FOUNDATION FAVORITTENE

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får må være hva slags foundation jeg bruker. Det siste halvåret har jeg byttet ut nesten alt av sminken min, tidligere brukte jeg bare mineralsminke og forstod ikke hvorfor den forsvant fra huden like fort som den kom på. Etter jeg byttet ut dette til litt mer solide foundations trenger jeg nesten ikke freshe meg opp ila dagen, sminken sitter liksom bom fast og det er så digg. Her kommer de to jeg har lagt min elsk på de siste månedene! ✨

F O U N D A T I O N  F A V E S

Til hverdags: hverdagsfavoritten er Dior sin undercover foundation, jeg eeelsker konsistensen på den og hvor sykt fint den glir inn i huden. Denne har god dekkevne og smelter veldig fint inn når man påfører med beauty blender. Kan fiiint brukes på fest også forøvrig, da jeg ikke føler den sklir eller damper av i det hele tatt. Jeg har denne i to farger: 30 som er relativt orange i tonen og 25 som er hakket lysere og mer naturlig.
Til fest: double wear foundationen til Estée Lauder er den beste foundationen jeg har prøvd i hele mitt liv. Den sitter som lim på huden, og den holder seg perfekt fra morgen til kveld. Første gang man bruker den kan man få litt sjokk da den nesten føles som en perfekt maske over ansiktet, men dette blir man fort vant med. Den er alså ekstreeemt dekkende, så jeg bruker den kun de gangene jeg vil føle meg ekstra fin – slik at jeg ikke tetter porene unødvendig mye i hverdagene. Jeg har den i fargen #3N1 Ivory Beige.
Ellers går jeg alltid over med finishing powder rett etter foundation er påført, for å matte ned huden litt og låse sminken så mye som mulig. Favorittene her er Laura Mercier og Sensai, helt supre begge to.

7 kommentarer på “FOUNDATION FAVORITTENE

 1. Lena skriver:

  Hei!
  Vil bare informere om at både Dior og Estée Lauder tester på dyr.
  Vet hvor mye du har nevnt at du elsker dyr og deler innlegg av forferdelige hendelser dyrene går gjennom i feks utlandet, så tenkte bare å informere deg.
  Det finnes så utrolig mange BRA sminke merker som er cruelty free.

 2. Erica skriver:

  Hei! Når du skal ta negler, hva tar du da?
  Forlengelse av negler eller forsterkning av egne negler med enten akryl, brisa gel eller backscratcher system? Hos Miabell i krs.
  Jeg tenker å ta negler etterhvert og blir så forvirret haha <3

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, jeg aner ikke – de legger pulver på meg.. Hør med Hilde der, så svarer hun deg 😀 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *