TING JEG IKKE KLARER

.. Skru sammen ting som er flatpakket. Er det bare meg, eller er slike ting et mareritt? Flatpakket er virkelig ikke min greie og jeg mister tålmodigheten før jeg i det hele tatt har fått i en eneste skrue. Throwback til når jeg skulle prøve å skru sammen grillen min og måtte ringe etter hjelp ti minutter etter oppstart. Orker ikke.

.. Dusje uten å smøre meg med bodylotion.

.. Gjøre ting halvveis. Dette har på flere måter vært min største styrke de siste årene, men også litt svakhet fordi det kan være tullete på enkelte ting. Jeg klarer rett og slett ikke å gjøre noe halvveis her i livet. Enten er jeg all in på hva enn det er, eller så bare gidder jeg ikke.

.. Gi meg med en serie jeg er hekta på. Altså, jeg kan se døgnet rundt når jeg først er i gang. Og jeg avlyser gjerne planer hvis jeg virkelig er on fire og ikke vil gi meg. Etter Chicago Fire har jeg ikke fått serieoppheng faktisk, så nå har det vært noen måneders pause. Kanskje like greit.

.. Slappe av i jeans. Neeei, bare nei! Joggedressen må på.

.. Barn, eldre mennesker og dyr som har det vondt. Kommer jeg over slike filmer på facebook kan hele dagen min bli ødelagt da jeg ikke klarer å slippe det fra tankene mine. Jeg blir så uendelig lei meg av dyremishandling, barn som ikke har trygghet hjemme eller blir mobbet, og tanken på at såpass mange eldre er ensomme.

.. Sure og konstant negative mennesker. Positivitet er det beste!

.. Ha det støvete eller rotete hjemme. Alt må være strøkent hele tiden, og jeg er faktisk glad for at jeg er sånn. Eneste unntaket er gjesterommet, der er det som regel fri flyt.

.. Tomme samtaler og å bruke tid på overfladiskhet. Jeg klarer det virkelig ikke, og kan føle meg helt tom innvendig hvis jeg er på typiske bransjefester og må bruke tid med mennesker som er mer opptatt av tallene på instagram enn meg som person. Hovedgrunnen til at jeg skyr slike ting og heller vil bruke tid med mine nære og kjære.

.. Starte med trening og sunt kosthold på en onsdag eller torsdag. Nei, slike ting må skje på mandager. Alle gode ting må egentlig skje mandager. Mandag er seriøst hellig for meg, og dagen mirakler alltid må skje på.

.. Gå rolig og pent slik en flink blogger skal på bilder. Altså se på dette her? Snakk om å være lang i steget! Skjer hver eneste gang.

25 kommentarer

 1. Haha, jeg kunne selv kjenne meg igjen så og si hvert eneste punkt på denne listen! :P😝

  1. kristinaandersen

   HAHA! Herlig det ikke bare er meg….😅

 2. Hei skjønneste!❤️ Ojojoj! Der kunne jeg kjenne meg igjen på typ….alt! Haha! Folk synes jeg er ekstrem fordi jeg er veeeldi all or nothing! Hehe! God helg flotte, gode deg!❤️

  1. kristinaandersen

   All in or nothing sier jeg bare, haha! Ønsker deg en kjempefin helg Beate❤️

 3. Nydelige deg! Kan jeg spørre hvor kåpen er fra :-)?

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig kan du deet 😀 Den er fra Zara :*

 4. Angående serieoppheng! Anbefaler Quicksand på netflix. Sier det bare! Driitbra!
  God helg!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Monika 😀

 5. Samme her – kan kjenne meg igjen i de fleste punktene 😃

  1. kristinaandersen

   <3

 6. Ingelin

  Aah, kjenner meg igjen i nesten alt! Off 😅
  Du fikk meg hekta på Chicago Fire, altså, oh my god!! Så bare lurer på om du har sett noen av de andre Chicago-seriene? (For å få litt mer Severide 🤤)

  1. kristinaandersen

   Neeei ikke enda :/ Men Hilde sier P.D er sykt bra 😀

 7. God helg fineste, Kristina <3 jeg har en liten følelse at jeg flere ganger har lest at du liker «breaking bad» (?), og da MÅ du se «better call saul», som er spin-off serien med oppstart i 2015 og ny sesong (5) nå i år. 4 ligger på Netflix! Like høy rating og er forhistorien til Saul Goodman fra Breaking Bad (advokaten) – (6 år før Breaking Bad «begynner»)!!! En av de mest sette i USA, og bare havnet litt under radaren her hjemme.. Men filmpolitiet (nrk P3) er min go-to kilde for serier og terningkast så les gjerne mer der om du ikke blir overbevis 😀 hihi. Du kan begynne å se med «fyren»….. Bloggen og du stråler nok en gang som aldri før. Klem fra girlcrush-fangirl som alltid 😂💛

  1. kristinaandersen

   Åh så gøy Linn!! Takk for tips, den skal jeg sjekke ut 😀 Og TAKK for så fine ord på slutten der, det setter jeg såå pris på <3 God klem!

 8. Tydeligvis ei heller jobben din

 9. Julianne

  Fine Kristina <3 Savner bloggen din, kan du ikke begynne å blogge litt som før igjen? Føler så mange influencere blogger mindre og mindre, så håper ikke du slutter 🙂 Håper du har det fint. Klem

  1. kristinaandersen

   Prøver så godt jeg kan Juliane <3 Har ingen planer om å slutte 🙂 Klem!

 10. Å levere blogginnlegg når du har fått type..

 11. Kathrine

  Å blogge?

 12. Martine

  Helt enig – spesielt om punktet om dyr, barn og eldre mennesker. Tenkte å tipse deg om en organisasjon jeg kom over på facebook en periode tilbake, som jeg har støttet med en liten sum månedlig siden; Animal Aid Unlimited. Det er en organisasjon i India som jobber for å hjelpe gatedyr, som det jo dessverre er mange av i landet. De fungerer som en slags «legevakt» for dyr. Lokale som observerer et dyr som lider kan ringe til dem, slik at de kan hente og hjelpe dyret. Hvis dyret er i god form setter de det ut igjen tilbake på gaten der de plukket det opp. Den delen av arbeidet syntes jeg at var lite hyggelig tidligere; men de forklarte det så enkelt som at man må tenke på dem som ville dyr (litt på samme måte som rådyr/rev/elg) – de har det faktisk fint som ville dyr, så lenge de er friske og sunne. På den måten får de hjulpet mange flere, enn om de skulle hatt dyrene boende. De hjelper også dyr som har blitt mishandlet og forlatt av eierne sine. Det jeg syntes er fint er at prisene er veldig mye lavere der nede, så de får så mye mer ut av hver krone enn de fleste andre organisasjoner. <3 I tillegg jobber mange av de ansatte der frivillig. https://www.animalaid.org.uk/, de finnes også på facebook.
  Ps – jeg har ingen tilknytning til organisasjonen, jeg er bare begeistret, hehe.

 13. Haha, wow – de kommentarene ovenfor meg! Folk overrasker stadig 🙂 Kommenterer sjelden, men leser bloggen din (opp til flere ganger) hver dag – og jeg digger deg og innleggene dine. Håper slike kommentarer blir børstet vekk <3 De fortjener ei oppmerksomhet 😉 Ha en fin dag Kristina!

  1. kristinaandersen

   Takk snille Renate <3

 14. Christina

  Hei! Morsomt innlegg, kjenner meg igjen i flere punkter her må jeg innrømme,haha!
  Angående serier; jeg og typen starta på Dirty John i går, men er det bare oss eller var det en veldig treig og kjedelig start? Sett 1 epiosde bare, men tar det lang tid før det tar seg opp?
  Ellers har jeg sett Quiksand, den var grei men ikke så mye mer enn det synes jeg. Litt spennende til tider, men ikke sånn wow.. tips til bra serier er derimot Den som dreper på Viaplay, dansk krimserie. Jeg var veldig skeptisk, men en av de bedre seriene jeg har sett faktisk.
  Ha en strålende uke skjønne deg!

 15. Kan eg spør kor skonå e fra? De svarte!

  1. kristinaandersen

   Odd molly 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *