GOD MORGEN, DERE

Processed with VSCO with s2 preset

H A P P Y  D A Y S

Favorittantrekket om dagen! Har helt dilla på jeans og blazer, og bestilte meg faktisk nettopp hjem to nye av sistnevnte. Så nå har jeg i alle farger og varianter, hehe. Fint med litt å bytte på! I dag har jeg en haug på planen, for her skjer det mye spennende som jeg gleder meg til å dele med dere allerede til neste uke. Jeg skal straks hjemover til meg selv for å ferdigstille balkongen i leiligheten, knipse en haaaug av bloggbilder til dere sammen med fotograf, levere to nye samarbeidsavtaler, sende avgårde ikke mindre enn tyve pakker på posten og skrive enda et blogginnlegg som kommer ut senere i dag. Gledings! Elsker når jeg våkner opp med energi og er klar for å gripe dagen. Pollen kan bare gå å legge seg, for jeg nekter å la den stjele den gode flowen jeg er i akkurat nå, haha!

Ønsker deg en FIN start på tirsdagen ♥

15 kommentarer på “GOD MORGEN, DERE

  1. Marie skriver:

    Hei. Jeg så en kommentar på IG, at dere skal slutte med poden.Kommer det et eget innlegg om det?

  2. kristinaandersen skriver:

    Tuusen takk LH! Tenker å gå enda litt lysere mot sommeren 🙂 Og ja, det syns jeg også.. Hehe! Men folket har talt, så det får bli :p Klem!

  3. kristinaandersen skriver:

    Blir en haug av morgeninnlegg fremover, alarmen settes 06.00 hver dag 😀 Haha! Klem <3

Comments are closed.