SE SÅ FRESHE!

Altsååå, klyp meg i armen! Er ikke dette bare de kuleste solsengene du noen gang har sett? De er doble og helt gigantiske, med mer enn god nok plass til to personer. Disse skal stå ute med svømmebassenget, og det kommer til å bli så magisk fint at jeg kan ikke vente med å vise dere! I går hadde vi en helt super dag, hvor vi jobbet ute hele dagen med å legge plen for å gjøre hagen ferdig. Det var mildt sagt en skikkelig treningøkt, men jeg koste meg såå ute med gutta! Møblene er forresten fra Søgne Home til dere som har spurt på instagram, og jeg var så heldig å få en liten rabatt når møblene ble hentet. Nå gleder jeg meg bare til vi kan sette alt på plass og til alt blir ferdig ute, det blir så gøy. ♥

O U T D O O R S

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •

Her er jeg innom en tur i leiligheten og skal fikse litt ting, før jeg skal på lunsj i solsteiken med Hilde og videre i møte før jobbdagen er over. Finfin torsdag! Og i morgen er det selveste 17.mai ♥ Tid for bunad, noe jeg overraskende nok ikke liker å gå i…. Men what to do, bunaden kjøpte jeg i fjor – så det er klart den må brukes. 😂

30 kommentarer

 1. Hvorfor liker du ikke å gå i bunad? Jeg har,men dropper min i morgen siden det skal bli 22 grader :p i stede blir det sommerkjole som kun er brukt en gang i et bryllup

  1. kristinaandersen

   Følte meg så innmari stivpynta, hehe..

 2. Hadde ikke takket nei til ett par slike! 😀

  1. kristinaandersen

   Nei, de er fine 😀

 3. Sååå sykt fine 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Jaa <3

 4. Har du flyttet inn til Preben alt? 😵

  1. kristinaandersen

   Nei, det har jeg ikke 🙂

 5. Når kommer rabattkode? Vil kjøpe sånn 😀

  1. kristinaandersen

   Det er ikke den type samarbeid dessverre <3

 6. Gratulerer så mye med dagen! 🙂

  Ville bare legge inn et filmtips, det er en film på Viaplay som heter The truth matters (Shock and Awe). Den er basert på ekte hendelser og viser historien om journalister som forsøkte å avdekke sannheten om hvorfor Bush-administrasjonen virkelig gikk til krig mot Irak. Vet at du syns det er spennende med både gravejournalistikk og konspirasjonsteorier. Tror du vil like filmen 🙂

 7. Lest bloggen din lenge, og er veldig glad i den og deg. Men syns det er blitt dårligere med oppdateringer den siste tiden, noe som er veldig synd..

 8. Ville bare tipse om en bra serie som du kanskje ikke har oppdaget enda; «the society» på Netflix! Det finnes jo så mange bra serier, og det virker umulig å finne noen som slår de «gamle» favorittene , men denne er absolutt bra og spennende! ☺️ Ha en fin dag videre❤️

 9. Hvordan bunad har du? 😄 må nok bestille meg bunad til neste år… er jo så fint!

 10. Du poster jo bare reklame… Leserne er grunnen til at du kan leve av bloggen, syns du ikke det er respektløst å holde på som du gjør?

 11. Jeg savner bloggingen din skikkelig nå! Hvor er gode gamle Kristina med masse glade oppdateringer om livet og alt mulig? Du er veldig savnet, ble alltid så glad av å gå inn på bloggen, men det merkes i det siste at det er litt mer stille her – håper du tar det som positivt at oppdateringene dine savnes, altså! <3 Spesielt nå som podden er nede på ubestemt tid også, blir liksom litt lite Andersen i monitor 😂

  Har tenkt på å si dette lenge men føler kanskje det blir tatt helt feil fordi du selvsagt ikke har plikt om å si fra, men jeg prøver; hvis du ser at du kommer til å bli noen dager borte fra bloggen, hva med å gi en liten heads up? Vi har selvsagt ikke krav på beskjed, altså. Men er bare så ålreit å vite at, okei, jeg sjekker innom igjen på mandag når du er tilbake, enn å vente i nøden i to dager på oppdatering! Igjen; ikke ta dette feil, bare et forslag fra en trofast leser!

 12. Så fine utemøbler 😍 Ser ut som du har det fantastisk for tiden, og det unner jeg deg virkelig. Skjønner at tiden med ny kjæreste er travel, og at du velger å prioritere han, men hva med følgerne dine? Synes rett og slett bloggen har tapt seg så ekstremt de siste mnd, og jeg lurer på om du har tenkt la det fortsette sånn? Håper den blir som den var før, for når du leverer så leverer du så fantastisk bra!
  Klem

 13. Hvorfor ikke finne et annet yrke om det å oppdatere bloggen har blitt et så ork? Du er jo så kreativ 🙂

 14. Hei, jeg skjønner at det er gøy med ny kjæreste ++ men jobben din blir oftere og oftere satt til side.. jeg begynner å bli litt lei av å lese innlegg etter innlegg som starter med «beklager fraværet mitt» ect.. det er synd med denne skrivesperren og såklart har du rett til ett liv med dager hvor bloggen ikke prioriteres. Du legger muligens ned podden, har du tenkt tanken å legge ned bloggen også? Kanskje du har vokst fra hele greia? :-/

 15. Merker du er forelsket…lite blogging,hihi 🙂 🙂

 16. Husker at du fikk en kommentar her tidligere i uken om at det virker som om du «driter» i bloggen, og du svarer at du ikke er enig og ikke kan forstå at vedkommende tenker det. Altså… Kan du virkelig ikke det? Jeg elsker bloggen din når du blogger og jeg synes du skriver utrolig bra (+ flotte bilder), men du blogger jo veldig lite. Det er jo faktisk «jobben» din og det er leserne dine som betaler lønnen din…

 17. Vil tro de aller fleste unner deg å ha det så bra som du har det nå, men at grunnen til at folk blir frustrert og føler seg ‘forbigått’ når du bare ‘forsvinner’ noen dager fra bloggen, er at leserne er vel største arbeidsgiveren din og det er vanlig å gi beskjed dersom man blir borte fra jobb. Nå er det litt som å se å, hun dukket ikke opp på jobb idag heller – ikke mange arbeidsplasser slikt fungerer særlig godt på. Krever selvsagt ikke at du skal oppdatere som før 100% av tiden, men jeg synes leserne/arbeidsgiverne kunne få beskjed når du vet du ikke kommer til å komme på jobb på flere dager. Er klin umulig å gi beskjed om noe slikt uten at det sikkert oppfattes surmaget, vit at det ikke er ment slik i hvert fall.

 18. Helt ærlig, tror du det er mange av oss som har lyst til å kjøpe det kollagenpulveret nå ? Eller tror du mange er litt lei av at det nesten bare blir oppdatert når du har et reklameinnlegg å dele ?

  Jeg forstår godt at du vil tenke på andre ting nå som du er forelsket, men herlighet, slutter alle andre å jobbe når de er forelsket ? Det hadde tatt seg ut: Hei kjære sjef. Du, jeg er så forelsket, kan jeg ta meg noen uker/måneder fri ? Ehh ..

  1. kristinaandersen

   Jeg har vært SYK hele helgen og virkelig ikke vært i form. BEKLAGER at jeg ikke har fått blogget da, Mari. Ellers har jeg hatt to annonseinnlegg i mai, noe som heller er for lite enn for mye. Ønsker deg en super mandag, håper humøret ditt bedrer seg ila dagen :))

   1. Kjære vene Kristina, nå mistet du en trofast leser her. Makan til respektløs kommentar fra din side? Du må da ha forståelse for at folk reagerer når du lever så dårlig som du gjør for tiden, dette er tross alt jobben din.

   2. kristinaandersen

    Ikke alltid like lett å holde tonen munter når man har lugget hele søndagen med feber og logger inn på bloggen for å bli møtt med utelukkende kjipe kommentarer. Men poenget er satt, jeg forstår det var dårlig tidspunkt å bli syk + fraværende på 🙂

   3. Du, humøret mitt er veldig fint. Jeg har full forståelse for at det er vanskelig å oppdatere en blogg når man er syk. Når det er sagt, tror jeg ikke dette er den beste måten å møte leserne sine på. Men dette er jo din blogg og da må du nesten få svare på din måte. Lister meg forsiktig ut herfra jeg da. Ha en fin dag videre og god bedring!

 19. Haha, stakkars deg som er syk… Er det mulig å bli så sur?! Slapp av Kristina. Vi syns ikke du leverer! Punktum! Men alt du skal svare på er at du har vært syk… Hjelpes!

 20. Må bare legge igjen en kommentar nå, etter å ha scrollet gjennom feltet her. Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din, og synes bare det er så SUPERFINT at du har funnet kjærligheten! <3 Så glad på dine vegner. Har grått meg gjennom flere av podcastepisodene deres der dere har pratet om vanskelige ting, så det er deg så vel unnt å ha det bra – også utenom bloggen! Og at du ikke har publisert like mange innlegg i det siste gjør da ingenting! Vi vet jo at du uansett kommer til å komme tilbake og levere på topp, ingen er vel supermenneske hele tiden – blogger eller ei 🙂 Synes uansett du leverer kjempekvalitet! HEIA DEG OG HEIA KJÆRLIGHETEN! Klem!

  1. kristinaandersen

   tuusen takk elise!<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *