IRRITERT PÅ MEG SELV

Hei fra det eneste mennesket som er igjen i Kristiansand denne påsken. Det føles nå i hvert fall sånn, fordi jeg var ute tidligere i dag og jeg hadde seriøst byen for meg selv. Jeg gjorde det i fjor og jeg lovte meg selv å aldri gjøre det igjen fordi jeg kjedet meg så: ha bypåske. Men jammen har jeg klart å stelle det slik til dette året også. Orker ikke 😅

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •  •  •

Det blir bedre når lørdagen kommer, for da kommer folk hjem igjen. Og så måå jeg klare å kose meg her hjemme til tross for at jeg ikke er på hytte, fordi jeg har jo fine planer. I dag har jeg trent og skal straks ut på skogstur i sola, før jeg skal hjem til familien på kalkun. Og i morgen skal jeg på hytta til Hilde og Pøg, så da ble det litt hytte likevel. Hva gjør dere i påsken? Håper i det minste det er litt liv her på bloggen, hvis ikke kan jeg jo bare rulle inn tenker jeg…

Ellers tenker jeg å få unnagjort litt jobb, planlegge bloggen bedre og bare ta meg selv litt i nakken. Bruke fridagene jeg har til å sørge for at ting kan gå litt mer smooth fremover slik at jeg kan få oppdatert dere nok. Så hvis dere har ønsker eller tips til innlegg fremover må dere gjerne gi et lite pip – så skal jeg prøve å fikse det som er ønskelig. Og vet dere hva jeg gjorde i går? Tømte klesskapet mitt og kjørte bort to søppelsekker til Unicef. Såå deilig å renske skikkelig opp i garderoben! Nå er alt sortert, klær brettet perfekt og alt som henger igjen er ting jeg faktisk bruker. Den følelsen! Så deilig å plugge inn headsett, høre på podcast og bare rydde i vei. Neste rom er gjesterommet, der skal det sorteres, ryddes og kastes. Sånne ting man kan gjøre når man ufrivillig har bypåske, hehe…

54 kommentarer

 1. Jeg kunne tenkt meg «throwback» innlegg fra bloggen 🙂 Med klipp fra du startet du og helt frem til nå. God påske 🐥

  1. kristinaandersen

   GØY! Skal se om jeg kan grave litt i arkivet 😀

 2. Hei! Her kommer et lite tips fra meg. Treningsgarderoben din, eller evt et innlegg med inspirasjon til treningsklær 🙂
  Ha en fin dag videre!

  1. kristinaandersen

   Notert! God påske Marthe 😀

 3. Skriv gjerne et innlegg om koselige påskeminner du har. Og gjerne mye om hudpleie – hvilke behandlinger du gjør osv. Jeg er også hjemme i påsken, men koser meg med det. God påske Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Lisa! Kos deg en haug med hjemmepåske <3

 4. Jeg hadde masse planer for påsken. Men ligger heller rett ut med virusinfeksjon og halsbetennelse 🥵

  1. kristinaandersen

   Neiii så kjedelig 🙁 god bedring <3

 5. Hei fineste!<3 Åhhh, jeg blir så glad hver gang du publiserer et innlegg!!! Juuuuhuuu!!! 😀 Jeg er nemlig en av de som klikker seg inn her maaange ganger daglig over å lese et nytt innlegg fra deg, haha!!! Love, love, love it!<3
  Over til noe annet! Jeg lurer på om du kan skrive om hvordan du hadde värt som politiker? Om du i det hele tall hadde klart å väre politiker? Jeg syns det er så interessant å höre om, fordi det kan si så mye om et menneske da! Blir kjent med deg på en litt ny måte kanskje… 😀
  Ha en flott påske! Jeg skal spise så mye sjokolade at det tyter ut…typ…overalt! Haha! Digger deg!<3 STORE klemmer til deg skjönne!<3<3<3

  1. kristinaandersen

   Goding, takk for så fine ord Beate <33 Gøy tips til innlegg, jeg skal notere det og se hva jeg får til 😀 Nyt påsken og sjokkis, haha!! God klem <3

 6. Vi skal til Kragerø i påsken, håper været er like bra der som jeg hører dere har i Kristiansand! Hadde jeg hatt bypåske hadde jeg LETT gjort som deg – ryddet! Såå deilig å tilfredsstille ocd’n litt da😍 Du må gjerne komme med innlegg om flere rydde/organiseringstips! Skal igang med å rydde boden i garasjen snart, trenger litt motivasjon til det kjenner jeg😅 Ellers elsker jeg antrekkspostene dine, små lifehacks, alle de innleggene dine om å se livet positivt og fine hverdagsinnlegg om alt og ingenting!😄 Ha en nyyydelig påske!🐥

  1. kristinaandersen

   Såå deilig med Kragerø Elise, er så innmari fiiint der 😀 Det skal jeg faktisk få til innlegg om asap, håper allerede i påsken <3 God klem og goood påske!

  2. Madeleine

   Dette vil jeg også ha flere innlegg om 😍😍 Og mer interiør ❤️🙋‍♀️ God påske!!

 7. Samme med meg, bypåske.. Men det er pga jobb. Mens resten av familien er samlet…
  Ha en strålende skjærtorsdag selv om det du ikke er på fjellet – og kos deg med familien senere 🖤

  1. kristinaandersen

   Like så MB, god påske <3

 8. Jeanette

  Kjenner følelsen! Har vært alene noen dager nå og det ER så dødt ute. Treffer ikke et menneske når jeg er ute på tur og ingen biler kjører forbi huset. Ekstremt uvant. Det er litt ghost town stemning her rett og sletr

  1. kristinaandersen

   Sant vel, haha!! Hele byen har rømt :O

 9. Camilla

  Jeg skal tilbringe sommeren i Kristiansand, og har så lyst på tips til koselige kafeer (gjerne med mulighet for å jobbe) og gode restauranter, beste turmulighetene (spesifikke stier i Baneheia, feks), bortgjemte skatter i byen, beste shopping😊

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg få til! Takk for tips Camilla 😀

 10. Hei fineste Kristina!
  Jeg har reist fra Kristiansand og hjem til Stavanger i påsken. Vil tro byen er tom i disse dager, haha. Men selv om jeg er hjemme klikker jeg meg fortsatt inn her daglig, så post gjerne innlegg 🙂 Håper du nyter fridagene med familie og gode venner. Er ikke alltid nødvendig å reise langt for å kunne slappe av og ta seg et lite pust i bakken. Ha en fin skjærtorsdag! Klem <3

  1. kristinaandersen

   Goding, så koselig du følger med her!! Håper Stavanger behandler deg bra Inger <3 Stor klem!

 11. Et innlegg med: hvordan tørre å være sårbar igjen ovenfor det motsatte kjønn😂😂 Jeg har kjent meg SÅ igjen i hvordan du pleier å prate om gutter.. at det er så deilig å være alene, skummelt å skulle bli så glad i et annet menneske, at man vil ha sitt liv og har sine mål…

  Ja, hva gjorde at du endret mening? Er det så klisje som det sies? At man endrer seg når man møter den rette?

  Skjønner om du ikke er klar for å skrive om det enda. Men kanskje en dag litt lenger frem?😊

  Klem og god bypåske!!

  1. kristinaandersen

   Det kommer mer om dette snart, lover <3 Gleder meg SÅ til å fortelle, for ja – man endrer seg HELT.. Og det er verdens koseligste følelse, noe jeg aldri hadde trodd JEG av alle skulle si 😂 Det kommer når jeg er klar 😀 Stor klem1

 12. Mathilde

  Treningsvideo!

  1. kristinaandersen

   Notert <3

 13. Åh, beste følelsen er å rydde i skapet, haha! Skal sjølv ta ein runde når eg kjem heim 🙂 Du kan jo dele litt om kva podcaster du høyrer på (eller kanskje du har gjort det?) – eg er iallefall alltid ute etter nye tips!

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg få til Lisa, elsker podcaster 😀

 14. Hei Kristina!

  Vil bare si i fra om annonsen din som går mellom innleggene nå er for rampete jenter i ditt område.
  Tenkte jeg skulle si i fra, det er vel ikke den reklamen du ønsker på bloggen. God påske!

  1. kristinaandersen

   Helt krise.. Har gitt beskjed om at den må fjernes asap <3

 15. Hvis det er noen trøst så jobber jeg på svalbard nå og jobber natt i påsken. Ellers er jeg stuck her i sentrum av longyearbyen og venter på å få reise hjem i starten av mai. Det er to og en halv lang uke.. Du kan i det minste går tur hvor du vil og kjøre hvor du vil uten å tenke på at det kan komme en isbjørn. I tillegg er det sørpe og is i alle gatene fordi snøen har begynt å smelte her. Nyt påsken og friheten i Kristiansand 😀

  1. kristinaandersen

   Isbjørn, haha!! Huff <3 Det skal jeg gjøre Line 😀 Fortsatt god påske <3

 16. Det blir bypåske her og☀️ Deilig å få ryddet ordentlig hjemme, gjesterommet her trenger og en skikkelig opprydning😂
  Lagde kanelsnurrer av oppskriften du la ut, de ble SÅ gode! Tusen takk for en magisk oppskrift😍

  1. kristinaandersen

   Så deilig å få takk! Og skikkelig stas du bakte kanelbollene 😀 Nyt fredagen Silje <3

 17. Blir så glad hver gang du poster et blogg innlegg eller når poden kommer ut <3 Håper du får en fin påske!
  Elsker når du også poster mat på bloggen 🙂

  Planen for påsken her er å skrive ferdig masteroppgaven.. Ikke drømme påsken for å si det sånn.

  1. kristinaandersen

   Så god du er, takk for fine ord Sofie <3 Lykke til med masteren din, sender deg en haug av gode tanker :*

 18. Heihei🤗 For min del er det gjerne ønskelig med innlegg om tips til sminke og hår. Eventuelt likende til 17 mai som straks er rett rundt hjørnet🕺🏼Annet som jeg synes er interessant å lese fra deg er forslag til treningsøkter, hvordan du vanligvis legger opp en treningsuke, gode rutiner i hverdagen, hva som gjør deg lykkelig, økonomiske tips for å feks spare til bolig. Noen forslag, hehe. GOD PÅSKE💛

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Marthe, så gode tips!! 😀 GOD PÅSKE <3

 19. Her er det bypåske hele påsken, skal til Gøteborg i helgen med mann og barn 😊🐣 Deilig å ha bypåske når det er 16-18 grader ute da 🌞 Når det gjelder innlegg så er antrekksbilder alltid gøy, og tips til frokost, lunsj og mellommåltid som kan planlegges hjemme og ha med seg hadde vært supert!

  1. kristinaandersen

   Såå koselig Yvonne! God tur til Gøteborg <33

 20. Kristine

  Føler med deg! Orker virkelig ikke se flere bilder av afterski og aperol.. Vi får heller tenke på alle pengene vi sparer mtp at hytteopphold alle de populære plassene i påsken er sviiiindyrt! Slenger meg på kommentaren over om tips til treningsklær 😀 I tillegg hadde det vært kjekt å lese litt mer om typ rydding, organisering osv! Du har det jo sååå fint og virker som om du er interessert i det også. Ha en flott påske videre 😀 <3

  1. kristinaandersen

   Er så suuurt, haha!! Mer organisering skal bli Kristine, I fix 😀 God klem, og fortsatt fin påske til deg<3

 21. Kan du lage et innlegg om kjærlighet og dating? Generelle tips om hva du har lært av erfaring gjennom tidene. Hvordan vet man at det er rett, hva forelskelse har gjort med deg osv. Tenker dette er noe alle kjenner seg igjen i, og hadde vært koselig å lese.

  1. kristinaandersen

   Yes <3 Kommer et innlegg om dette når jeg er klar for å dele, blir ikke lenge til 🙂 Stor klem!

 22. – Vise klesskapet ditt
  – Rydde/organiseringstips
  – Ukesmeny
  God påske 😊

  1. kristinaandersen

   Takk for gode tips K <3

 23. kunne tenke meg mer tur tips + bilder fra telefonen slik du hadde tidligere + uken som gikk + spørsmålsrunde 🙂

  1. kristinaandersen

   Notert Mia 😀 Må ta tilbake mobilbilder igjen, syns de innleggene er så koselige <3

 24. På sosiale medier kan man jo få inntrykk av at alle andre gjøre kulere ting enn en selv i påsken, men det tror jeg ikke er tilfelle! Stå for valget du har tatt og tenk så mye penger du sparer på det 😀 Jeg kunne tenke meg et innlegg om hvordan du setter sammen antrekk, og hvilke farger du bruker eller ikke bruker. God påske 🐣

  1. kristinaandersen

   Fint å vise denne siden av livet også tenker jeg 🙂 Takk for tips til innlegg! Håper påsken din er fin Hedvig <3

 25. Her er det hjemmepåske med noen dagsturerer på planen. Elsker de rolige dagene i byen og bare gjøre det man har lyst til. I dette nydelige været er det ikke vanskelig å glede seg over fridager og se at bjørkene allerede begynner å bli lysegrønne. Kos deg i Påsken, håper du også nyter noen fridager som de fleste av oss andre. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Høres ut som en herlig plan Jenni 😀 Håper du koser deg en haug <3

 26. Jeg har alltid syntes at du har like trekk som Blake Lively i ansiktet – har du hørt det før? Du er helt nydelig! <3

  1. kristinaandersen

   Livet beste kompliment, haha – fy søren!! TAKK <3

 27. Elsker bypåske – deilig med lite folk i byen og masse kos og snack og påskekrim <3 Nydelig vær og bare helt magisk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *