DET KOMMER EN TID FOR ALT

Jeg og Belinda har sammen bestemt at vi takker for oss innen podcast, og selv om det ikke var en lett avgjørelse – så føles det likevel veldig riktig for oss begge. For det kommer en tid for alt. En tid der det ikke lengre føles riktig å børste støv av gamle røverhistorier, for å få folk til å le. En tid der man ikke lengre har lyst å finne på sprell hver eneste helg, for å ha noe å snakke om. En tid der man har snakket så mye, at man føler man er tom for ord. En tid der man får nok.

Andersen og Jakobsen har stått i noen stormer, men likevel vært noe av det gøyeste jeg har gjort. For meg har nok det beste vært å få dele sider av meg selv jeg aldri helt har klart her på bloggen, nemlig humorsiden i meg og de raske replikkene jeg ikke helt får frem i tekst. Jeg føler meg så mye mer likt etter denne podden, om man kan si det sånn? Det har vært en så god følelse for meg. Sammen med Belinda, så har jeg kost meg hver eneste dag vi har vært i studio. Men i flere måneder nå har vi slitt skikkelig, følt oss ferdig og tomme. Vi har rett og slett blitt lei. Og vi visste selvfølgelig at denne dagen kom til å komme, vi ante bare ikke når. Og nå som vi begge føler så sterkt at vi bare trenger å leve livene våre litt på egenhånd – så var denne avgjørelsen riktig å ta. Belinda har sine prosjekter og er så utrolig flink til det hun driver mend. Mens jeg har mer enn nok med bloggen, og ønsker fult fokus på denne fremover da jeg har enormt mye spennende i møte som jeg gleder meg til å dele med dere.

Vi har hatt en så fin gjeng lyttere på podden vår, så jeg må si tusen takk fra både meg og Belinda. Fy søren så koselig og gøy ting har vært med dere! Takk for at dere tok oss så godt i mot, sørlandsjentene som på mystisk vis rotet seg inn på podtoppen i Norge og ikke helt forstod hvordan det gikk seg til. Godt over to millioner avspillinger har vi hatt på 40 episoder, tenk det? Vi har hatt det så gøy! Og nettopp derfor ønsker vi heller ikke å levere halvveis til dere som har fulgt podden vår, sånn skal det ikke være. Da er det bedre å takke for seg og gi seg mens man fortsatt er på topp. Takk for følget på podcasten, verden beste dere! Nå blir det blogg for full guffe fremover. ♥

115 kommentarer

 1. TAKK for at dere fikk meg inn i podcastverdenen, jeg synes podcast var såå teit før dere kom med deres og åpnet øynene(ørene) mine for denne verdenen! Nå er jeg helt avhengig og kan ikke skjønne hvordan livet var før jeg hørte på podcast🙈😂Lykke til videre, dere er så herlige jenter begge to at jeg får godklump i halsen og hele kroppen❤️

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Podden deres har uten tvil vært en av mine høydepunkter ila uka, trist det er over. Men ja, det er en tid for alt. Takk for mange bra episoder, skal følge med dere videre på andre plattformer. 🙌🏼Hilsen nr1 fangirl Kristina

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Dere har gitt meg så mange timer med god og lun underholdning, tusen takk!! Podden deres vil virkelig bli savnet😚 Lykke til videre❤️

 4. ❤️❤️❤️ Lykke til videre, jenter! Tuusen takk for alle timene med god og lun humor dere har gitt meg, dere har vært en fryd å høre på ✨

 5. ❤️❤️❤️ Lykke til videre, jenter! Tuusen takk for alle timene med god og lun humor dere har gitt meg, dere har vært en fryd å høre på ✨

 6. Åååneeei 😭😭
  Nå må jeg finne et nytt ukas høydepunkt 😅

 7. Syns det er veldig trist at det er slutt med pod! Så eg begynte å høra fra episode 1 i gjen 😂😊 veldig fan✌️ men det mangler fleire episoder på Spotify? Hvorfor mangler det noen episoder? Håper du går over til vlog eller noe sånn kjekt nå 😊😊

 8. Hei kjære Kristina (og Belinda) <3 Syns det er utrolig trist at dere legger ned podden, det var absolutt et høydepunkt i min uke <3 Frokost, kaffe og deres podcast, da var tirsdagsmorgenen min reddet. Jeg kunne ha en ordentlig drittdag, men etter å ha hørt på deres podd, steg alltid humøret flere hakk. Dere har gitt meg så mange gode råd og tips (om kjærlighet, sorg, planter (haha!) og livet generelt <3), latterkuler og ikke minst flere tankevekkere. Og ikke bare det, dere fikk meg faktisk til å få øynene opp for podcast. Jeg hører på flere podcaster ukentlig, og det har hjulpet meg så mye i min hverdag! Jeg får et boost av det, og det er genialt å høre på når jeg gjør husarbeid, lager mat, går ut med søpla, går tur osv… Så tusen takk til dere for noen fantastiske podcaster, dere har virkelig levert <3 Men jeg vil jeg gjerne si at jeg også støtter avgjørelsen deres om å avslutte. Føles det ikke riktig lenger, så skal man ikke gjøre det. MEN on a side note :`D Jeg blir veldig veldig veldig glad om dere mot formodning skulle finne motivasjon til å begynne igjen, hehehe! Kanksje en månedsupdate, som flere har foreslått over her? 😀 Måtte bare altså… *lov å håpe*

  Ønsker deg en fin dag! Klem fra meg

 9. I siste episode sa dere at dere skulle holde oss oppdatert på veien videre, og neste uke har dere lagt ned poden uten en lyd noe sted? Før nå etterpå. Og i flere måneder har dere ikke gitt like god kvalitet, så ventet på det. Men synes det var uprofesjonelt å bare legge ned slik.
  I begynnelsen var poden skikkelig god. Men du sa flere ganger hvor mye du elsker poden deres, og så bare at det ikke er rett mer. Litt mye dobbelsnakk dessverre.
  Begynn heller med konspirasjonspod sammen med Belinda!

 10. Comeback er ikke for tidelig enda.
  Bra forbanna for at dere slutta å podde, dra dere tilbake til studio i en helvetes fart. Takk på forhånf

 11. Dere to burde starte coaching sammen. Makan til inspirerende damer skal man lete lenge etter. 🙂

 12. Syns det er så kult av dere å bare få idéen, gjennomføre – og vite når tiden er omme. Dét er det mange som mangler! Jeg har kost meg glugg med de utrolig koselige, morsomme – iblant triste – og ALLTID underholdende episodene deres. Kommer til å savne å ta banen til jobb med røverhistoriene på øret. og å stå på badet med hodet i sminkeveska og le så mascaraen treffer inni øyet. Takk for alt dere har delt, dere er så flinke <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *