VERDENS BESTE GJENG

Dere!! Herregud så koselig det var å logge inn i kommentarfeltet her i går, dere er jo bare verdens snilleste gjeng som åpenbart ønsker meg alt godt hele tiden. Det er ingen som banker seg selv opp mer enn meg når jeg presterer dårlig, så at dere gir meg litt slack betyr seriøst så mye. Føler meg ti kilo lettere her, så det er jo bare å si tusen takk og sende en stor klem til dere alle ♥ Så mange fine ord letter på bloggsperren min, det må dere vite.

zara kåpe – bikbok jeans – odd molly sko

Her sov jeg faktisk uten alarm i dag og det var gaanske så magisk å våkne halv åtte til sol inn vinduet. Ah! De fine kirsebærtrærne utenfor soverommet mitt har så vidt begynt å spire også, så nå gleder jeg meg ihjel til de springer ut for fult og jeg kan knipse masse fine bilder der, haha! Ellers har jeg en skikkelig fin torsdag planlagt. Trening, jobb, syrebehandling hos hudpleier og sleepover når kvelden kommer. Gleder meeeg!! Tenkte å stikke snuten inn her senere i dag også, nå føler jeg at jeg er oppe og nikker litt bloggmessig igjen – så det skal utnyttes. Sender verdens største klem til dere alle og håper dere også har det kjempefint om dagen ♥

11 kommentarer

 1. Hvor kjøper du t-skjortene dine? 🙂 Er så mange med print på eller som er i andre stoff..

  1. kristinaandersen

   Denne er nettopp kjøpt på Zara til under hundrelappen <3

 2. Ingvild

  <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 3. Catharina

  Du er så ufattelig nydelig og jeg bare digger både deg og Belinda 😍🙌🏽 Hver tirsdag på vei til jobb er podden på og jeg er innom her hver dag. Du stråler på alle bildene med det nydeligste smilet ditt og gjør dagen min alltid bedre med din positive vibe 😌 ha en nydelig dag, flotte Kristina!

  1. kristinaandersen

   Åååå herregud så koselig! Tuusen takk for fine ord Catharina, you made my day 😀 Gigaklem!!

 4. ThereseJ

  Hei Kristina 😊 Ønsker deg en god helg😊 Her er livet tungt for tiden. Min hund Bosse på 9,5 år har vært syk nå siste mnd og blitt verre og verre. I dag er tiden for avliving og kjenner hjertetmitt briste. Håper alt går bra med Milo ❤ klem til deg

  1. kristinaandersen

   Ååå Therese, nå fikk jeg helt vondt 🙁 Sender deg alle gode tanker i dag og verdens største klem! Er så vondt når dyrene våre forsvinner, de lever virkelig så at for kort <3 Skal tenke på deg og Bosse i dag, kjære deg!! Stor klem

  2. Uff, så ufattelig trist! Jeg er en totalt fremmed for deg, men vil sende deg masse varme tanker og gode klemmer, å miste et dyr er helt grusomt vondt.

 5. Hei! Jeg lurer på hvor buksen er fra?:))) Utrolig fin!!

  1. kristinaandersen

   Bikbok <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *