BUNADSMELLEN OG JOBBING

Morgenfuglen Andersen var oppe 05.30 i dag og startet dagen, tro det eller ei så var det skikkelig deiig. Når jeg våkner til solskinn og kirsebærtrær så langt øyet kan se går det liksom ikke å være i dårlig humør. Herre, tenk hvis årets sommer blir like bra som i fjor?! Det hadde nesten vært for godt til å være sant, men jeg har en skikkelig følelse på at det kommer til å skje.

JOBB, BUNAD OG MIDDAG

I dag er forøvrig en skikkelig ordne-ting og jobbe-på dag. Endelig har jeg fått levert bunaden min til sydame også, ett år etter at jeg fikk den hang den plutselig som en sekk på meg. Altså, jeg har aldri opplevd at jeg må sy inn ting før? Haha! Fikk en smuuule panikk når jeg oppdaget det, hadde jo vært så utrolig kjipt hvis den måtte bli hengende i skapet fordi jeg er for treig med å ordne ting. Det går ikke med en helt ny bunad! Så nå er den levert og jeg gleder meg såå til å hoppe rundt i den på 17.mai. Iiiih! Ellers skal jeg bare gønne på med jobb i dag, være skikkelig produktiv og kunne ta kvelden med god samvittighet. Da skal vi ut å spise meksikansk og jeg håper på årets første uteservering i dette deilig været. 18 grader her, fy flate så digg ♥

34 kommentarer

 1. Fikk riktignok sydd meg bunad til konfirmasjonen….eller overtok mormor sin gamle. Når den skulle tilpasses var damene i slekta og bunadsydamen veldig opptatt av at jeg måtte ha litt å vokse i, og god plass til etter jeg har fått barn. Veeeel. Jeg vokste aldri inn i den, og tok dessuten en brystreduksjon etter å ha fått barn. Den har hengt og slengt i åresvis, men nå har jeg endelig fått sydd den inn og GLEDER meg til å hoppe inn i en bunad som passer😁 Har bare hatt den i 15 år, so it is time….

  1. kristinaandersen

   Såå gøy Tone!! Da blir det bunad i år på deg 😀 ER jo så fiiint <3

 2. Kjersti H

  Blir alltid så glad av å lese bloggen din, du er så inspirerende og alltid så glad og positiv! 😀 Hvor er den fine genseren din fra ? 😀

  1. kristinaandersen

   Så god du er Kjersti, tusen takk for fine ord <3 Genseren er fra nakd, men utsolgt :/ Klem!

 3. Ååå, hvor er skoene fra? 🤩

  1. kristinaandersen

   Odd Molly 😀

 4. Bunaden din er så fin! 🙂 Selv hadde jeg motsatt av ditt problem, bunaden passer ikke lengre… Jeg har fulgt deg «i alle år», og har lagt merke til du har endret deg en del siden 2010 (?) – har du noen gode, sunne tips til å motivere seg selv for å bli sunnere ? 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh, trening og normalt kosthold er vel tips nummer en 😀 Selv brakk jeg armen og raste ned i vekt, så det er jo også en løsning. Neeeida! Joda :p Men sunn, normal mat og bevegelse er vel det som må til <3

 5. Kristin

  For et nydelig bilde på Instagram!! Men hvor er blusen fra??

  1. kristinaandersen

   Takk Kristin! nelly <3

 6. Jeanette

  Min var for trang. Var bare ett par cm heldigvis,så det ordner seg

 7. Jeanette

  Forresten var podden hysterisk morsom i dag
  Jeg ble sparket når jeg syklet i våtdrakt :p aldri sett noen som sykler i våtdrakt før

  1. kristinaandersen

   Ler meg ihjel! Ikke mitt smarteste øyeblikk😂😂

 8. Victoria

  Hva heter den fine sangen i dagens podd? Hører på den om og om igjen 🙂

  1. kristinaandersen

   Usikker, Belinda som styrer musikken <3

 9. Haha jeg har også sydd inn bunaden før oooooogg måtte sy den ut igjen to år senere, haha! Heldigvis at det går ann 😂😂

  1. kristinaandersen

   HAHA! Det skjer sikkert det samme her til neste år…😂😂

 10. Anne Mette

  Du stråååååler!!!! Fineste!!!

  1. kristinaandersen

   ååå takk goding!! <3

 11. Tina P.

  Er Milo blitt bedre? Jeg så snapstoryen din, og ble så glad av å se at han løp rundt 😄

  1. kristinaandersen

   Jaa han har vært god de siste månedene <33

 12. Hvor er den nydelige hvite kjolen fra, som du snappet? 🙂

  1. kristinaandersen

   nakd <3

   1. Kjempefin på deg! Og så må jeg bare også spørre hvor beltet er fra? 😊

 13. Hehe samma her, trodde aldri det var noe jeg måtte gjøre heller, men der tok jeg feil! Etter ett år i Forsvaret satt bunaden så dårlig at hun som sydde den inn nesten ikke trodde på at den var laga til meg engang. Følte meg såå fin 17 mai da, elsker å gå i bunad 😀

 14. Jeg jobber iherdig med å trene meg inn i bunaden, det er totalt uaktuelt å bruke penger på å sy den ut. Dessuten er det veldig ydmykende.. Satser på at den sitter der neste år 😀

 15. Herremin så du stråler om dagen! Kjærlighet kler deg 😍 Veldig greit når det er inn bunaden må sys, det er penger jeg gledelig ville brukt, i motsetning til hva realiteten er her i gården om dagen🙈 Vil også legge til at podden deres er min absolutte favoritt om dagen! Får lyst å henge med dere to altså😂😍

  1. kristinaandersen

   Åååå så god du er!! TAKK Stine <3

 16. Kan jeg spørre hva det kostet? Gikk på samme blemme med å lage masse plass da den ble sydd – og den sitter virkelig ikke fint på. Men er fattig student, så veldig greit å vite om det er noe jeg kan ta meg råd til allerede nå, eller om jeg må vente noen år:)

  1. kristinaandersen

   2500 – ikke galt egentlig 🙂

   1. Tusen takk!! Da skal jeg virkelig vurdere det selv – helt unødvendig å ha et så vakkert plagg som ikke passer som det skal. Benyttet du alminnelig systue eller gikk du til bunadsforhandler?

 17. Du stråler om dagen, og det er så kjekt å se!

  Kan jeg spørre hvor den nydelige genseren din er fra?

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Nelly <3

 18. Hvor er genseren din på disse bildene fra?:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *