EN REAL SHININGS

Snart tre år har jeg hatt i leiligheten, men gjesterommet har ikke sett ut som et gjesterom mer enn maks tre ganger. Det har nemlig fungert ypperlig som det eneste rommet med rot, for helt ærlig – hvor ofte er det man har overnattingsgjester som voksen? Har jeg venner som sover over, er det jo sjukt mye hyggeligere å sove sammen. Men la oss ta et lite trowback til når jeg brakk armen og var så dårlig at jeg måtte ha overnatting i to uker. Da sov gjestene på dette rommet, midt mellom alt rotet – det var ikke engang gulvplass til å kunne bevege seg på… Haha!

GJESTEROM

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Jeg har hatt noen dager med real shinings i leiligheten, og nå er det så strøken atte hjælp. Til og med dette rommet, så da var det klart jeg måtte knipse til dere for å skryte litt, hehe. Fremover i sommer og utover høsten har jeg planer om å dele en haug av interiør med dere, og jeg gleder meg så innmari! Dette er virkelig noe av det gøyeste jeg vet om å drive med, så det er jo bare flaks at jeg kan ta det med som en del av jobbhverdagen. Gjesterommet mitt er malt i hvitt og en matt gråtone, syns de fargene glir så fint inn i hverandre. Endelig ble det litt koselig der inne også! ♥

13 kommentarer

 1. Hvilken fargekode/navn er det på den nyydelige gråtonen?

  1. kristinaandersen

   Usikker, beklager :/

 2. Så koselig gjesterom! Og veldig kjekt du har planer å dele mer interiør-inspo med oss fremover, gleder meg 😍 Syns det er litt kjip stemning i kommentarfeltet ditt for tida, og jeg syns ikke du fortjener det. Forstår meg IKKE på folk som blir sure for at du ikke oppdater nok, ikke deler nok osv. Tror nok de fleste heldigvis forstår at du også har et liv utenom bloggen, og du har alt rett til å holde det du ønsker privat. Syns det er koselig å høre at du hatt fått kjæreste osv, men for min del så leser jeg bloggen din for inspirasjon og litt avkobling fra hverdagen, ikke for å få vite alt om ditt kjærlighetsliv 😉 Ha en super dag, og nyt livet ❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Jenny, virkelig <3 Det setter jeg så sykt pris på at du aner ikke 🙂 God klem, håper torsdagen din er fiin <3

 3. Jeanette

  Så ved en tilfeldighet at Belinda var på God morgen Norge. Gøy!!

  1. kristinaandersen

   Sant! Hun er så fiiiin <3 Og fliiiink!

 4. Kathrine

  Så du svarte på en kommentar på gårsdagens innlegg at du skal selge leiligheten. Kan du ikke skrive litt mer om det? Når tenker du å legge den ut osv, og skal du og kjæresten kjøpe sammen? 🙂

  Spennende tider med flytting hvertfall 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, superspennende. Forteller mer til uka tenker jeg 🙂

 5. Madelen

  Du har virkelig drømmeleilighet – mest sannsynlig det fineste vaskerommet jeg noen gang har sett☺️

  Skal du kjøpe deg noe nytt eller flytte inn med Preben?😁

  1. kristinaandersen

   Goding, tusen takk!! Kommer tilbake til dette siden 🙂

 6. Kan du blogge litt mer om trening og treningsøvelser igjen? Syns det er så lenge siden nå. Øvelser for rumpa står selvfølgelig først 😀

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg! Må bare komme i gang her først og fremst :p

 7. Så fint!! Nå ble jeg inspirert til å gjøre ferdig mitt gjesterom også og ikke bare brukes til roterom 🙂 Kan jeg spørre hvor gulvteppet er fra? Veldig fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *