket meg mer! Håper livet alltid vil være sånn her.

62 kommentarer

 1. Caroline

  Alle episodene av wisting ligger på Viaplay 😊

  1. kristinaandersen

   Neei, mangler jo to :/

 2. Nydelige deg! Må bare si at jeg synes det er så hyggelig at du har funnet kjærligheten, Kristina, og det merkes virkelig på deg at du har det bra om dagen <3 Du er så flink, og jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din!

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad <33 Tuusen takk Marie!!

 3. Hei.

  Ble utrolig skuffet når dere la ned podcasten, men jeg syns dessverre du ikke har levert ordentlig hverken der eller på bloggen de siste månedene.

  Veldig glad for at du har funnet deg kjæreste, misforstå meg rett – men du deler ingenting med oss lenger. Dette er jo jobben din, dele hverdagen din med oss, og det syns jeg ikke du lenger mestrer.

  Beklager, men bloggen din har virkelig tapt seg. Kanskje du skulle tatt en pause, søkt studier eller andre jobber, slik at du senere kan komme sterkere tilbake?

  Og igjen, dette er ikke for å såre deg, men kritikk til bloggen din.
  Ellers liker jeg deg og dine verdier som menneske Kristina, kanskje man rett og slett vokser ifra. Kan ikke være lett å finne på noe nytt til bloggen hele tiden i så mange år!

  Klem

  1. kristinaandersen

   Hei Mia! Denne bloggen er til for at jeg skal dele og inspirere, men jeg må selv få sette grenser for hva jeg deler av mitt aller mest private. Takk for at du delte din mening 🙂

 4. Jeanette

  Marcella på Netflix er så bra! Likte sesong 2 av den best. Akkurat begynt på en serie som heter Safe på Netflix nå,spennende! Bonusdamilien på nrk.no er også bra,den er så utroooolig koselig! Greit med ett avbrekk fra all krim og drama jeg følger med på :p Så øiker jeg pretty little liars:the perfectionist på HBO veldig godt. Litt spin off av pretty little liars

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk for tips!! Nå skal jeg google her ;D

 5. Jeanett

  Du sier at det har vært «lei stemning i kommentarfeltet» og at du heldigvis har gode lesere som backer deg opp. Helt alvorlig Kristina, du må nesten tåle å høre at du ikke har prestert de siste månedene. For det har du virkelig ikke, til tross for at du hver uke har lovet at NÅ skal det bli bedre. Som andre har nevnt, det er faktisk leserne dine som betaler lønnen din. Hadde det ikke vært for oss hadde du ikke kunnet forhandle deg til gode samarbeidsavtaler feks. Synes du burde tenke litt mer over nettopp dette, når du kommer med sånne uttalelser.

  Når det er sagt! Jeg liker bloggen din godt når du faktisk presterer og leverer slik som denne uken. Jeg har fulgt deg i mange år, og håper på mange flere!

  1. kristinaandersen

   Jeg har levert her i elve år, Jeanett. En dårlig periode på to måneder av disse årene er ikke noe å lage ramaskrik for. Se på de andre bloggerne sier jeg bare, jeg er vel strengt tatt en av de som alltid har levert så godt jeg bare har klart. Men likevel, skikkelig hyggelig at du liker bloggen – det gjør meg glad 🙂

   1. Den dårlige perioden har vel strengt tatt vart i ganske mange flere måneder… I hvert fall hvis en skal tilbake til den tiden du snakker om hvor du postet to innlegg dagen. Syns det er litt kjipt hvordan du svarer på (konstruktiv) kritikk, tror ingen mener noe vondt med det? Jeg syns i hvert fall ikke det virker sånn. Syns også argumentet jeg har sett for pauser med at du skal ta påskeferie, juleferie, sommerferie, helg osv. fordi det gjør alle andre i en «vanlig» jobb er litt merkelig. De i en «vanlig» jobb tjener ikke hundretusener i måneden, får ferier sponset og lever det mange ser på som et drømmeliv. Skjønner så klart det er deilig med noen dager fri, og at alle trenger det. Men poenget er vel at leserne gjerne vil ha en lite headsup😊

    Og når du vil at vi skal sammenligne med andre bloggere: Kristin Gjelsvik som har gått gravid og har fått baby har levert bedre enn deg, og det syns jeg Ida Wulff, Caroline Berg Eriksen og mange andre også har. Jaja. Det har i hvertfall vært veeldig bra med innlegg denne uka, og jeg håper det fortsetter sånn! Jeg har også lest bloggen din fast i mange, mange år – og syns du skriver veldig bra og tar så fine bilder! Du er en inspirasjon, men syns du kan prøve å svare litt finere i kommentarfeltet til leserne som oppriktig bare prøver å gi deg litt konstruktiv kritikk (fordi de liker bloggingen din!).

   2. Jeanett

    Ramaskrik? Skal si du takler konstruktiv kritikk på en voksen måte. Jeg sier det igjen; du må nesten tåle å høre at du ikke har levert.

    For meg virker det som blogg bare er en jobb når det passer for dere bloggere. Dere roper høyt om at blogging er arbeid og at dere aldri har fri. Men når du får konstruktiv kritikk på at du ikke leverer på bloggen (eller jobb som du vil kalle det), nei da er det ikke lenger en jobb. Dersom jeg hadde levert dårlig i 2 måneder i min jobb som sykepleier, så hadde jeg fått høre det av min sjef – selvfølgelig. Jeg kan da heller ikke bruke argumentet som du bruker her, om at andre leverer dårligere enn meg. Og guess what! Det finnes andre yrkesgrupper enn bloggere som ikke har fri om kveldene, helgene, julen, 17. mai… Og dersom jeg ikke møter på jobb må jeg si ifra. Koster det deg så mye å skrive en setning på bloggen om at du er syk og kommer tilbake om 3 dager? Det tviler jeg på…

    Måten du svarer enkelte lesere på, inkludert min kommentar over her, tror jeg vil koste deg lesere. Ser at enkelte har anbefalt deg å ta en pause, evt begynne å studere. Kanskje du skulle tenkt litt på det…

   3. Kanskje du burde svare leserene dine litt mer profesjonelt, sånn som man gjør på jobb. 🙂

 6. Du fortjener all den glede og positivitet du kan få! <3 Jeg synes også det er hyggelig å lese at flere "backer" deg i kommentarfeltet. De som sammenligner din jobb med de mer "tradisjonelle" jobbene treffer dårlig i sin argumentasjon, og det er heller ikke slik at du har noen forpliktelser overfor oss ang. oppdateringer. Og det at du av og til tar deg fri bør ikke komme som noen overraskelse på noen!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, gode snille deg <3

 7. Elsker den nye headeren Kristina🌸 nydelig bilde av deg🤩

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Maren, så koselig <3

 8. Herlighet, så mye ufortjent driit du får. Du skylder ikke leserne dine en dritt, og folk fremstår som såre fornærma drittunger. Unnskyld språket! Til alle dere med de negative, sutrete kommentarer: ja blogg er jobben hennes, men tror dere ikke hun også selv taper penger når hun ikke blogger? Er da hennes valg hvor mye man blogger. Ingen lesere vet vel hva som skjer i livet til Kristina. Kanskje hun var syk, kanskje hun har hatt en dårlig periode, og om det så er kjæresten.. la henne for svarte være forelska og nyte nyforelska perioden uten at dere skal gi henne dårlig samvittighet. Uff jeg blir så sint på dine vegne, Kristina.

  Drit i kommentarene. Ingen kan levere 100% i alle livsfaser og alle døgnets tider. Du har lov til å være syk, forelska, nedfor, eller rett og slett bare prioritere andre ting du og.

  Hilsen trofast leser <3

  1. kristinaandersen

   Andrea <3 Tuusen hjertelig takk! Må si meg enig, jeg bestemmer selv hva og hvor mye jeg vil dele. Men nåå er jeg oppe og nikker igjen, og det er en god følelse 😀 Gigaklem til deg, virkelig!! <3

  2. Helt enig! Kan ikke de som ikke er fornøyd bare slutte å klikke seg inn?

 9. Camilla

  Er Kaptein Sabeltann showet så sent som det står på nettsiden? Altså klokken 23:00? Det syns jeg var veldig sent med tanke på at det er for barn 😮 Ellers veldig koselig å ha deg skikkelig tilbake igjen <3

  1. kristinaandersen

   Jeg vet, det er sent. Men det er fordi det må være relativt mørkt før de begynner 😀 Bare å legge barna litt først, så er de våkne og klare for sabeltann <3

 10. Kristinaaa! Sesong 6 av Chicago Fire kommer 7 juni på viaplay om du ikke har fått det med deg allerede <3

  1. kristinaandersen

   I knoooow! Herregud så jeg gleder meg 😀

 11. Anbefaler Quicksand og The Act 😀 Du stråler. Hvor er toppen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 😀 Den er fra hm, men kjøpt i fjor :/

 12. Herrefred, så freshe bilder! <3 <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Tina <3

 13. Fy søren Kristina, det øverste bildet av deg er seriøst nydelig! Du stråler og ser genuint lykkelig ut =)

  1. kristinaandersen

   Halloooo så snill du er!! TAKK LH <3<3<3

 14. Jeg skal på Kaptein Sabeltann for første gang i sommer, og jeg gleder meg så sjuukt! Bursdagsgave fra mamma, så henne og jeg skal bare vi to 😀 Jeg fyller 30, akkurat som Kaptein Sabeltann 😂🎉🙌

  1. kristinaandersen

   Ååå herre så koselig!! Det er altså SÅ gøy 😀

 15. Fine Kristina! Se bort fra kjipe kommentarer og nyt livet. Serietips enten alene eller med Preben; Killing Eve. Sett den? Makan til spennende serie med godt skuespill og artig karakter (Sandra Oh fra Grey’s anatomy). Ha en super kveld. 😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille Linn! Killing Eve har jeg sett, så irriterende! Den er sjuuukt bra 😀

 16. Wild Wild country på Netflix – den MÅ du se!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 17. Ine Marie

  Hei:-) Kan du lage et «Whats On my iPhone» innlegg ila. helgen?? <3

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til – i hvert fall ila neste uke 😀

 18. Så koselig at du har fått kjæreste! Unner deg alt godt <3

  1. kristinaandersen

   God du er Julie, tusen takk <3

 19. Ingvild

  For en smashing header, du stråler! Du inspirerer oss og vi inspirerer deg, dårlige perioder kan alle ha i alle former, vel? <3

  Om ikke en ny og lang serie frister pleier jeg alltid sette på dokumentarer, synes Louis Theroux er rågod, om du ikke har sett han sine 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Ingvild <3

 20. Wulffen

  Duuu ass <3 savner deg og min vakre kone <3 <3

  1. kristinaandersen

   Kona4life <3

 21. Jeanette

  Skjønner ikke at enkelte mener du ikke har levert på bloggen! Alltid en fryd å lese bloggen din synes jeg. Bloggen din er det første jeg skjekker om morgenen når jeg våkner ! Har fulgt deg i mange år,og har virkelig ikke synes at du har blitt dårligere på bloggen nå

  1. kristinaandersen

   Gode deg, tusen tusen takk <3

 22. Jeg var selv på utøya og syntes quicksand var utrolig bra. Mye bedre enn 22. juli filmene. Jeg kan ikke kommentere så mye ute å spoile noe, men jeg kjente meg veldig veldig igjen i mye og kunne ikke stoppe å gråte. Men det var på en måte litt godt å se den. Fikk litt sjokk helt med en gang. Så for de som tenker å se filmen, starter den veldig hardt og brutalt.

  1. kristinaandersen

   Åh, vi måå få begynt å se den <3

 23. serien*

 24. Synes du får ufortjent kritikk. Alle har perioder hvor det dabber litt, men du har jo virkelig kommet tilbake i «gamet», og du stråler! Keep doing what you do!

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg, og takk for serietips <3

 25. og PS: Serietips: The act på HBO! Såå spennende, handler om en mor som har munchhausen by proxy syndrom, så hun faker for alle at datteren er døddssyk og «må sitte i rullestol» osv. Man følger datteren som forstår sakte men sikkert hva hun bli utsatt for, men samtidig er manipulert til de grader. Klarte ikke legge det fra meg!

 26. Åååå, det er sååå koselig at du har fått kjæreste, og har det så fint. Selvfølgelig kjedelig at dere slutter å podde, men etter å ha blitt «bedre kjent» med deg på podden, syns jeg det er ekstra stas at du har funnet deg en stabil og god kjæreste som gjør deg så glad.
  Se «the night of» på hbo, noe av det beste jeg har sett.
  Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Goding, tusen takk. <3 Og takk for serietips 😀

 27. Martine

  Serietips: dead to me & the society på Netflix. Killing eve på HBO 🙂

 28. Nathalie

  Kanskje du kan gå et kurs i kundebehandling mtp hvordan du svarer leserne dine.

  1. Er du seriøs? Haha 😂 jeg har også lagt inn en konstruktiv kommentar til Kristina, og fikk bare en hyggelig tilbakemelding. Kanskje folk skal vurdere hvordan de kritiserer før de går helt av skaftet fordi Kristina svarer tilbake? Og «kundebehandling» altså, vi leser denne bloggen gratis, vi er ikke betalende kunder av Kristina… 🙄

 29. Herregud så mye rart dere bloggere må finne dere i.. 😳 konstruktiv kritikk er vel og bra, men en blogger er jo ikke et maskineri som klarer å spy ut 2 like innholdsrike innlegg daglig i X antall år.. synes du gjør en god innsats jeg, Kristina!

  Serietips: Dead to me (tror det var Netflix)

 30. Du er så sykt fin med det brune håret!!! Gleder mg til du skal stripe det denne uken, du har aldri vært så fin på håret som nå og trror du blir enda finere med enda litt lysere!! 😀

  1. kristinaandersen

   Takk Stine! Ha en fin mandag <3

 31. Har du sett papirhuset på netflix? Den er sykt bra! 😊

 32. Jeg blir litt satt ut av alle de rare kommentarene folk skriver her. Jeg personlig tenker at har du ikke noe fint å si trenger du ikke si noe. Synes du leverer fine innlegg jeg, har ikke lagt merke til denne dårlige perioden folk maser om. Men en ting JEG savner er: Hvor ble det av bildet av deg i den fine bunaden din på 17 mai?? Du har kanskje delt før men jeg har ikke fått det med meg 🙂 Ha en fin uke:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *