GLEDINGS TIL SOMMER OG SOL

Annonse i samarbeid med Good For Me.


Heii mandag! Jeg er superklar for en ny uke, og snart en helt ny måned. Tenk at det er første mai allerede til onsdag? Det gjør meg så glaaad! En fridag midt i uka regner jeg med de fleste av oss også er glad for, selv etter masse fridager i påska, hehe. Nå er det heller ikke lenge til sommeren er her, og jeg har aldri gledet meg så mye til en sommer som jeg gjør dette året. Det skal bli heeelt skjønt!

Og apropo sommer, jeg er nok ikke alene om å føle meg ekstra fresh når jeg har fått litt farge på skrotten? Litt glød er jo alltid så fint, og det er ikke så mye som skal til før jeg automatisk føler at jeg ser både freshere og finere ut. Brunfargen er allerede på plass denne våren, og selv om jeg gleder meg til å få enda mer tæn når sommersolen kommer – så er jeg i hvert fall allerede i gang. Vårsol + to betakaroten gold daglig = all I need.

Hvorfor ta Betakaroten Gold?

🍉 Motvirker soleksem, jeg har helt blitt kvitt dette.
🍉 Brunfargen varer lengre og setter seg godt.
🍉 Du får bedre beskyttelse når du er i solen.
🍉 Den er laget på MCT-olje fra kokos. Elsk!
🍉 Du oppnår en fin og dyp brunfarge.

Betakaroten Gold fra Good For Me er en premium betakaroten, som er 100% vegansk og gir deg bedre beskyttelse av huden når du er i solen. Har du forresten soleksem ville jeg så absolutt gitt denne i sjanse! De siste fire årene hvor jeg har vært flink til å ta betakaroten, har jeg nemlig sluppet helt unna soleksemen min. Og det er luksus, det! For er det noe som klør, stikker og er irriterende – så er det soleksem. Nå får leserne mine 20% ekstra rabatt med koden kristina20 på første levering av Betakaroten Gold, som forøvrig allerede er nedsatt med 50%! Du kan bestille og lese mer HER.

19 kommentarer

 1. Hvor er jakken fra? Såååå fin!!

  1. kristinaandersen

   Nakd, deler link og rabattkode litt senere <3

 2. Ingeborg

  Åh har alltid brukt betakaroten, men aldri prøvd disse! Skal bestille de – håper jeg merker forskjell 😄 hvor er den superfine bhen din fra forresten?

  1. kristinaandersen

   Håper du vil like de Ingeborg 😀 Fra nakd :*

 3. Hvor er den svarte toppen/overdelen under jakken ifra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂

 4. Hei Kristina. Så fine bilder av deg.
  Er de tatt nå nylig ?

  1. kristinaandersen

   Takk Lise! De ble tatt for fire dager siden.

 5. Helloooo gorgeous😍😍😍 hvor er bh’en fra?💛

  1. kristinaandersen

   Nakd, deler link litt senere i dag <3

 6. https://www.kristinaandersen.no/2017/11/24/hjemmelaget-brytebrod/

  Hvor er lysestakene du har tatt bilde av i dette innlegget fra? Utrulig fine 😍😘

  1. kristinaandersen

   Usikker på merke, de er flere år gamle :/ Men slike lys kalles ‘alterlys’ trooor jeg 🙂

 7. Hei Kristina! Alltid hyggelig å stikke innom bloggen din. 😀
  Men du, jeg savner litt slike «forrige innlegg» og «neste innlegg»-knapper når jeg er inne på innleggene dine. Er det noe du kunne tenkt deg å ha?

  1. kristinaandersen

   Åh det tror jeg ikke går dessverre Anita :/ Men trykker du på headeren kommer du automatisk tilbake til startsiden og kan scrolle nedover for å lese i vei <3

 8. Så fin bukse!! 🤩 Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Bikbok <3

 9. Er det spiler i bhen du bruker her? 🙂 syntes du den holder bra?

  1. kristinaandersen

   Ingen spiler 🙂

 10. Hei❤️ Prøvde å bruke rabattkoden din på betakaroten gold 3 mnd, men det gikk ikke… er ikke rabattkoden gyldig lengre?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *