KJÆRESTEN MIN

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg ville ha noen kjæreste. I hvert fall ikke på lang, lang tid. Jeg har hatt det så fint alene, og helt ærlig vært redd for å slippe noen inn i dette gode livet jeg har skaffet meg. Ingen skulle få trampe inn her og ødelegge det, sånn har liksom tankegangen min vært. Men i all selvstendigheten og staheten min så skulle jeg brått få lære at det stemmer det alle sier. Det skjer når du minst venter det. For midt oppi singellivet mitt som var på det gøyeste, møtte jeg plutselig det som skulle vise seg å bli det beste mennesket jeg vet om.
For ja, jeg har fått kjæreste ♥ Hvem skulle tro? I hvert fall ikke jeg. Det har vært så vanskelig å holde dette skjult for dere, når man er sammen med en person såpass mye og han er alt man tenker på – ja, da kan jeg love at skrivesperren kommer. Men det var så viktig for meg at vi skulle få godt med tid sammen først, finne ut av ting og bare være oss to uten sosiale medier. Og slik skal det også fortsette å være fremover, i hvert fall så godt det er mulig. Et offentlig forhold er noe jeg gjerne vil prøve å unngå, men litt må det jo bare bli, for noe annet går jo ikke når noen blir en så stor del av hverdagen og alt bare er så innmari bra.
Tenk at livet kunne bli så fint som dette her? Jeg er så glad og fornøyd om dagen at det finnes ikke ord. Og er så takknemlig for dette fine mennesket som nå er kjæresten min. Han har fått frem sider i meg jeg ikke trodde fantes, og jeg føler på en sånn ro og trygghet jeg aldri før har kjent på. Han har vist meg hvor enormt bra man faktisk kan ha det med et annet menneske når alt bare er nettopp trygt, stabilt og fint. Nå skjønner jeg jo det så mange alltid har sagt: kjærlighet er det beste. Det er så godt å være så glad i en fyr som bare er snill tvers igjennom, som blir glad hver eneste gang han ser meg og som alltid bare er verdens beste.  Jeg kan nesten ikke tro at jeg skulle bli så heldig? Ser liksom på han hver eneste dag og tenker nettopp det. Han er bare den beste jeg vet om, og jeg er så utrolig stolt av han at det finnes ikke ord. Hvem skulle tro at jeg kunne føle det sånn? Mirakler kan altså skje, haha! Og godt er det.

P r e b e n. ♥

Enn så lenge har jeg bestemt meg for å ikke dele bilder av Preben, men det blir nok ikke så alt for lenge til dere får se han ordentlig. Og det føles mildt sagt veldig deilig å endelig dele dette med dere. For nå gleder jeg meg skikkelig til å ta dere med på et helt nytt kapittel i livet.♥

175 kommentarer på “KJÆRESTEN MIN

 1. Camilla skriver:

  Gratulerer så mye <3 Unner deg dette av hele mitt hjerte, for jeg vet hvor utrolig godt det føles! Heia dere og heia kjærligheten <3

 2. Katrine skriver:

  Gratulerer så mye. Er så glad på dine vegne og at du får oppleve hva ekte og god kjærlighet er❤️

 3. K skriver:

  Gratulerer så mye med kjæreste, Kristina! <3 Det var litt gøy at denne posten ble lagt ut i dag, ettersom jeg drømte om dere i natt, haha!! Jeg drømte at vi to studerte sammen, og etter forelesning skulle jeg bli med deg hjem. Eller "hjem", ettersom vi dro til han uten at han var hjemme. Du var bare nødt til å vise meg det fine 4-etasjes huset hans til meg, selv om du ikke fikk ha med noen venner hjem til han uten å spørre, ettersom dere bodde hver for dere. Plutselig hører vi en bil utenfor, begge blir hysteriske og det ender med at jeg må snike meg ut et vindu, haha! Mye rart man skal drømme… Uansett, klem til dere begge <3

 4. Rebekka skriver:

  Tenk at man kan glede seg så vanvittig på vegne av en man ikke kjenner!! Gratulerer så mye, kjærligheten er det fineste i hele verden. Nyt, nyt, NYT❤️❤️❤️

 5. LH skriver:

  Veldig koselig, er glad på dine vegne Kristina <3 Gratulerer så mye til Preben, han har funnet seg en 10'er, tenk så heldig han er 🙂 Hehe.

 6. Michaela skriver:

  Åh, herregud! Fineste deg, gratulerer så inderlig mye til dere – jeg blir helt rørt her, jeg :’D Kjærligheten er blant det beste og fineste på jord, og jeg ønsker dere all hell og lykke <3 Gode klemmer

 7. Silje skriver:

  Såå glad på dine vegne!! Håper du deler mer fremover om forholdet deres❤️

 8. Linn skriver:

  Ja ja jaaaa! Dette fortjener du så endelig! Ta den tiden dere trenger før du vil dele mer. De som har vett i pappen forstår og respekterer det! Alt det beste i fremtiden for dere <3

 9. Linn skriver:

  Ååå har tårer i augekroken, blei plutseleg tullete fnisete og har verdas største glis! Er så glad på dine vegne!!

 10. Karianne skriver:

  Ååå, har ventet i spenning på at du skulle skrive litt mer om dette! 😀
  SÅ GLAD PÅ DINE VEGNE!! <3 og ja, kjør ditt eget løp når det gjelder sosiale medier. Vi har ikke rett på å vite alt! Men så moro at det nå er offisielt, og at du har det så fint. Det fortjener du virkelig! 😀

 11. Mina skriver:

  Åherreguud, er så glad på dine vegne! Utrolig koselig, Kristina! Nyyyt tiden sammen. Høres ut som dere har det supert, og det er så fint å høre <3

 12. Lene skriver:

  Jaaa ❤️❤️ Det er så fantastisk, Kristina! Ønsker dere alt godt i fremtiden. Preben er en heldig mann ❤️

 13. Andrea skriver:

  Tenk at man kan bli så glad, uten å kjenne personen? Men jeg har lest bloggen din så lenge og når Ida fant kjærligheten, så håpet jeg at du også skulle gjøre det, til slutt. Du virker som et så varmt og fint menneske og sånne mennesker fortjener så innmari mye kjærlighet i livet, så glad på dine vegne, gratulerer ❤️ Så får man håpe man er like heldig selv, og det er faktisk helt sant, hvis man ikke leter, så dukker plutselig den rette opp og man bare vet det, forhåpentligvis er det sånn for alle og igjen gratulerer ❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk for så utrolig fine ord Andrea!! <3 Det skjer når du minst venter det, tro meg… Haha! God klem 😀

 14. Martine skriver:

  Altså!! Jeg sitter her å griner, har jo visst en stund at du har kjæreste nå, men det er bare så sinnsykt koselig. Jeg har selv vært i forhold som har gjort kjærlighetslivet vanskelig, det å slippe andre inn og være sammen med andre. Hver gang jeg møtte noen som faktisk var snille, så sa en stemme inni hodet mitt «fare, du blir såret» og jeg støtte de bort. Det har ordnet seg for meg, med verdens snilleste mann, og vi har det så fint, aldri følt på en slik trygghet!
  Så godt å se at det bli slik for deg også, blir så glad på dine vegne! Du fortjener det så utrolig <3

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, gode deg <3 Tusen takk! Helt magisk når alt klaffer, jeg ante ikke at ting kunne være så greit.. <3

 15. Trude skriver:

  Åååå så glad på dine vegne!!! Det skjer når man minst venter det, og det er det som er så fint ❤️ Masse klemmer!!

 16. Elena W. skriver:

  Blir så glad av å høre det, du som er så snill og god fortjener en fin fyr☺️ Håper du får en fin uke og fortsetter oppå 10’ern! Humøret ditt smitter, og det er så hyggelig å lese bloggen din<33

 17. kristinaandersen skriver:

  Håper det går bedre med deg Therese, sender stor klem igjen! Og tusen takk <3

 18. kristinaandersen skriver:

  Tuusen takk MB <3 Milo er i strålende form på toppen av alt, heldigvis <3

 19. kristinaandersen skriver:

  Herreman så koselig at du har fulgt meg fra dag en Anita! Mange epoker du har fulgt med på <3 Tuusen takk for så fin kommentar og gode ord!! Klem <3

 20. Astrid skriver:

  Hurra, gratulerer 🙂 <3 Jeg lurer egentlig litt på om det var "kjærlighet med første blikk"? For dater flere nå, men har en tendens til å avslutte ting hvis jeg ikke føler noe særlig etter første date. Hva er din erfaring med dette? Stor klem til dere begge!

  • kristinaandersen skriver:

   Det var full klaff fra dag en, haha! Tenkte å fortelle dere en dag hvordan vi møttes, for det er litt morsomt. MEN, jeg tror personlig at man merker med en gang om det er noe å satse på 🙂 Klem!

 21. Stine skriver:

  Pleier ikke vanligvis å kommentere, men dette var så koselig atte❤️ Gratulerer!

 22. Hilde Marie skriver:

  Hipp Hipp Hurra for Kjærligheten! 😀 Gratulerer så mye med kjæreste, Kristina!

 23. Ia skriver:

  Å, gratulerer så mye, Kristina! Så koselig å lese <3 Preben er en veldig heldig mann :))

 24. Camilla skriver:

  Har nok hatt en liten anelse om at Andersen hadde funnet seg følge. SÅ koselig! Ble så glad på dine vegne <3 gratulerer!

 25. Hege skriver:

  Ble helt varm i hjertet av å lese dette❤️ Så utrolig glad på dine vegne! Gratulerer så mye:)

 26. R skriver:

  Ikke bare er jeg kjempeglad for deg, Kristina, men herlighet så deilig å lese kommentarfeltet ditt og se at det bare er glede for deg!! Nyyyyyt kjærligheten og livet, blir så glad av hvor flink du er til å nyte og til å sette pris på livet <3 Gode klemmer!

 27. isabelle skriver:

  Det er bare såååå koselig, og jeg er så glad på dine vegne. Dette fortjener du virkelig<3 gleder meg masse til og høre mer:)

 28. Linn skriver:

  Orker ikke! Dette blir for mye, haha – jeg begynte oppriktig å gråte av dette innlegget selv om vi har «visst det lenge». Nyt det til det fulleste, du fortjener bare godhet, glede og kjærlighet med ditt store hjerte <3 selv om jeg ikke kjenner deg personlig lyser det igjennom overalt hvor fin person du er. Innsiden ut.
  PS: håper Milo godtar dette. Hahah!
  KLEM

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå så skjønn du er, tuuusen takk kjære deg <3 Går heldigvis bedre og bedre med Milo, haha <3 God klem!

 29. Hedvig skriver:

  Gratulerer så masse!!! Ta den tiden du trenger og bli ordentlig kjent før du evt. inkluderer ham på bloggen. Du har mer enn nok å komme med uten å skrive om ham! Sikkert også fint for alle single lesere at ikke alt handler om vi, vi og vi…. Du er jo fortsatt deg selv 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Skal love å prøve knallhardt å ikke gå i «vi» fella hele tiden, haha! Og takk for gratulasjonen Hedvig 😀

 30. Rebecca skriver:

  Såå utrolig hyggelig å høre, det fortjener du Kristina! Kjærligheten er så fin når man møter den rette personen & det er virkelig noe jeg unner alle! <3

 31. ABC skriver:

  Nå ble jeg så glad på dine vegne! <3 Du stråler virkelig. Må også bare si at det er så hyggelig at du tar deg tid til å svare på alle kommentarer 🙂

 32. Kjersti skriver:

  Jeg bodde i Rådhusgata i Krs tidligere og pleide titt og ofte «å støte på deg» mens du tok bilder i gata og liknende. Og jeg synes alltid du var så flott (og det er du enda altså!!). Kjærlighet er det beste som finnes- fant meg selv en sørlending, så nyt tiden og husk å pleie kjærligheten og ikke legge bånd på forelskelsen. Den skal nemlig være masse, klisjerik og litt ekkel for andre å være vitne til 😉

 33. Charlotte Tunes skriver:

  Ååå, dette er sååå hyggelig å lese <3 <3 Unner deg virkelig ALT godt, fine Kristina <3 <3 Stooor klem

 34. LiseBenedi skriver:

  Hei skjønne Kristina. Som de fleste sier, : Du stråler, og en slik skjønn og jordnær dame som deg fortjener det beste. Kjærlighet, og glede er det vakreste <3 . Kose deg masse. Maske gode lykkeønskninger fra meg 🙂

 35. Sigrid skriver:

  Åh jeg er så glad på dine vegner, dette er deg vel unt! Gratulerer med kjæreste ❤❤

 36. Ann Merete skriver:

  Åh, dette altså! Gratulerer så masse, du fortjener det beste og den beste! <3
  Jeg stiller meg helt bak det å holde det unna sosiale medier til det evt. føles riktig. Det er ikke ALT som må deles heller, og selv om det sikkert vil gi flere klikk så er det jo ikke HER livet skjer sånn egentlig 😉
  Forresten helt nydelig å lese gjennom alle de fine kommentarene på dette innlegget <3

 37. Caroline skriver:

  Ååh kjenner meg såå godt igjen! Har jo hatt OL gull i Singelliv, og virkelig kjempet for at singel ikke er ensbetydende med å være ensom ( som en del tror). Brått i fjor traff jeg ei da, som er så snill, grei og god, som får meg til å le masse og bli trygg på meg selv. Vanskelig å tro i begynnelsen, men veldig hyggelig og koselig. Måtte bli kjent med meg selv på nytt som hun som har kjæreste (hahahaha). Nyt nyforelskatiden og kos deg så mye. Det er du vel fortjent Kristina. Han er like heldig som du er heldig;)

Comments are closed.