BUNADSMELLEN OG JOBBING

Morgenfuglen Andersen var oppe 05.30 i dag og startet dagen, tro det eller ei så var det skikkelig deiig. Når jeg våkner til solskinn og kirsebærtrær så langt øyet kan se går det liksom ikke å være i dårlig humør. Herre, tenk hvis årets sommer blir like bra som i fjor?! Det hadde nesten vært for godt til å være sant, men jeg har en skikkelig følelse på at det kommer til å skje.

JOBB, BUNAD OG MIDDAG

I dag er forøvrig en skikkelig ordne-ting og jobbe-på dag. Endelig har jeg fått levert bunaden min til sydame også, ett år etter at jeg fikk den hang den plutselig som en sekk på meg. Altså, jeg har aldri opplevd at jeg må sy inn ting før? Haha! Fikk en smuuule panikk når jeg oppdaget det, hadde jo vært så utrolig kjipt hvis den måtte bli hengende i skapet fordi jeg er for treig med å ordne ting. Det går ikke med en helt ny bunad! Så nå er den levert og jeg gleder meg såå til å hoppe rundt i den på 17.mai. Iiiih! Ellers skal jeg bare gønne på med jobb i dag, være skikkelig produktiv og kunne ta kvelden med god samvittighet. Da skal vi ut å spise meksikansk og jeg håper på årets første uteservering i dette deilig været. 18 grader her, fy flate så digg ♥

26 kommentarer på “BUNADSMELLEN OG JOBBING

 1. Kjersti H skriver:

  Blir alltid så glad av å lese bloggen din, du er så inspirerende og alltid så glad og positiv! 😀 Hvor er den fine genseren din fra ? 😀

 2. Vibeke skriver:

  Bunaden din er så fin! 🙂 Selv hadde jeg motsatt av ditt problem, bunaden passer ikke lengre… Jeg har fulgt deg «i alle år», og har lagt merke til du har endret deg en del siden 2010 (?) – har du noen gode, sunne tips til å motivere seg selv for å bli sunnere ? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, trening og normalt kosthold er vel tips nummer en 😀 Selv brakk jeg armen og raste ned i vekt, så det er jo også en løsning. Neeeida! Joda :p Men sunn, normal mat og bevegelse er vel det som må til <3

 3. Jeanette skriver:

  Forresten var podden hysterisk morsom i dag
  Jeg ble sparket når jeg syklet i våtdrakt :p aldri sett noen som sykler i våtdrakt før

 4. Guro skriver:

  Hehe samma her, trodde aldri det var noe jeg måtte gjøre heller, men der tok jeg feil! Etter ett år i Forsvaret satt bunaden så dårlig at hun som sydde den inn nesten ikke trodde på at den var laga til meg engang. Følte meg såå fin 17 mai da, elsker å gå i bunad 😀

 5. Maren skriver:

  Jeg jobber iherdig med å trene meg inn i bunaden, det er totalt uaktuelt å bruke penger på å sy den ut. Dessuten er det veldig ydmykende.. Satser på at den sitter der neste år 😀

 6. Oda skriver:

  Kan jeg spørre hva det kostet? Gikk på samme blemme med å lage masse plass da den ble sydd – og den sitter virkelig ikke fint på. Men er fattig student, så veldig greit å vite om det er noe jeg kan ta meg råd til allerede nå, eller om jeg må vente noen år:)

   • Oda skriver:

    Tusen takk!! Da skal jeg virkelig vurdere det selv – helt unødvendig å ha et så vakkert plagg som ikke passer som det skal. Benyttet du alminnelig systue eller gikk du til bunadsforhandler?

 7. Anette skriver:

  Du stråler om dagen, og det er så kjekt å se!
  Kan jeg spørre hvor den nydelige genseren din er fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *