KJÆRESTEN MIN

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg ville ha noen kjæreste. I hvert fall ikke på lang, lang tid. Jeg har hatt det så fint alene, og helt ærlig vært redd for å slippe noen inn i dette gode livet jeg har skaffet meg. Ingen skulle få trampe inn her og ødelegge det, sånn har liksom tankegangen min vært. Men i all selvstendigheten og staheten min så skulle jeg brått få lære at det stemmer det alle sier. Det skjer når du minst venter det. For midt oppi singellivet mitt som var på det gøyeste, møtte jeg plutselig det som skulle vise seg å bli det beste mennesket jeg vet om.

For ja, jeg har fått kjæreste ♥ Hvem skulle tro? I hvert fall ikke jeg. Det har vært så vanskelig å holde dette skjult for dere, når man er sammen med en person såpass mye og han er alt man tenker på – ja, da kan jeg love at skrivesperren kommer. Men det var så viktig for meg at vi skulle få godt med tid sammen først, finne ut av ting og bare være oss to uten sosiale medier. Og slik skal det også fortsette å være fremover, i hvert fall så godt det er mulig. Et offentlig forhold er noe jeg gjerne vil prøve å unngå, men litt må det jo bare bli, for noe annet går jo ikke når noen blir en så stor del av hverdagen og alt bare er så innmari bra.

Tenk at livet kunne bli så fint som dette her? Jeg er så glad og fornøyd om dagen at det finnes ikke ord. Og er så takknemlig for dette fine mennesket som nå er kjæresten min. Han har fått frem sider i meg jeg ikke trodde fantes, og jeg føler på en sånn ro og trygghet jeg aldri før har kjent på. Han har vist meg hvor enormt bra man faktisk kan ha det med et annet menneske når alt bare er nettopp trygt, stabilt og fint. Nå skjønner jeg jo det så mange alltid har sagt: kjærlighet er det beste. Det er så godt å være så glad i en fyr som bare er snill tvers igjennom, som blir glad hver eneste gang han ser meg og som alltid bare er verdens beste.  Jeg kan nesten ikke tro at jeg skulle bli så heldig? Ser liksom på han hver eneste dag og tenker nettopp det. Han er bare den beste jeg vet om, og jeg er så utrolig stolt av han at det finnes ikke ord. Hvem skulle tro at jeg kunne føle det sånn? Mirakler kan altså skje, haha! Og godt er det.

P r e b e n. ♥

Enn så lenge har jeg bestemt meg for å ikke dele bilder av Preben, men det blir nok ikke så alt for lenge til dere får se han ordentlig. Og det føles mildt sagt veldig deilig å endelig dele dette med dere. For nå gleder jeg meg skikkelig til å ta dere med på et helt nytt kapittel i livet.♥

205 kommentarer

 1. Åh jeg er så glad på dine vegner, dette er deg vel unt! Gratulerer med kjæreste ❤❤

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 2. Åh, dette altså! Gratulerer så masse, du fortjener det beste og den beste! <3
  Jeg stiller meg helt bak det å holde det unna sosiale medier til det evt. føles riktig. Det er ikke ALT som må deles heller, og selv om det sikkert vil gi flere klikk så er det jo ikke HER livet skjer sånn egentlig 😉

  Forresten helt nydelig å lese gjennom alle de fine kommentarene på dette innlegget <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 3. Ååh kjenner meg såå godt igjen! Har jo hatt OL gull i Singelliv, og virkelig kjempet for at singel ikke er ensbetydende med å være ensom ( som en del tror). Brått i fjor traff jeg ei da, som er så snill, grei og god, som får meg til å le masse og bli trygg på meg selv. Vanskelig å tro i begynnelsen, men veldig hyggelig og koselig. Måtte bli kjent med meg selv på nytt som hun som har kjæreste (hahahaha). Nyt nyforelskatiden og kos deg så mye. Det er du vel fortjent Kristina. Han er like heldig som du er heldig;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *