GJENSYNSGLEDE OG MØBELLEVERING

Inneholder en annonselenke.


For første gang på mange år trippet jeg på flyplassen for å komme meg hjem. Hadde flyet blitt forsinket tror jeg seriøst at jeg hadde krepert, i forhold til tidligere hvor jeg bare hadde blitt happy for en dag til på reise. København har vært heeelt fantastisk, men herregud så mye jeg har savnet Preben! Vi var på reise samtidig (heldigvis, haha!), og i går kveld kom han også hjem. Tror aldri jeg har blitt så glad for å se noen igjen i hele mitt liv ♥

H A P P Y  K I D

Denne uka står det mye gøy på planen og ting blir hektiiiisk! Vi holder nemlig på med uteplassen her hjemme hos kjæresten, og i dag får vi levert det meste av utemøbler. Jeg gleder meg så sykt til å vise dere hvordan det blir, fordi det blir virkelig heeeelt magisk fint. I dag kommer to sittegrupper, hengestol og fire solsenger som seriøst er det kuleste jeg har sett i hele mitt liv. Mye montering, så den godeste Knoll kommer også opp her etter jobb for å hjelpe med å skru sammen alt…. Det blir stemning tenker jeg. 😂 Tenkte faktisk dra med meg kamera litt mens vi holder på, så skal jeg vise dere senere en liten sneakpeak – spesielt på solsengene. Herreeee så kule de er!! Enn så lenge: ha en skikkelig bra dag godtfolk ♥

Skoene mine finner du her.

Helt på tampen her: en liten shoutout til Skomani.no! Ser dere disse skoene? De er dønn like på f.eks Superga, bare de koster det halve av prisen og er bedre på foten. Er det bare jeg som føler at Superga «glipper» noe så innmari? Det gjør i hvert fall ikke disse hvite sneakersene, og de har uten tvil blitt vårens favoritter å traske rundt på. Elsk!

16 kommentarer

 1. Nydelige deg:) flotte sko! Fikk lyst på de selv. Hvordan vasker du alle slags sko i maskinen?

  1. kristinaandersen

   30 eller 40 grader med vaskepulver og vanish! Funker GULL 😀

   1. Vanishspray eller pulver?Har så mange «hvite»sko som ikke er hvite..

 2. En sneakpeak er bra, gjerne på Preben også!😉😉

  1. kristinaandersen

   Haha! Dere får se han snart <3

 3. Så fin! 😍

  1. kristinaandersen

   Ååå <3 Takk!

 4. Nydelig du er, du strååler om dagen!! Hvordan er skoene i størrelsen?

  1. kristinaandersen

   Takk Katrine, så snill! Store, så gå trygt ned en størrelse 🙂

 5. Kommer det rabattkode på stolene fra søgne home? Har så sykt lyst på dem😍

  1. kristinaandersen

   Dessverre :/

 6. Hei, kunne du skrevet hvor de solsengene du la ut på Snapstory er fra? Jeg har lett etter akkurat slike, men har ikke funnet noen!😀😀 Råkule!!

  1. kristinaandersen

   Sognehome.no 😀

 7. Du er mitt største forbilde, Kristina! Har lest bloggen din i mange år nå, og ingen andre bloggere får meg i så godt humør som deg! 😃 Drømmen er å en dag være like happy og fornøyd med livet som det du er! 💛✨

  1. kristinaandersen

   Herregud så koselig kommentar!! Tuusen takk for fine ord Sunniva <3

 8. Hva jobber kjæresten din med, og hvor gammel er han? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *