HVIS MAN BARE TAR SEG TID

København-turen vår går mot slutten, og i kveld setter vi snuten hjem mot sørlandet igjen. Tenker på hvor heldig jeg er som fikk muligheten til å ta med meg mommo på 76 år på denne turen. Minner jeg kommer til å være så glad for å ha resten av livet ♥ Denne turen fikk hun i januar i bursdagsgave av meg, og det var så gøy å kunne gi en opplevelse til henne. Hun har reist masse med oss de siste årene. Vi har vært i Nice, Monaco, Cannes, på cruise i middelhavnet og nå også København. Så gøy hun alltid er med, og så er jeg så glad for at hun er så sprek som hun er. I går gikk vi laaangt over en mil til sammen, og gjett hva? Jeg var sliten, men ikke mommo. Så mens jeg tok meg en powernap i en time på ettermiddagen, satt 76 åringen nede i lobbyen å ventet på meg. Hun hadde nemlig ikke behov for å slappe av litt etter å ha løpt rundt i ikke mindre enn åtte timer… 😂

K Ø B E N H A V N

Jeg bestemte meg for å ikke fokusere på bilder når jeg er her nede, men fokusere på mommo og å gi henne en tur med fult fokus. Hun kunne tatt bilder av meg, da. Men mommo med kamera er som å se bambi på isen, så det var det bare til å gi opp med en gang, haha! Dagens lille oppfordring fra meg blir at vi alle er flinke til å se besteforeldrene våre hvis vi enda er så heldige å ha de. Enten det er et besøk eller en telefonsamtale – det betyr mer enn man kanskje forstår selv. Livet er så kort, og man sitter igjen med så fine minner hvis man bare tar seg tid.

40 kommentarer

 1. Hei. Det har sneket seg inn en skrivefeil i teksten. «Satt hun ned i lobbyen å ventet». Her skal det være og, ikke å 🙂

 2. Så utrolig godt gjort av deg 🖤 Besteforeldre er alltid der for oss, vi burde gi den kjærligheten tilbake til de.
  Ha en fin uke, Kristina! Stor klem

  1. kristinaandersen

   Såå sant MB <3 Håper onsdagen din er fin <3

 3. Kan jeg spøre hvor den beige jakken/kåpen på bilde du la ut av deg og mommoen din på Snapchat er fra?😊
  Ha en fin tur fine Kristina!

  1. kristinaandersen

   Kjøpt i Køben, husker ikke butikk :/ <3

   1. Åh:( Men tusentakk for svar💕

 4. Martine Austad

  Håper dere har hatt en veldig fint tur💛

  1. kristinaandersen

   Det hadde vi <33

 5. Veldig gla i podden deres! Hvorfor har dere ikke lagt ut pod tirsdag som var? Kommer det episode i morgen? Nå leverer du halvveis på alle fronter.

  1. kristinaandersen

   Ny og siste episode av podden ute i dag. Og du, takk for fine ord på slutten der 😉

   1. Bare hyggelig, håper det når hjem 😘

   2. Hmm, må faktisk si meg enig i kommentaren ovenfor, selv om det selvfølgelig kan sies på en annen måte 🙂

  2. Kommenterer veldig sjelden, men hallo?? Hvem er du/dere til å fortelle hvordan hun skal jobbe? Blir heelt varm.

   1. Jeg syntes faktisk vi som lesere/lyttere har all rett til å si ifra når hun leverer dårlig. Helt greit å levere en uke uten podd, men si ifra på en av de andre plattformene da vel om at det ikke blir pod! På meg virker det som lesere/lyttere blir tatt for gitt når det ikke nevnes med et ord eller beklages. Dette er jobben hennes! Jeg liker både bloggen og podden kjempegodt. Sier bare ifra fordi jeg syntes det er leit når det ikke er like bra som tidligere. Men alle kan ha en dårlig periode på jobb, så satser på at det blir bedre fremover.

 6. Så skjønn du er med mormoren din. 🙂
  Håper du kan vise litt interiørinnkjøp (evt. andre innkjøp også) fra turen. Danskene er helt rå på interiør! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Blir mye interiør fremover <3

 7. Karoline Roll

  Hvor er gensern som du og belinda har på podbildet, kjøpt? 😍

  1. kristinaandersen

   Zara 😀

 8. Så koselig å høre at du tar vare på bestemoren din. Jeg passer på å besøke min mormor minst en gang i uken, er veldig viktig for meg, har så gode barndomsminner med henne, og nå er hun 82, og man vet aldri hvor lenge man har de her i livet dessverre… Og sånn uten om det, så er det så koselig å se og høre ( podcast) at du er forelska om dagen 🙂 Det gjør meg super glad, jeg er like forelska i min mann etter 18 år.. PG unner alle det samme. Teit kommentar kanskje, men først gang jeg kommentere på blogg så ha meg litt unnskyldt 😉

  1. kristinaandersen

   Så utrolig fint å lese!! <3 Og takk for gode ord om kjærleiken, nydelig å lese man kan ha det sånn også etter hele 18 år 😀 Heia dere <3 Stor klem!

 9. Hilde Marie

  Jeg har mistet alle mine besteforeldre, men tenker allikevel på dem hver eneste dag. Savner de så utrolig masse <3 Du er heldig som har din mommo!

  1. kristinaandersen

   Besteforeldre er det koseligste, skjønner godt du savner de Hilde Marie <3 Godt man har gode minner å se tilbake på <3

 10. Hvor er den fine beige kåpen din fra?😻 Kos dere masse på tur🌸🌸

  1. kristinaandersen

   Kjøpte den i Køben på en eller annen butikk<3

 11. Ville bare si at jeg ikke håper dere slutter med poden! Syns den er såå bra og gleder meg alltid til ny episode <3

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord Birgitte <3

 12. Så hyggelig at du har kost deg med bestemoren din! Deilig å se at du har det så fint om dagen! Må bare anbefale deg å se en serie på NRK som heter «BLANK» sesong 2! Så utrolig bra! Korte episoder som man kan sluke på 1 dag! Har sett de episodene som ligger ute x antall ganger allerede og gleder meg til fortsettelsen haha!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 13. Det beste jeg har gjort med livet mitt, er å bruke tid med bestemoren min. Hennes siste sommer trillet jeg lange turer med henne i rullestolen, vi kjørte rundt og spiste softis fra kiosken, jeg leste høyt for henne (hun ble lovlig blind, hehe) og snakket om livet hennes.

  Jeg er så glad for at jeg har de gode minnene, og en samvittighet som er helt uten skyldfølelse. Mine to andre besteforeldre bor dessverre langt unna, men jeg forsøker å bli flinkere til å ringe, om det så bare er fem minutter for å si hei 🙂

  Vedrørende podden: Jeg kommer til å savne den veldig, det er den eneste podcasten jeg hører på, men jeg forstår selvsagt at dere ikke ønsker å brette ut om privatlivene deres, eller begå stunts for å ha noe og snakke om. Kanskje dere kan holde litt liv i deres felles instagram-konto for litt lavterskel-oppdateringer en gang i blant? Null press 🙂

  1. kristinaandersen

   Åååå nå fikk jeg frysninger og tårer i øynene LH, så fantastisk koselig å lese <3 Og ja, igkontoen må jo fortsatt brukes – er jo så gøy med den 😀 Stor klem!

 14. Hei😊 Kunne du ha sjekket ut merket på kåpen? Står vel kanskje inni kåpen? Er på utkikk etter en slik kåpe og denne var jo perfekt🤩 Ellers så må jeg gratulere så mye med kjærligheten og håper ikke dere gir dere med podden😊 Mvh Marie.

  1. kristinaandersen

   Creme Fraiche står det 🙂 Takk marie <3

 15. Så trist at dere vurderer å slutte med podden, men jeg forstår dere! 🙂 Kunne ikke tro det når jeg så at det var nr. 40 i dag! Føles ut som jeg hørte den første for bare et par måneder siden.

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Oppdaget plutselig at du har skrevet «advert» øverst før innlegget og i det hele tatt overskriften begynner. Hva er det du reklamerer for? Jeg leser og leser innlegget, men skjønner ikke hva du adverter for? Og hvorfor setter du varselet om advertisement der du gjør? Er det fordi dette er mest hensiktsmessig for leserne, eller for deg?

  1. «Advert» hører til bildet øverst på bloggen, ikke til innlegget😊

 17. Følte en oppriktig sorg da jeg hørte podden idag og skjønte at det gikk mot slutten. Akkurat som jeg mistet kvalitetstid hver uke med 2 gode venner om du skjønner? Vår faste tirsdagsdate 😂
  Men fra alvor til glede, jeg har så stor forståelse. Syntes både du og Belinda er to fantastiske mennesker. To ting jeg helt ærlig har lært fra dere er at det er lov og være fornøyd med seg selv og det er utrolig viktig og godt å gi komplimenter til andre. Spesielt de man er glad i.
  Stor klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord Tessa <3

 18. Jeg har akkurat mistet min mommo som jeg hadde et veldig nært forhold til, som du har med din. Så det er så godt å lese at du virkelig setter pris på tiden du har med henne. Det gjorde jeg også og det er gode minner som varmer når det er mye sorg❤️

  1. kristinaandersen

   Ååå 🙁 Kondolerer Victoria, sender deg verdens største klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *