VERDENS BESTE PANNEKAKER

HVERDAGSLYKKE

Gode, gamle pannekaker slik man alltid lagde de før. Med ekte sukker og masse digg topping, ikke noe sunnifisert tull. Jeg hadde nesten glemt hvor digg det er? Dette hadde vi faktisk til middag på onsdag, litt hverdagshygge midt i uka må være innafor i blant. Med syltetøy, nutella og friske bær som topping ble det ordentlig godt ♥

TIL TO-TRE PERSONER TRENGER DU:

3 egg ♥ 5 dl melk ♥ 2 dl hvetemel ♥ 1 ts sukker ♥ 1 ts salt

Fremgangsmåten kan ikke bli enklere enn dette her. Bland sukker, salt og mel i en bolle. Tilsett halvparten av melken og rør til du får en helt klumpfri røre. Tilsett så resten av melken og visp inn eggene. Så kan du sette røren i kjøleskapet i en time, slik at den sveller og blir tjukk. Såå er det tid for steking! Ha litt smør i en stekepanne og steik i vei på lav varme slik at de ikke svir seg.. Server og nyyyyyt! ✨

2 kommentarer

  1. Dette så bare helt nydelig ut <3 Kjenner jeg aldri kunne ha vært blogger, for hadde spist alt sammen før et bilde kunne blitt tatt, ha, ha! Nyt fredagen! <3

    1. kristinaandersen

      HAHA <3 Goood helg 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *