MANDAGSTIPSET: MONSTERA STILK

Jeg tenkte å bringe tilbake mandagstipset her på bloggen, syns det er en så hyggelig greie hvor jeg kan tipse om alt mellom himmel og jord. Først ut blir denne saken! Jeg eeelsker som kjent grønne blomster og planter i heimen. Får aldri nok, og syns det frisker så innmari opp! Jeg vil tro flere av dere har en monstera i eget hjem? Da må du prøve dette her!

ET ALDRI SÅ LITE TIPS 🌱

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Blomsterbutikkene selger jo slike grønne stilker, men har du en monstera hjemme så slipper du å kjøpe. Klipp av en stilk fra monsteraen din og sett den i vann! Og viola, du har en skikkelig fresh plante hjemme som varer i en liten evighet hvis du er flink til å bytte vann og spraye lett over den iblant. Jeg gjør alltid dette på sommeren, i stedet for å kjøpe roser til spisestua – syns jeg en sånn stilk er megafresh. Og ikke minst var det digg å bytte ut lyslyktene nå som vi er i så lyse tider, de kan heller komme frem igjen når høsten melder sin ankomst. Nå vil jeg ha alt lett, grønt og luftig hjemme! 🌱

17 kommentarer på “MANDAGSTIPSET: MONSTERA STILK

 1. Julianne skriver:

  Altså: Hva skjeeer med bloggen og poddingen og alt? 🙁 har vært så stille, mye reklame, og mindre bra/dårlige innlegg. Virkelig synd, i og med at dette egentlig er tidenes happyplace og klikke seg inn på.

  • kristinaandersen skriver:

   Podden er lagt ned 🙂 Bloggen skal gå som del pleier, selvfølgelig 🙂 Har skrevet en haug av fine innlegg til dere i dag. Klem!

   • Julianne skriver:

    åånei, så synd. Hvorfor valgte dere å legge den ned? Så bra bloggen vil gå som før, håper du får motivasjonen tilbake snart <3 klem tilbake.

    • kristinaandersen skriver:

     Rett og slett fordi vi følte vi hadde «snakket fra oss» og ble slitne av å ha levert såpass halvveis som vi har de siste to månedene :/ Veldig kjipt.. Og med ny livssituasjon med kjæreste osv for min del, så føles det ikke lengre riktig å være apekatt i podden på samme måte som før. Så jeg og Belinda tok avgjørelsen sammen, og det føles veldig riktig. Men gud så gøy vi har hatt det med podden, det må sies <3

 2. LH skriver:

  Tenk at noe så enkelt kan bli kreativt 🙂 Jeg bor i en kav-rotten kjellerleilighet, men jeg skal huske på dette tipset til jeg flytter 😀 Jeg gleder meg til jeg kan ha planter og blomster igjen =)

 3. ia skriver:

  Så fint du er tilbake, Kristina! Håper du hadde en fin 17. mai (før du ble syk) 🙂 Et ekstra tips til Monstera-stilken er å kutte den rett under en «luftrot», dvs en av de lysebrune stilkene som vokser rett ut fra den grønne stammen. Da vil den utvikle røtter, og du kan plante hele greia når du ikke vil ha den i vase lenger 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Nei så gøy!! Takk for tips, det skal jeg huske til neste gang jeg klipper av 😀

 4. Therese skriver:

  Ååå, så synd å høre at dere skal avslutte podden! Det var ukens høydepunkt! Jeg forstår godt at det ikke er like gøy å tørke støvet av gamle røverhistorier når man har fått seg kjæreste, og det er heller ikke gøy hvis dere føler at dere må finne på sprell for å ha noe å snakke om. Men jeg syns uansett at tema-poddene deres har vært den beste, for eksempel den om sorg. Helt fantastisk var den! Jeg håper at dere kan vurdere å ha en måneds-podd der dere tar opp et tema, og evt. lytterspørsmål. Og så skjer det jo naturlig litt ting ila. en måned. Belinda har sagt at hun ser på et år som fra sommer til sommer, så kanskje dere kan starte med juni-podden og oppdatere en gang i mnd frem til neste juni? Lov å håpe!!! Hahah <3

 5. Maja skriver:

  Syns det er litt rart å komme med et helt innlegg som handler om å sette et blad i en vase i og med at du ikke har levert noe av god kvalitet på flere uker, samt at du ikke har nevnt et ord om at podden er lagt ned. Hadde i det minste forventet et forklarende innlegg der du takket lytterene deres.

 6. Cecilie skriver:

  Får helt «kjærlighetssorg» av at podden er lagt ned. INGEN har fått meg så glad som jeg ble hver gang jeg hørte på dere to. Håper dere to blidfiser endrer mening og plutselig kommer med en ny episode. Er veldig glad for at du er lykkelig og forelsket, det er så fortjent:)

  • kristinaandersen skriver:

   Skal aldri så aldri 🙂 Men akkurat nå skjer det ikke. Takk for fine ord Cecilie, så koselig!! Klem <3

Comments are closed.