HELT MAGISK

Aldri har det vært så koselig å sjekke bloggen som de siste to dagene, herrefreeed så snille dere er! Tuusen takk for all kjærlighet og gratulasjoner, dere er jo bare helt fantastisk snille. Jeg følte meg ti kilo lettere så fort innlegget var publisert, for å si det mildt. For ja, jeg vet bloggingen min har vært helt tragisk de siste månedene, men det sperret seg bare helt for meg og jeg har svettet utallige timer i frustrasjon foran laptopen, uten å få ut et ord. Men nååå skal jeg opp og nikke igjen, det skal jeg love! For dette året kommer til å bli helt magisk, jeg har så mye spennende, gøy og koselig jeg skal dele med dere i tiden fremover. Takk igjen for alle fine ord, det har vært så gøy å lese og svare på alt sammen ♥

Ellers er humøret på topp her. Og nå er det bare to dager til jeg reiser til København sammen med mommo, det skal bli så sykt hyggelig å få gjøre dette sammen! Nå sitter jeg bare her å knoter litt, hjernen min er ikke helt i vater om dagen og jeg har slettet alt etter at jeg endret flybilettene våres. Så jeg må ringe flyselskapet og få de tilsendt på nytt, hehe. Gleder meg så til uteservering, shopping og å bare nyte København. Det er virkelig en så deilig by! Ellers tenkte jeg fortelle at jeg kjører snapsale i dag, så følg med på snapchat – jeg tenker jeg starter rundt 13.30.

Stor klem til dere alle!

15 kommentarer

 1. Så utrolig hyggelig at du har funnet kjærligheten! Og kos deg masse på jentetur, jeg er sikker på at dere kommer til å kose dere en hel del! Familie er så viktig <3

  1. kristinaandersen

   Familie er såå viktig, det er helt sant <3

 2. Ingen pod denne uken? 😱😱

  1. kristinaandersen

   Dessverre :/ Kommer igjen til tirsdag <3

 3. Glad for at du er så lykkelig om dagen Kristina:) Dumt at du starter snapsale så tidlig foresten. Jeg jobber frem til 17:00 og regner med at det er sikkert flere lesere som gjør det:)

  1. kristinaandersen

   Ååå så dumt!! Blir nytt salg igjen snart <3

 4. Jeg bor i København og vil bare fortelle at det er skikkelig kaldt her om dagen så jeg ville ikke satset alt på den uteserveringen. Ta med varmt tøy og noe vann/vindtett 🙂 god tur!

  1. kristinaandersen

   HÆ!! Vi hadde jo bestilt soool 🙁

   1. Christine

    Krysser fingrene for bedre vær, men ville nok pakket litt varmt også, de siste ukene har vært kalde 🙁

 5. Så hyggelig!! 😀
  Kan jeg spørre, hvordan har du fått den sykt freshe brunfargen?
  Trenger tips til ny selvbruning, så om det er det håper jeg du vil dele!

  1. kristinaandersen

   Bruker fortsatt vita liberata, men er relativt brun i huden naturlig akkurat nå 🙂

 6. Hei blir det noe veske kjøp i København ?

  1. kristinaandersen

   Det blir det sannsynligvis 🙂

 7. Hva heter du på snap?🌸

  1. kristinaandersen

   ladyyyka <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *