VERDENS BESTE GJENG

Dere!! Herregud så koselig det var å logge inn i kommentarfeltet her i går, dere er jo bare verdens snilleste gjeng som åpenbart ønsker meg alt godt hele tiden. Det er ingen som banker seg selv opp mer enn meg når jeg presterer dårlig, så at dere gir meg litt slack betyr seriøst så mye. Føler meg ti kilo lettere her, så det er jo bare å si tusen takk og sende en stor klem til dere alle ♥ Så mange fine ord letter på bloggsperren min, det må dere vite.


zara kåpe – bikbok jeans – odd molly sko

Her sov jeg faktisk uten alarm i dag og det var gaanske så magisk å våkne halv åtte til sol inn vinduet. Ah! De fine kirsebærtrærne utenfor soverommet mitt har så vidt begynt å spire også, så nå gleder jeg meg ihjel til de springer ut for fult og jeg kan knipse masse fine bilder der, haha! Ellers har jeg en skikkelig fin torsdag planlagt. Trening, jobb, syrebehandling hos hudpleier og sleepover når kvelden kommer. Gleder meeeg!! Tenkte å stikke snuten inn her senere i dag også, nå føler jeg at jeg er oppe og nikker litt bloggmessig igjen – så det skal utnyttes. Sender verdens største klem til dere alle og håper dere også har det kjempefint om dagen ♥

9 kommentarer på “VERDENS BESTE GJENG

  1. kristinaandersen skriver:

    Åååå herregud så koselig! Tuusen takk for fine ord Catharina, you made my day 😀 Gigaklem!!

  2. kristinaandersen skriver:

    Ååå Therese, nå fikk jeg helt vondt 🙁 Sender deg alle gode tanker i dag og verdens største klem! Er så vondt når dyrene våre forsvinner, de lever virkelig så at for kort <3 Skal tenke på deg og Bosse i dag, kjære deg!! Stor klem

  3. LH skriver:

    Uff, så ufattelig trist! Jeg er en totalt fremmed for deg, men vil sende deg masse varme tanker og gode klemmer, å miste et dyr er helt grusomt vondt.

Comments are closed.