UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan møtte du kjæresten?

Altsååå, det er tidenes historie… Vi møttes ute på byen, fordi han kom bort for å si hei til min lillebror som han vet hvem er fra før. Og der satt jeg tilfeldigvis med bordet, hehe. Liten funfact: jeg og Preben har faktisk «kjent» hverandre helt siden jeg var 16 år, rettere sagt vært på hilseren – vi har bare ikke sett hverandre de siste ti årene. Det er bare så innmari flaks at vi begge var ute den kvelden, sånn med tanke på at ingen av oss egentlig skulle ut. Tenk hvis ikke vi hadde dratt spontant på samme utested begge to? Blir helt dårlig av tanken, haha! Er overbevist om at det var skjebnen, og hele historien er ganske morsom. Men den kommer i eget innlegg tenker jeg.

Favorittsang akkurat nå?

Walk me home med Pink. Elsk!

Får kjæresten din frokost?

HAHA! Jeg kan minnes meg selv si for noen måneder siden at «jeg kommer aaaaldri til å bli sånn dame som lager middag osv til kjæresten min, det er bare ikke meg». Men hva gjør jeg nå? Alt jeg før hatet, men nå syns er helt normalt og sjukt koselig. Jeg har vel aldri laget så mye god mat i hele mitt liv og alle rundt meg er greit i sjokk. Tror egentlig ikke noen har tenkt at jeg hadde det i meg, noe jeg forsåvidt ikke har trodd selv heller. Men joda, sånn ë jag blitt, hehe. Vi lager selvfølgelig begge mat til hverandre og det er veldig koselig. ♥

Kan du komme med flere serietips?

Jeg har ikke sett serier på en evighet, hehe. Men så fort det kommer en ny favoritt skal jeg selvfølgelig tipse deg! Har du sett Wisting? Den går på viaplay og er sueprspennende. Om dere har tips til krimserier må dere forresten gjeerne tipse, det blir jeg glad for!

Hvorfor driter du så i bloggen?

Jeg driter ikke i bloggen, og tror ikke du som skriver den kommentaren forstår hvor mye det har gått inn på meg at jeg har slitt så med skrivingen de siste ukene. Men jeg har levert og stått på i elve år med denne bloggen, jobbet livet av meg, dratt fra middager på familieferie og gudene vet hva for å levere på jobb. Jeg har droppet så ekstremt mye og alltid pioritert denne bloggen foran alt her i livet. Så at jeg nå har et annet fokus i tillegg har jeg bare så innmari godt av og vet at de fleste mener jeg fortjener det. MEN, skrivesperren er borte og ting skal gå som normalt her igjen.

Når skal du fjerne vifta på kjøkkenet ditt?

Den skal ikke fjernes.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

Frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Eller, som regel dropper jeg lunsjen fordi jeg ikke prioriterer det og venter til middag. Den siste tiden har jeg helt dilla på toast og har det nesten hver eneste dag til kveldsmat. Det blir mye kos om dagen, men det går helt fint tenker jeg.

53 kommentarer

 1. Du MÅ se Quicksand på Netflix hvis du ikke har sett den!!! Er helt sikker på at du kommer til å eelske den

  1. kristinaandersen

   JA! Den må vi faktisk få sjekket ut, så mange sier den er dødsbra 😀

 2. Elsker spørsmål & svar innlegg – samt innlegg om mat 😍
  – så fristende innlegg med pannekaker under her. Kjekt å
  høre at du lager mere mat sammen med din kjæreste ❤
  Forelskelse er en nydelig ting, nyt tiden og kos deg masse ❤
  H A V E A B E A U T I F U L W E E K E N D . . .

  1. kristinaandersen

   Goood helg Mette <3

 3. Du stråler virkelig for tiden! Drit i de mindre hyggelige kommentarene for det fortjener du virkelig ikke✨ Det er dom alltid en fryd å både lese bloggen din, Instagram og høre på podden. Du inspirerer✨ Ha en fin helg!

  1. kristinaandersen

   Takk Guro <33 Stor klem!

 4. Åh, kjenner jeg blir provosert. Håper du DRITER I hvem det nå enn var som mente at du DRITER i bloggen. Må si at jeg er av en helt annen oppfatning. Synes du leverer så bra i alle kanaler. Blir alltid i godt humør av å klikke meg inn her, ler og gråter så innmari av podcasten deres og det at du nå velger å sette andre ting enn bloggen på førsteplass i livet, vet du, det gjør meg oppriktig glad. Så fint å lese om deg og Preben også 😍 Har fulgt deg her gjennom mange år, og det at du har funnet det som virker som trygg og god kjærlighet nå gjør meg himla glad! Klem fra meg 🙂

  1. kristinaandersen

   Gode deg, tusen hjertelig takk Heidi <33

 5. Så herlig at du har funnet lykken ❤️ Det fortjener du virkelig! (siste del av kommentaren har jeg valgt å fjerne av hensyn til privatliv. – kristina)

  1. kristinaandersen

   <3

 6. Du mååå prøve å finne tid til å se Killing Eve på hbo!! Livets serie – både spennende og morsomt 🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Sett den, såå bra 😀

 7. Den beste Krim serien på viaplay er absentia! Fullstendig helkta! Er blanding mellom psykologisk triller og Krim 😍

  1. kristinaandersen

   Fått flere tips om denne, skal sjekkes ut 😀

 8. Elleve heter det,ikke elve :p

 9. Hvorfor driter du i bloggen?? For et spørsmål.. Hvem her i verden sitter en hel haug av timer ekstra på jobb når man er nyforelska og vil leve livet. Egenlykke går først, jobben deretter. Nei vet du hva,det her fortjener du så utrolig mye. Håper du lar de negative kommentarene rundt dette her prelle av deg. Vi forstår og respekterer at bloggen er kommet litt i andre rekke i disse dager, ikke at jeg syntes du har gjort en dårligere jobb for innleggene har da kommet på løpende bånd, men det er helt ok. Tror flesteparten av oss lesere er oppriktig glad på dine vegne og for å se deg så lykkelig <3 Det er iallefall jeg!! <3

  1. kristinaandersen

   Samme sier jeg.. Tusen takk for fine, gode ord Linn <3 Settes skikkelig pris på 🙂 Gigaklem!

 10. Du er bare herlig <3 Følger liksom at jeg kjenner deg, etter å ha fulgt deg alle disse årene. Unner deg alt godt.!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Aina <3

 11. Hvor er dongerijakka fra. Den du har på insta?

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 12. Eg tenkjer verkeleg ikkje at du drit i bloggen! Både du og bloggen er heilt topp, Kristina <3 Kos deg masse på tur 🙂

  1. kristinaandersen

   Gode deg <3 Klem fra Køben :*

 13. veldig glad du bestemte deg for å droppe å fjerne viften. Unødvendinge utgifter som neppe hadde økt noe annen verdi enn at du kanskje hadde syns det var litt finere,men kan øre du ikkje hadde. Kjøkkenet ditt er lekkert som det er <3

  1. kristinaandersen

   Takk Lin <33

 14. Kjente eg blei irritert på spørsmålet om korfor du driter i bloggen! Du gjere ein kjempe jobb og er alltid kjekt og kikke innom her💚 Eg personlig hadde blitt super glad for fleire sminke favorittar. Kjøpte dior foundation etter du tipsa om den. Love it 🙌

  1. kristinaandersen

   Snille deg, takk Sara <3 Og så gøy du likte foundationen, den er såå god 😀

 15. Du stråler virkelig om dagen, Kristina! 🤩
  Vil anbefale en krimserie, Absentia på viaplay! Sesong 2 kom akkurat ut og hele serien er sjuuukt spennende. Man blir hekta fra første stund 😃😃

  1. kristinaandersen

   Oh, takk for tips!! <3

 16. Det blir mye «kosemat» i begynnelsen av et forhold å det er baaare å kose seg med! Hverdagen kommer fortnok❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 17. Du måå se Big little lies på HBO! Husmødre, drama, kjærlighet og mord. Lover deg, basert på tipsene du har gitt oss så kommer du til å digge den. The good fight har også kommet med ny sesong!

  1. kristinaandersen

   Den har jeg sett!! Sjukt bra 😀

 18. Du stråler!! Hvor er t-skjorta fra?😀

  1. kristinaandersen

   zara 😀

 19. Anbefaler Bedrag på nrk! Dansk krim som var latterlig bra 🙂

  1. kristinaandersen

   Dansk krim er alltid bra, takk for tips!

 20. Hvor er den sinnsykt kule olajakka som du har på Instagram fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 21. Jeg forstår litt personen som skriver at du «driter i bloggen». Er ikke mange mnd siden du skrev at du virkelig skulle prestere på bloggen i år.. så plutselig har du vært mye borte og leverer ganske mange dårligere blogginnlegg enn før.. ganske kjedelig for oss faste som titter innom flere ganger om dagen

  1. kristinaandersen

   Jeg har levert cirka to innlegg hver eneste dag i godt over ti år, mer eller mindre. Noen ganger ett, noen ganger tre. Så at jeg da går ned til ett innlegg daglig i ett par måneder tenker jeg at skal være overlevbart, se på andre bloggere sier jeg bare.. Livet skjer, og godt er det 🙂

 22. Koselig å høre om kjæresten <3 Synes forøvrig du blogger bra fortsatt jeg, så ikke beat yourself for mye opp for det!

  Fortsetter igjen å anbefale De Dag på NRK altså! Den må du/dere se! Ellers har jeg begynt å se Breaking Bad igjen med mangel på nye serier å se selv. Og venter tålmodig på at viafree/TV3 skal legge ut sesong 3 av verdens beste serie This is Us.. <3

  God helg 🙂

  1. kristinaandersen

   This Is Us er såå fin <3 God helg Marie 😀

 23. Se Cheat på Sumo! Ikke for mange episoder, og «morsom» tvist på slutten

  1. kristinaandersen

   Notert 😀

 24. Du er og blir helt fantastisk! Nyt tiden som nyforelsket. Gi totalt f i folk som skal kommentere negativt. Jeg kan ikke i min villeste fantasi forestille meg hvordan det er å måtte utlevere livet mitt til enhver tid, og for å være helt ærlig, det hadde jeg aldri villet prøve meg på heller. Du skal ha så mye ros for at du fremstiller livet akkurat som det er. Noen ganger er livet helt fantastisk, andre ganger helt forferdelig. Og at du nå har fått deg en kjæreste, som du tydeligvis er hodestups forelsket i, skulle det bare mangle at du prioriterer han ovenfor bloggen en periode. Alle som har vært forelsket vet jo hvordan det er, man vil jo bare være med den personen hele tiden ❤️ Jeg unner deg alt godt. Jeg går igjennom en tøff periode med sterke medisiner, og du lyser opp dagen min, både gjennom blogg og pod, hvis det er noen trøst ❤️

  God helg, vakre deg. Kos deg med kjæresten og ta vare på de gode øyeblikkene i livet ❤️

  Stor klem fra Lene

  1. kristinaandersen

   For en kommentar å få våkne opp til.. Tuusen takk for så gode ord, Lene <3 You made my day 🙂 Og masse god bedring til deg, sender en haug av gode tanker din vei <3 Stor klem!

 25. Åh, du må se Dicte på Netflix!! Dansk krim! Såååå bra👌😄

  1. kristinaandersen

   Oh, takk for tips 😀

 26. Marlene Nyhus

  Hei <3 Kan du lage et "whats on my iPhone" innlegg?? :)) Hadde satt SÅ stor pris på det.

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg prøve på 😀

 27. Et serietips fra meg: «Den som dreper-mørket». Ligger på Viaplay, og det er ikke mange serier som har fanget meg sånn som dette. Utrolig spennende og til tider skummelt! Ha en fin dag, og kos deg i København. Jeg var der påskeuka, og det er vel enda finere der nå 🙂

  1. kristinaandersen

   Må få sett den også ila året, haha! Så mange har tipset om den <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *