HYTTETUR OG RYDDEDAG

H A P P Y  D A Y

Når lillebror har dratt på guttastemnings tur og jeg ikke har fotograf tilgjengelig, blir det iphonen som får duge. Men alt er bedre enn ingenting, håper jeg. Det ble forøvrig hyttetur og overnatting på meg likevel denne påska, og det var såå godt å komme seg bort litt. Jeg kom hjem i går og brukte faktisk hele dagen til å rydde leiligheten min for alt av ting. Nå er det ikke bare kun klær jeg faktisk bruker igjen her, men heller ingen unødvendige ting. Så latterlig deilig å få alt på line! Til uka blir det en tur på søpla, for boden min er stappet med alt tullet jeg har hatt liggende her, hehe. Perfekt å bruke fridager man bare er hjemme på til slike ting, det blir liksom ikke tid på vanlige ukedager. Anyways, i dag blir en SÅ bra dag og jeg er i et strålende godt humør. Håper dere alle har en kjempefin påske! 🐣

16 kommentarer

 1. Hvor er genseren og buksen fra? Så fint!

  1. kristinaandersen

   Zara <3

 2. Heihei:)
  Så herlig med hyttepåske!
  Takk for at du inspirerte meg til å rydde litt i leiligheten. Det er noe med våren, sola og lyset som gir et eller annet behov om å ha det litt ryddigere rundt seg:)
  Ønsker deg en finfin lørdag<3

  1. kristinaandersen

   Så gøy å lese Astri, er så godt når man får tatt det 😀 ha en kjempefin dag <3

 3. God påske til deg også! Første halvdel av uka gikk med til jentetur til København, nå blir det jobbing resten. Sykepleiere og røddager hører sammen🐥💐

  1. kristinaandersen

   Så gøy med jentetur Maren <33 Og kos deg med jobb, sykepleier er verdens fineste yrke <3

 4. Jeanette

  Vet du at det har kommet en Pretty little liars spin-off? Elsket den serien,så må bare se spin-offen! Heter Pretty little liars:the perfections (HBO ligger den på)

  1. kristinaandersen

   Ooooi, den må jeg sjekke ut! Takk for tips Jeanette 😀

 5. Madeleine

  God påske, Kristina ❤️ kunne du please sjekket under det svarte brettet ditt som du hadde bylassen lysestaken og pynt på tidligere, hvor det er fra? Trodde det var fra Cooee men det er det ikke 😅 vet at Hansen&co ikke har det lenger.. Vil du se om det står noe under? ❤️❤️

 6. Du må gi til gjenbruk/fretex! De tar i mot alt av ting, selv ting vi føler er «søppel», feks gammelt sengetøy/håndklær.

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig! Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg ga til Unicef? 🙂

 7. Hei! Håper du heller vil gi bort ting/klær til fretex etc enn å kaste det i søpla? 😀 Håper påsken din har vært super!

  Anbefaler fortsatt De Dag og håper virkelig du ser den haha, jeg tenkte hele serien at den passer til deg :’D

  1. kristinaandersen

   Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg ga til Unicef? 🙂 Og jaa, må sjekke den ut 😀

   1. Åååja, det fikk jeg ikke med meg! Sorry 🙂 flott du gir <3

 8. Så bra at påsken din har vært fin! 🙂 Merker på innleggene dine at du har det bra om dagen!

  1. kristinaandersen

   så koselig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *