UKENS FILMTIPS

Håper dere nyter siste del av påsken og koser dere masse 🐣 Det gjør jeg, og i kveld er det ingen tvil om hva det blir. Filmkveld! Gleder meg allerede. Men, hvilken film? Om dere har tips til en god thriller blir jeg såå glad ♥

A M E R I C A N  M A D E

Ukens filmtips er American Made, med Tom Cruise som spiller hovedrollen i den sanne historien om piloten og narkosmugleren Barry Seal. Denne er så latterlig bra! Barry er en anerkjent pilot, og hakket for glad i spenning. Når CIA plutselig banker på døren og gir han tilbud om å fly under radaren med kokain – klarer han ikke si nei. Barry blir ender opp med å spille på begge sider av loven, fly alle veier og tingene som skjer er bare så ekstremt at man blir sittende å måpe. Etter flere år med smugling av narkotika blir det så mye penger at Barry graver dollarbunker inn i veggene i huset, i hagen og gudene vet hva. Men hvor lenge kan man opprettholde et sånt liv før det til slutt smeller?

American Made finner du på NetFlix, og den burde absolutt snurres selv om jeg er fryktelig dårlig til å forklare handlingen her merket jeg, hehe. En av de bedre filmene jeg har sett. Njuuut dagen, dere!

15 kommentarer

 1. Kommer du til å legge ut rabattkode på cruise i år?😊

  1. kristinaandersen

   Usikkert, men jeg tror dessverre ikke det 🙁

 2. Har du sett Quicksand på Netflix? Det burde du! Vi har identisk film og seriesmak, så den kommer du til å like. Klems

  1. kristinaandersen

   Tenkte å starte på den ikveld 😀

   1. Hva syntes du? 😀

 3. Sunniva

  Kan du plis lage et innlegg om den søøøte kaninen din? 🥰

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg 😀

 4. Så nettopp Journal 64 på kino. Kjempebra dansk thriller – anbefales!

 5. Har du sluttet å blogge?

 6. *netflix

 7. Hei fine Kristina:-) Kjekt å se at du stråler om dagen:-D det eneste er at du er litt fraværende her (og generelt sosiale medier?). Vet ikke om det handler om typen, eller om det har skjedd noe? Håper du kommer sterkere tilbake snart:-) savner den Kristina som leverte hele tiden. Sier det kun fordi du er savnet:-D så det er ikke stygt ment. Klem til deg

 8. Hei Kristina! Er mye mulig du har fått med deg dette allerede, men jeg må fortelle deg det i tilfelle du ikke har det🙈 Jeg begynte å se Chicago Fire og Med i høst rett før du tipset om det her på bloggen og var like lei meg som deg når jeg så at det fantes flere sesonger som ikke lå ute.. Men i dag snakket jeg med en hos Viaplay og hun fortalte at 1. juni kommer sesong 6 av Chicago Fire! (Og sesong 3 av Med hvis du ser den også)

  1. Ååh, det er så gøy!! 😱

 9. Du blogger så sjeldent for tiden, håper alt går bra med deg Kristina og at det ikke har skjedd noe <3 Håper du kommer tilbake snart!

 10. Elsker filmtipsene dine, denne skal snurres i kveld 😄🤩

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *