SØNDAGSHYGGE

… I D Y R E P A R K E N

I dag har jeg trampet rundt i dyreparken i tidenes dårligste dyreparken antrekk… Lærte fort at espadrillos og de ullgreiene jeg hadde stelt meg i hører dårlig hjemme blant allværsjakker og goretex-sko.😅 Der har jeg en jobb å gjøre, så på neste ukes handleliste må det stå turklær…. Haha! Men fy søren for en fin søndag det har vært! Perfekt vårvær, tivoli, titting på dyr og selvfølgelig de obligatoriske bollene i Kardemomme-by. Flashback til barndommen! Hva står på planen din når kvelden kommer? Her blir det pizza ooooog film. Perfekt avslutning på en fin helg ♥

5 kommentarer på “SØNDAGSHYGGE

  1. kristinaandersen skriver:

    Ååå så koselig, Mari! Haha <3 Og tusen takk for fine ord 😀 Håper dere koste dere en haug i parken <3

  2. Anette skriver:

    Hvor har du kjøpt skoene? Sitter de godt på foten eller sklir man fort ut av de ? 🙂

Comments are closed.